Είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτήν αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή μας. Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ και μας δίνουν την ευκαιρία να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε δίπλα στο ταίρι μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Η ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε και να τραβήξουμε τα βλέμματα γίνεται αισθητή γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προβούμε σε υπερβολές επιδιώκοντας να είμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

Kριός

Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά μ’ αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε τον χρόνο σου για να σκεφτείς όσα σου λέει και μη βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.  Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

 

Ταύρος

Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου. Με το να μιλάς, δε σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μη μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη κι εύκολα θα καταφέρεις να κατακτήσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Πρέπει να δεις αρκετές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

 

Δίδυμος

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε κρατήσουν πίσω. Η σημερινή μέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δε θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή κι αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να γεφυρώσεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός κι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες για να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο. Καλό είναι να μη μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

 

Λέων

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν κι αφορούν το σπίτι. Έχε τον νου σου όμως να μην παρασυρθείς κι έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Εξέτασε τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μη φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου κι εκτός των άλλων είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις.

 

Παρθένος

Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να αποκαλύψεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να προωθήσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα. Τα συναισθήματα εναρμονίζονται.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η σημερινή Πέμπτη είναι ιδανική για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δε σου κάνουν καλό! Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν κι αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να «τακτοποιήσεις» τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει κι όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο. Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου χωρίς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειές σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις λίγο τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους κι ασχολήσου με τον εαυτό σου χωρίς να σε παίρνει από κάτω. Γενικά θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι πως δε χρειάζεται, ειδικά σήμερα να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου, θα διανύσουν μια ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες. Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε τον νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά κι ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις κι ανακατατάξεις.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σου. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα. Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολλή προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται.

 

Πηγή

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!