Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).  Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα καθώς επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δε μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με αρμονία και πρακτική σκέψη, αφού θολώνουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Είναι σημαντικό να προσπεράσουμε πληγές και τραύματα του παρελθόντος και να επικεντρωθούμε σε ό,τι θετικό μπορεί να μας προσφέρει κάθε κατάσταση που βιώνουμε.

 

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό, θα έχεις τη δυνατότητα να του μιλήσεις για όσα σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε φιλική συγκέντρωση.

 

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ανοίξεις ένα νέο ευχάριστο κεφάλαιο. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ που θα σε ξεκουράσει στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σού φέρνει.

 

Καρκίνος

Από σήμερα και στο εξής φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιζητάς. Επιδίωξε να κάνεις αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και εσύ να έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

 

Λέων

Σήμερα, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε τη μέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές κουβέντες που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, ξαναμπαίνεις στη γνωστή σου διαδικασία: αυτή της ανασφάλειας που σε συντροφεύει από τη φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα να σε κυριεύει. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις! Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις πιο αισιόδοξος. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μια ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες, και οφείλεις να αξιοποιήσεις.

 

 

Ζυγός

Η σημερινή Τρίτη θα φέρει για σένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς που μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις αισιόδοξα τις καταστάσεις και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα άσε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται. Καλό θα ήταν να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούρια γνωριμία που περιμένεις.

 

Τοξότης

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δε θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες. Στην αισθηματική σου ζωή, φρόντισε να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

 

Αιγόκερως

Η μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι. Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια καλή μέρα για αλλαγές στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για σένα που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από μεριάς σου, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να αξιοποιήσεις τη ημέρα για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο που η έντονη προσωπικότητά του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

 

Ιχθύς

Φρόντισε σήμερα να δεις τις καταστάσεις με θετικότητα και να βάλεις ένα πρόγραμμα, γιατί μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Κατά τα άλλα, η μέρα σε ευνοεί, είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τη σχέση με την οικογένεια και με φίλους που είχες να δεις καιρό. Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να του μιλήσεις για όσα έχεις στο μυαλό σου για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!