Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που πραγματοποιείται σήμερα στις 13:13 θα επηρεάσει καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) του πρώτου δεκαημέρου. Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού δονεί για τα καλά την ατμόσφαιρα και φορτίζει ενεργειακά το περιβάλλον μας, καθώς δημιουργεί την ανάγκη για οριστικοποίηση καταστάσεων που μπορεί να μας απασχολούν. Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αναφέρεται κυρίως σε ό,τι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον, την πνευματική ανάπτυξη, νομικά ζητήματα, σχέσεις για ταξίδια με το εξωτερικό.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, η Τετάρτη θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά αφού η εύνοια που δέχεσαι σήμερα σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Στην αισθηματική σου ζωή, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πολύ θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτήν την ημέρα κάνοντας ίσως τα σχέδια των επερχόμενων ημερών. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η μέρα σου χαρίζει μια πρόσθετη γοητεία και ομορφιά!

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιέζεσαι από τη στασιμότητα των καταστάσεων. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Τα αισθηματικά σου, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγες λίγο από το καβούκι σου και αναζήτησε νέες μεθόδους για να βρεις το άλλο σου μισό. Φαντασία έχεις, το μόνο που σου μένει είναι να την αξιοποιήσεις.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, οργάνωσε την ημέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

 

Αν θες αποκλειστικές κι αδημοσίευτες πληροφορίες για το ζώδιό σου, κάνε κλικ εδώ!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Στα ερωτικά σου κάνε σήμερα ό,τι μπορείς για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το αποψινό βράδυ και δώσε χαρά στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι θα πάρεις πολύ όμορφα συναισθήματα σαν αντάλλαγμα. Αν είσαι μόνος σου, η σημερινή θετική όψη ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να καταλήξουν σε μια πετυχημένη σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι σκέψεις που κάνεις σήμερα μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στη σειρά που έχεις βάλει, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά θέματα από το παρελθόν. Στα αισθηματικά σου, μίλησε ανοιχτά σήμερα στον σύντροφό σου και μην κρύβεσαι από τα προβλήματα. Είναι καιρός να τα λύσεις όλα, μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Για σένα, φίλε Ζυγέ, που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την ημέρα σου για να βρεθείς με φίλους και παλιούς γνωστούς. Οι άνθρωποι αλλάζουν!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Τετάρτη θα είναι πολλές. Στα αισθηματικά σου πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοια της μέρας για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με καλή διάθεση και κατανόηση. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει τρόπος να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην είσαι ξεροκέφαλος. Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στη ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη είναι καλή ημέρα αυτή η Τετάρτη για τη σχέση σου, προκειμένου να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις πιο τολμηρός και δυναμικός, αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν το γρηγορότερο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα χρειαστεί να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία για να λύσεις αρκετά ζητήματα, που σε απασχολούν και κυρίως εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Στα αισθηματικά σου, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι επειδή ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό απέναντι στον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα, αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα αυτή η Τετάρτη για εσένα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Όσο για σένα που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, η μέρα σε βοηθά σημαντικά για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

 

 

Πηγή