Η άμεση αντίληψη των πραγμάτων είναι γεγονός ότι μας βοηθάει να προχωρήσουμε σε επιτυχημένες συμφωνίες και συνομιλίες που αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά μας. Μπορούμε να καταλάβουμε με χαρακτηριστική ευκολία πώς πρέπει να προχωρήσουμε σε ζητήματα που μας απασχολούν έντονα ώστε να κλείσουμε υποθέσεις κι αγγαρείες που έχουμε αναλάβει. Η διεισδυτικότητα που μας χαρίζει η συγκεκριμένη διέλευση μας βοηθά να αντιληφθούμε τις απαιτήσεις και τις σκέψεις των άλλων και να προχωρήσουμε σε ειλικρινείς συζητήσεις που θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις τη βραδιά χωρίς πραγματικό λόγο. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα. Διανύεις μια αρκετά εποικοδομητική περίοδο, αγαπητέ Κριέ, η οποία πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. Σήμερα όμως, καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα, θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να αγνοήσεις οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψη σου, αφού με τόση ενέργεια και ικανότητες, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με άνεση σήμερα στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα, αρκεί να αποφασίσεις και να μη διστάσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις. Στα επαγγελματικά σου τα πας περίφημα κι αν δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

 

Δίδυμος

Στη σχέση σου αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να κρατάς μια τρελή άμυνα. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική, φίλε Δίδυμε; Με το να προκαλείς, μόνο θετικά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Όσο για σένα που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο. Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Πέμπτη είναι μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, βρες τον τρόπο να ανανεώσεις τον έρωτά σου μέσα από απλές κινήσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δυο σας. Μην τα περιμένεις όλα από τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, ίσως θα πρέπει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία του φλερτ. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Ή κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μη μένεις άπραγος! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός. Oι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά-σιγά και να σε ικανοποιούν πολύ. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Τελειώνεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες κι όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα πράγματα στη δουλειά σου είναι πολύ επικίνδυνα, καθώς οι εντάσεις και οι λογομαχίες είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα.

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, όσον αφορά την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα, που είναι σε αναμονή.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Στα αισθηματικά σου, άφησε για σήμερα τα προβλήματα και μη χαλάσεις το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να πλησιάσεις άτομα που το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένειά σου με ευχάριστη διάθεση. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να περιορίσεις την γκρίνια για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μη γίνεσαι υπερβολικός σήμερα και δείξε κατανόηση στον άνθρωπό σου. Όσο για σένα, που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε γεμίζει, η ανασφάλεια που αισθάνεσαι σήμερα, μόνο κακό θα σου κάνει. Κάνε κάτι δραστικό για να την ξεπεράσεις.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δε σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται. Η σημερινή Πέμπτη θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα, που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και δράσεις με αυτά που σου προστάζει η λογική σου.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία σου. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποβάλεις πρώτα την πίεση που έχεις στη δουλειά σου και μετά να επιστρέψεις στο σπίτι. Μη μεταφέρεις στη σχέση σου τα επαγγελματικά προβλήματά, γιατί δε θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να είσαι αισιόδοξος γιατί μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα που θέλεις.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η σημερινή μέρα, για να λύσεις τα θέματά σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Στη δουλειά σου κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν κάτι τέτοιο σε κουράζει.

 

 

Πηγή