Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο, καθώς είναι απαραίτητο να δώσουμε λύσεις φροντίζοντας να κρατήσουμε ομαλή ατμόσφαιρα στο οικείο περιβάλλον. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη διαίσθηση και τις ευαισθησίες μας για να εντοπίσουμε ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθούμε αποτελεσματικά και μεθοδικότητα.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μίλησε στον σύντροφό σου και μη φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δε θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου και εάν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί και παραμένεις μόνος σου, το αστρολογικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο σύντροφό σου, τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, γιατί η διαρκής ενασχόλησ;h σου με την εργασία σου το τελευταίο διάστημα, σε έχει απομακρύνει από κοντά του και του έχει δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να βγεις λίγο και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου. Μόνο έτσι έχεις πιθανότητες να το συναντήσεις.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις.

 

Ζυγός

Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί και ο σύντροφός σου, αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία.

 

Τοξότης

Η σημερινή Τετάρτη θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, δε νομίζω αυτή την ευνοϊκή περίοδο και με την εύνοια των πλανητών να μείνεις άπραγος, γιατί θα έχεις απίστευτα θετικές εξελίξεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

 

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις πως αυτή την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα αν πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις την ερωτική σου τύχη.

 

Ιθχύς

Στα αισθηματικά σου, μείνε κοντά στο σύντροφό σου που σε έχει ανάγκη και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με τις κατακτήσεις που θα έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μόνο οι αδέσμευτοι Ιχθείς επιτρέπετε να ενδώσετε στα φλερτ που θα σας πολιορκήσουν.

 

 

Πηγή