Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με το κοντινό περιβάλλον είναι εντονότερη από ποτέ γι’ αυτό και δε διστάζουμε να συναντηθούμε με πρόσωπα που νιώθουμε πως μπορούν να μας κατανοήσουν. Χαλαρές συζητήσεις και κοινωνικό σχολιασμός μας βοηθούν να ξεφύγουμε από τις ευθύνες και την καθημερινότητα και να περάσουμε όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Στην επαγγελματική μας ζωή εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μας δίνουν την ευκαιρία να ανοίξουμε νέες διαδρομές στον τομέα της καριέρας που μας ενθουσιάζουν.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, χρησιμοποιώντας όμως διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή, άσε την γοητεία σου να αποκαλυφθεί και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση μέσα στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Ταύροι που βαδίζετε χέρι-χέρι με τη μοναξιά και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε ότι όλα στη ζωή θέλουν κόπο, έτσι και οι ερωτικές σχέσεις! Αυτή πάντως θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, όπου όλες σου οι ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς.

 

Δίδυμος

Σταμάτα να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και προσπάθησε να αντιληφθείς και τη δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, άλλο τόσο έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σ’ αγχώσουν. Καλό θα είναι να μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται από μια πολύ λεπτή κλωστή, που σίγουρα δε θέλεις να σπάσει.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις ποια είναι τα προβλήματα που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δε σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Λέοντες που κοιμάστε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία. Η μέρα είναι πολύ καλή για εσένα και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί το άγχος που έχεις, προκαλεί εκνευρισμό κι αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλησε για όσα σε απασχολούν στον σύντροφό σου. Εσείς οι Παρθένοι που δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω. Σήμερα πάντως Παρθένε βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σ’ απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις για καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

 

Ζυγός

Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς. Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Δευτέρα για εσένα, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον, κερδίζεις συνεχώς έδαφος αφού έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να δεχτείς ακόμα και τις συμβουλές του, γιατί πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε έτσι η σχέση σου θα μπει σε νέες πιο γερές βάσεις. Οι Σκορπιοί που έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας, δείξτε το πιο ευχάριστο πρόσωπό σας και σύντομα θα σας πλησιάσει τ’ άτομο που σας ενδιαφέρει. Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου!

 

Τοξότης

Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σ’ έχουν προβληματίσει. Μη δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από τη μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Τοξοτών θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με τη θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα απόφυγε να κάνεις το δικό σου στη σχέση σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφό σου, που δε θα ξέρεις πού θα οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο για να επιβεβαιωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα. Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις.

 

Υδροχόος

Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, η σημερινή όψη ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου σήμερα, ώστε θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφτείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σε προικίζουν με την εύνοιά τους, αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μετά να κοιτάξεις το μέλλον σου.

 

Ιχθύς

Η ημέρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της σχέσης σου, καθώς ο σύντροφός σου θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Να είσαι ειλικρινής απέναντι του και μην προσπαθήσεις να του χαϊδέψεις τα αυτιά. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μη διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο όμως εσύ βλέπεις ερωτικά! Σήμερα δες τις καταστάσεις από μια άλλη σκοπιά, αγαπητέ Ιχθύ, αν βέβαια θέλεις να πας τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα.

 

Πηγή