Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Μετά το μεσημέρι, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό εκτοξεύοντας την αισιοδοξία στα ύψη. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές σε ό,τι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εκδηλώσεις και πάρτι που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεσή και θα μας γεμίσουν χαρά. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε ένα καινούριο κεφάλαιο της ζωής μας. Η εξέλιξή μας περνάει μέσα από την επικοινωνία και τα νέα δεδομένα που μπορεί να μας προσφέρει ένα καινούριο πρόσωπο στο πλευρό μας.

 

Κριός

Μπορείς σήμερα να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος, που θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν τη σειρά τους. Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Ταύρος

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις θα είναι στο μέγιστο. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η καλή σου διάθεση αυτή την περίοδο, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Δίδυμος

Έχεις κάνει ένα ημερήσιο πρόγραμμα και πρέπει να το τηρήσεις, ώστε να είσαι συνεπής σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, για αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές -ειδικά σε θέματα που περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς να το πετύχεις. Αυτό πρέπει να κάνεις αυτή την περίοδο.

 

Καρκίνος

Σήμερα, άφησε τη μέρα να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους και διαφανή μέσα. Και να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα προκύψει μια καινούρια γνωριμία.

 

Λέων

Σήμερα ο εκνευρισμός θα έχει πρωτεύοντα ρόλο. Καλό θα ήταν κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στεναχωρούν δικά σου άτομα για θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Οι υποχρεώσεις που έχεις θα είναι πολλές, αλλά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, μην προβληματίζεσαι, γιατί στην πορεία σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

 

Παρθένος

Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν καιρό, γιατί οι ιδανικές λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι από εκείνα που θέλεις να τελειώσεις και καθυστερούν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις για οικογενειακά ζητήματα. Σήμερα, απόφυγε τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Σε βεβαιώνω ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι αυτές τις μέρες.

 

Ζυγός

Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η μέρα θα είναι έντονη και γεμάτη δραστηριότητες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα της ζωής σου. Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες και θα δεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Έχεις να υλοποιήσεις πολλές ιδέες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Θα υπάρξουν κάποιες γρήγορες εξελίξεις, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Μπορείς να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Καλό είναι να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι για να λάβεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Στη σχέση σου μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία συναισθηματική ενδοσκόπηση και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς!

 

Τοξότης

Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα φόντα να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πολλές και οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρο είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό για να αναθερμάνεις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα αρχίσεις να προγραμματίζεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, γιατί θέλεις να απομακρύνεις από κοντά σου οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σε κουράζει! Προσπάθησε να αποφύγεις τη σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί θα υπάρξουν αρκετές διαφωνίες στις απόψεις σας. Αρκετά ζητήματα θα τα αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία, πρόσεξε όμως, γιατί σε κάποια θέματα που προγραμματίζεις θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Μην υπερεκτιμάς τις καταστάσεις γύρω σου, λοιπόν! Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και με την καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις καινούρια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα βρεις τους ρυθμούς σου που είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και μη φερθείς με συναισθηματισμό. Ακόμα,  μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πώς θα κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη. Και αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε καθυστερούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν την επίτευξη των στόχων σου. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, για αυτό ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι. Όσο για σένα που δεν έχεις κάτι μόνιμο στα ερωτικά σου, με τον ερωτισμό που έχεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Πηγή