Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfigher Ελένη Σωτηροπούλου στο πρώτο της άρθρο! Διάβασέ το εδώ.

pillow2763

Η Σελήνη παραμένει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον υδροχόο επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο συναισθηματισμός απογειώνεται καθώς έρχονται στον νου ζητήματα από το παρελθόν που ακόμα δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε. Η ανάγκη να απομονωθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον είναι αισθητή αφού είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε μέσα μας και να βρούμε τα πατήματά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

 

Κριός

Καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

 

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οτιδήποτε σου παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Το βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλή αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς να κάνεις και τον σύντροφό σου, αλλά και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, καλό θα ήταν να αποβάλεις όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Η ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και θα φέρει και αρκετό εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες και θα σε ανησυχήσουν. Η μέρα σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου να περάσει μία αλησμόνητη βραδιά μαζί σου και καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρους τις αναστολές σου και να εκδηλωθείς. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου μιλήσει και ίσως τα λόγια του σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

 

Λέων

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δε λύνονται από μόνες τους όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να φτάνεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να λύσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνετε ουσιαστικά πράγματα. Εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μη χάνεις λεπτό κλεισμένος στο σπίτι.

 

 

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Καλό θα ήταν να μη δώσεις σημασία σε ό,τι κι ακούσεις, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η μέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται κιόλας να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να ξέρεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως, αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

 

 

Ζυγός

Πολύ άγχος, πολλή πίεση, πολλές υποχρεώσεις. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινή Δευτέρα για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου, γιατί θα πεις πράγματα που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι να διαβάσετε ένα βιβλίο. Δε χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας γύρω-γύρω!

 

Σκορπιός

Προσπάθησε, φίλε Σκορπιέ, να βάλεις καινούρια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι η σημερινή όψη θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Βγάλε τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

 

Τοξότης

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Οι Τοξότες που δεν έχετε βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, κάντε κινήσεις για να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάτε στα ίδια και τα ίδια.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα φέρνει αρκετή ασυνεννοησία. Καλό είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά. Στον αισθηματικό τομέα, πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου.

 

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις. Κοίτα να έχεις σε εγρήγορση την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές αλλά θα έχεις το κουράγιο και τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με τα ίδια θέματα της καθημερινότητας γιατί θα κουραστεί και θα έχεις παράπονα. Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, κάλεσε και τους φίλους σου να τη μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικογενειακά «συμβούλια» ευνοούνται σήμερα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν. Στα αισθηματικά σου, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Τον νου σας λοιπόν…

 

Πηγή