Article of the day: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο; Διάβασε εδώ.

r298

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα η ενέργεια είναι στα ύψη και επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Το οριστικό κλείσιμο κύκλων σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις θα επηρεάσει τις κινήσεις και τα συναισθήματά μας. Η ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα λόγω των ανασφαλειών και των φόβων που εκδηλώνονται απασχολεί κάθε είδους σχέσης μας.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως, θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη με τη μοναξιά σου, σήμερα με τη γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό, θα έλξεις το άτομο που θα κάνεις σχέση μαζί του.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου!

 

Καρκίνος

Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τις για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτήν την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, η μέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Παρθένος

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθηση σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Στην αισθηματική σου ζωή, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στη σχέση σου ή στο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στοn σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσά σας. Εσύ που δε λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει η μέρα. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την ερωτική σου ζωή!

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν είτε στη σχέση σου είτε στην έλλειψη σχέσης… Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ ερωτικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος από τον σύντροφό σου μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Η μέρα θα σε κάνει πιο τρυφερό και ρομαντικό στις επαφές σου. Μην την απογοητεύσεις, ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μια εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι, να διασκεδάσεις.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις αυτήν την ημέρα, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονά σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

 

 

Πηγή