Αργά το βράδυ ο Άρης περνάει στην Παρθένο δίνοντάς μας την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να μπούμε σε μια καθημερινότητα η οποία θα είναι απόλυτα προγραμματισμένη. Αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό χώρο που οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε μεθοδικά κι ώριμα ώστε να καταφέρουμε να τις διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δημιουργεί τις συνθήκες για να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως δε σε ό,τι αφορά τις προσωπικές κι επαγγελματικές μας σχέσεις.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός, ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μια και καλή. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

 

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου.  Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μη γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μη βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δε σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις να γίνουν όλα με έναν μαγικό τρόπο.

 

Δίδυμος

Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, προκειμένου να λύσετε μαζί κάποια θέματα της σχέσης, θα είναι μεγάλη, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να ελέγξεις την ένταση που αισθάνεσαι, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και δε θα το ήθελες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί από το μεσημέρι και μετά, σας επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά. Θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματά σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και πρέπει να την αξιοποιήσεις, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος. Αγαπητέ Καρκίνε, οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δε θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις πίσω τα σχέδιά σου είναι σημαντικά για σένα. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύψουν.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς μια και καλή από το άγχος και την πίεση που νιώθεις για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί ο καιρός γρήγορα θα σε ανταμείψει. Φίλε Λέοντα, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν το περίμενες. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σχέση σου και η εξέλιξή της σε απασχολούν ιδιαίτερα κι αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες και βγες έξω να ψάξεις πιο έντονα το άλλο σου μισό. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μερικά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά όπως στο μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει έμπρακτα όλα όσα νιώθει, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι κι εσύ ασφαλής μαζί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε χαρμόσυνα μαντάτα από ένα άτομο του παρελθόντος, που ωστόσο σε απασχολεί ακόμα. Αν ήταν δική σας υπαιτιότητα, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να ξαναμονιάσετε. Μπορείς και πρέπει να κάνεις επαφές με πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, θα είσαι γεμάτος από γοητεία και ερωτισμό. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή να προκαλέσεις τον σύντροφό σου κάπου ξεχωριστά και να του εξομολογηθείς τα αισθήματά σου. Η αντιμετώπισή του θα σε κάνει ευτυχισμένο. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη μόνιμο σύντροφο, ετοίμασε την αγκαλιά σου για να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα, που σε είχε παιδέψει πολύ στο παρελθόν. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου και τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή όψη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την προσωπικότητά σας. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο. Αν ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε και πέρασε καλά. Σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

 

Ιθχύς

Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις, που θα φανερώνουν την αγάπη που του τρέφεις. Αν ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, αποκάλυψε την γοητεία που διαθέτεις και θα δεις ότι τίποτα δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και τη διατροφή σου. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

 

Πηγή