Ο Ερμής στον Υδροχόο προετοιμάζεται για τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που ξεκινά αύριο και θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επικοινωνία περνάει σε δύσκολα μονοπάτια, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή δεν έχουμε την ευκολία να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε φιλικές σχέσεις, ομαδικές δράσεις και στόχους που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι σε προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις τρόπους για να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, άφησε το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει. Το φλερτ είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σου αρέσει και αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, να προσελκύσεις νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Ή δίνεις ένα τέλος στην σχέση σου με το σύντροφό σου ή προχωράς κάνοντας μια νέα αρχή και παραμερίζοντας τα προβλήματα που σας έχουν ψυχράνει και στεναχωρήσει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μην αγνοήσετε τη σημερινή αισθηματική εύνοια που θα έχετε. Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε ελεύθερα.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα, καθώς το ταίρι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα με πρωτοβουλίες, αλλά και με την έκφραση της αγάπης του. Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να συμβάλεις ενεργά στη δημιουργία της ερωτικής ατμόσφαιρας. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, το κλίμα θα είναι ρομαντικό, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ και θα μπορέσεις να περάσεις μια ερωτική βραδιά.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου φίλε Λέοντα άλλα θα σου λέει ο σύντροφός σου απόψε και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και δε θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση σου είναι να επιστρέψεις αργά στο σπίτι και να αποφύγεις οποιαδήποτε κουβέντα μαζί του. Αν όμως και η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες έξω από το σπίτι.

 

Παρθένος

Στη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά σου, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δε θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με τη δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, αλλά και θετικός απέναντι σε όσα συμβαίνουν στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Βρες τον τρόπο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι μόνος σου μην απογοητεύεσαι. Κάποια γνωριμία θα κάνεις πολύ σύντομα. Η μέρα είναι πολύ ερωτική και έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις καλά και να φλερτάρεις, αλλά και να ερωτευτείς.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσένα που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, πολλά λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν πολλά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν πια, μπορείς αυτήν περίοδο να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, πρέπει η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα με το σύντροφό σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα, γιατί έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και φλερτ. Η μέρα φροντίζει για το κομμάτι αυτό και ειδικά αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, θα το καταλάβεις στην επαφή σου με άλλα άτομα, που θα πέσουν στα δίχτυα της γοητείας σου.

 

 

Πηγή