Article of the day: Μάθε πώς να διαβάζεις τι λένε τα μάτια. Δες εδώ

pillow251134

Η μέρα λειτουργεί ευνοϊκά για όλους, καθώς το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργούν προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις και συναισθηματική σταθερότητα. Έχουμε τη δυνατότητα να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία στις σχέσεις ενισχύοντας τον ρομαντισμό. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές για να πάρουμε καταλυτικές αποφάσεις για τη σχέση μας, καθώς υπάρχει κατανόηση, ασφάλεια και ωριμότητα σε κάθε κίνησή μας.

 

Kριός

Η σημερινή Τρίτη είναι μέρα έντασης για σένα, αγαπητέ Κριέ, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ σε συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του παρελθόντος, αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την είχες αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδια. Στη σχέση σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις για άλλες υποθέσεις και να περάσεις λίγο χαλαρά με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν. Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και σχέδια με τον σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, μπορείς να ξεκινήσεις μια πολύ όμορφη σχέση, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.

 

Δίδυμος

Σήμερα, θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα που ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρ’ όλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα. Η αισθηματική σου ζωή θ πάει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Όσο για σένα που παιδεύεσαι από τη μοναξιά, το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με ευχάριστα αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Σήμερα, πρέπει να καταβάλεις πολλή προσπάθεια για να φτάσεις στον στόχο. Θα αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό, γι’ αυτό να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι κι αν καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα περάσετε ρομαντικά κι ερωτικά, ενώ μπορείς να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Σε σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, η περίοδος αυτή θα φέρει το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ευχάριστα.

 

Λέων

Η μέρα απαιτεί αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολλή υπομονή, αγαπητέ Λέοντα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό μονοπάτι. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Ο έρωτας σήμερα ευνοείται! Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα με μια επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση και το τρυφερό κλίμα θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τούς απωθεί. Άλλαξέ την!

 

Παρθένος

Σήμερα, βάλε βάσεις στα σχέδιά σου και μη δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι έντονη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα δεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί στον δρόμο σου.

 

 

Ζυγός

Η μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως σε κινήσεις παρορμητικότητας. Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου και να οργανώσετε μαζί τα μελλοντικά σας σχέδια με πολύ καλή διάθεση. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, είναι μια καλή ευκαιρία να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική.

 

Σκορπιός

Αυτή την Τρίτη φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος και βιασύνη, απερίσπαστα, και χωρίς επηρεασμό από άτομα που σου δημιουργούν αμφιβολίες. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορούν να τακτοποιηθούν σήμερα. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πες του ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα διαθέτεις, τι άλλο μένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει η καινούρια γνωριμία;

 

Τοξότης

Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν, παρ’ όλο που εσύ κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα προσπάθησε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Αν γίνει κάτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος. Φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν κάποια πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή την περίοδο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις μια όμορφη γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, φίλε Αιγόκερε, και οι πλανήτες είπαν να βάλουν το χεράκι τους για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβηθείς να πάρεις κάποιες φορές το ρίσκο και φρόντισε να παραμείνει στα ύψη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πουν και οργανώσου για να υλοποιήσεις στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σού χαλούν τη διάθεση σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε άμεσα τη συμπεριφορά σου απέναντι στην οικογένειά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διστάσεις να πλησιάσεις ένα άτομο που γνωρίζεις τώρα, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

 

Υδροχόος

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για μικρές εξόδους που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν αν θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, δυστυχώς η μέρα έχει αρκετό εκνευρισμό και ένταση, καθώς οι υποχρεώσεις σου δεν προχωρούν με τίποτα και νιώθεις πως όλα μένουν πίσω. Μην τα χάσεις και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ό,τι δεν περνάει από το χέρι σου είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις. Τα αισθηματικά σου, είναι σε πολύ καλή μέρα και κανείς δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί σήμερα. Ούτε και ο σύντροφός σου, ο οποίος θα σου κάνει όλα τα χατίρια. Όπως και να ‘χει, το βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Αν πάλι η μοναξιά δε λέει με τίποτα να φύγει από τη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο από το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο και να σε προσεγγίσει ερωτικά.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!