Καλό είναι να μην επιτρέψουμε στην γκρίνια και την ανασφάλεια να κυριαρχήσουν στη σχέση μας καθώς είναι βέβαιο ότι το ταίρι μας δεν αποκλείεται να εκδηλώσει την ανησυχία και τις αντιρρήσεις του. Επιθυμητό είναι ακόμα να μην αποστασιοποιούμαστε συναισθηματικά από τα πράγματα καθώς η ψυχρή λογική θα κατανικήσει το συναίσθημα και δε θα μας επιτρέψει να έχουμε κατανόηση κι ενσυναίσθηση. Ας μην ξεχνάμε ότι η σελήνη στο ζώδιο του αιγόκερoy βρίσκεται σε θέση αδυναμίας.

 

Κριός

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Δευτέρας για εσένα. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Η σημερινή Δευτέρα σας προκαλεί αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σας δε λειτουργεί σωστά για να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Από την άλλη όμως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε μια σειρά σε διάφορους τομείς που σας απασχολούν.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Εσύ που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Οι αλλαγές που θα έχεις τη σημερινή ημέρα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα σήμερα βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω σου. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και με λίγη καλή διάθεση μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν. Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα φίλε Δίδυμε, είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις, που θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Οι ικανότητες που διαθέτεις για να βρεις λύσεις είναι δεδομένες και αν καμιά φορά έρχονται σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μη διστάζεις να κοιτάξεις μόνο το συμφέρον σου. Ο καθένας στη θέση σου, το ίδιο θα έκανε.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της σχέσης σας. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η μέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν και το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις σου, που νιώθεις κάπως απόμακρες.

 

Λέων

Η σημερινή μέρα θα βελτιώσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μη σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν. Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις σήμερα. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τις βγάλεις από μέσα σου μια και καλή. Φίλε Λέοντα οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν το περίμενες. Ότι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

 

 

Παρθένος

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να είσαι λίγο πιο διπλωματικός, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα, που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου, που θέλουν πάντα το καλό σου και θα σε ορμηνέψουν με γνώμονα αυτό. Εσύ, φίλε Παρθένε, που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς τη μοναξιά , μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους. Καλύτερα σήμερα, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν κι άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

 

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή φάση κι όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου κι αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Αυτή η Δευτέρα θα είναι μία καλή μέρα για εσένα, φίλε Ζυγέ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Απ’ την άλλη όμως κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες το αποψινό βράδυ, οι οποίες θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε ανανεώσουν σημαντικά. Γενικά σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια κι αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, σου φέρνουν πολύ απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλό θα είναι να καθίσεις να σκεφτείς ποια είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς με τον σύντροφό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κι αυτός από τη δική του πλευρά περνάει τα δικά του ζόρια και προβλήματα. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι. Ημέρα ακατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου για όσα πράγματα θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει σύντροφο, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις. Ορισμένα σχέδια που έχεις σήμερα, μπορεί να μην προχωρήσουν έτσι όπως θα ήθελες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση.

 

Υδροχόος 

Σήμερα είναι καλύτερο να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα για εσένα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των υποχρεώσεων αυτήν τη Δευτέρα. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι στραμμένο στο να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων σου. Γενικότερα είναι μια μέρα για σκληρή δουλειά, ανοιχτές συζητήσεις και διάθεση για ερωτισμό.

 

Ιχθύς

Η αισθηματική ζωή σου φίλε Ιχθύ, μπορεί να είναι κάπως κουραστική σήμερα, μιας κι ο σύντροφός σου θα εκφράσει τα παράπονά του και θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Να είσαι ειλικρινείς και μην προσπαθήσεις να του ρίξεις στάχτη στα μάτια.Όσο για τους μοναχικούς Ιχθείς, τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε. Τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα για εσάς σήμερα. Αδράξτε τη μέρα σας για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε κάποιες κουβέντες, ώστε να απλοποιήσετε λίγο την καθημερινότητά σας, αλλά και τις συνθήκες που σας δυσκολεύουν.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!