Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου πραγματοποιείται 16:49 το απόγευμα και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η ανατρεπτική αυτή Πανσέληνος έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα σε ό, τι αφορά ζητήματα ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ο συγκεκριμένος άξονας ζωδίων φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα αξιών, οικονομικών υποθέσεων και προσωπικών σχέσεων. Οι συγκεκριμένοι τομείς δονούνται για τα καλά σε αυτή την Πανσέληνο.

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, φίλε Κριέ, και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δε σου αρέσουν, οφείλονται στη δική σου κακή διάθεση. Κι αν ακόμη δεν έχεις το ταίρι των ονείρων σου, άφησε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου και δε θα χάσεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου σήμερα έχεις την εύνοια των πλανητών για να λύσεις τα προβλήματά σου όπως ακριβώς θέλεις. Πάντως, ο σύντροφός σου θα σου δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και καλό είναι να ανταποκριθείς αναλόγως. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει και να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Δίδυμος

Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα και το σημερινό βράδυ θα την απολαύσεις στο έπακρο. Αν είσαι μόνος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

 

Καρκίνος

Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου ιδέα ή κίνηση. Κάνε ό,τι μπορείς για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που σε κρατάει πίσω. Στα αισθηματικά σου καλό είναι να δώσεις στο σύντροφό σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει για να εκφράσει την αγάπη του. Αν πάλι είσαι μόνος, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή μέρα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες, που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο για να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να γεφυρώσεις το χάσμα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς σήμερα να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μη μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις αγκαλιά τη μοναξιά, φρόντισε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους και μην πεις όχι σε προτάσεις που θα σου γίνουν απόψε.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δε μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με το σύντροφό σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχει την ευκαιρία η σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, ίσως θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει από εκεί που δε φαντάζεσαι.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Το αποψινό βράδυ σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει!

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα που δημιουργούν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και να πας παρακάτω τη σχέση σας. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η μέρα σε ευνοεί πολύ για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να βρεις αυτό επιθυμείς και να διώξεις τη μοναξιά σου.

 

Πηγή