d116

Tαιριάζει ο Λέων με τον Τοξότη;

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ενισχύοντας ψυχολογικά ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Στρέφουμε την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εμάς να συναναστραφούμε πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε και να συζητήσουμε μαζί τους ζητήματα που μας απασχολούν. Θέματα επιμόρφωσης, νομικά ζητήματα και ταξίδια σε σχέση με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο. Γενικά, νιώθουμε την επιθυμία να ανοίξουμε τα φτερά μας μέσω νέων γνώσεων και εμπειριών που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μονοπάτια που είναι πρωτόγνωρα.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σου το μόνο που πρέπει να φοβάσαι σήμερα, είναι η κυκλοθυμία σου, που μπορεί να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μην παρασύρεσαι από την μελαγχολία σου. Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου και πάρε θετική ενέργεια.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στο δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις αφημένος στη μοίρα σου.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, μίλα με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το βράδυ, χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε για όσα αισθάνεσαι στον σύντροφό σου χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή.

 

Λέων

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις και εσύ και ο σύντροφός σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου, για να βρεις αυτό που ζητάς.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις καλά και να κάνεις συζητήσεις που εδώ και καιρό θέλεις και όλο διστάζεις. Όλα αυτά θα βάλουν τη σχέση σου σε μια νέα φάση, πολύ ρομαντική. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει πια να ελπίζεις, να ξέρεις ότι το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις τα θέματα, που σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς κάποιες προσκλήσεις, γιατί έχεις πολλές πιθανότητές να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα, αλλά και όλη σου η καλή διάθεση για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, γίνε λίγο πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς άλλο μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη σημερινή μέρα, για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου σήμερα, καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και το πείσμα που δημιουργεί τις εντάσεις, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σου χαρίζει η όψη της ημέρας, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου ζητήματα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, κάνε κι εσύ κάποια κίνηση και θα έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος, περιμένοντας τα πάντα από το άλλο πρόσωπο!

 

 

Πηγή 

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Μάθε όλα όσα δε θα βρεις πουθενά αλλού για το ζώδιό σου!

Ερωτικές συναστρίες, σχέσεις, χαρακτηριστικά ζωδίων και πολλά πολλά άλλα!