Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας επικοινωνιακά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Είναι σημαντικό να δηλώσουμε βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες που μπορεί να μας απασχολούν και αυτό μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε με ευκολία στη συγκεκριμένη συγκυρία. Η διαίσθησή μας σήμερα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, καθώς αντιλαμβανόμαστε γρήγορα πώς πρέπει να κινηθούμε.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου αν αφήσεις λίγο κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς στη σχέση σου. Για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα μιας και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα ανήκει στο στενό σου φιλικό περιβάλλον.

 

Ταύρος

Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό θα είναι να έχεις διαλλακτικότητα, φίλε Ταύρε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διώξε το άγχος που έχεις. Η σημερινή θετική όψη θα φέρει και την καινούρια γνωριμία που τόσο καιρό περίμενες στη ζωή σου.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, αν αισθάνεσαι αδικημένος στη σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να βρεις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα. Κι αν δεν υπάρξει κατανόηση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε μη φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο της ελευθερίας σου. Ρώτα και τους αδέσμευτους Διδύμους να δεις πόσο όμορφα περνούν χωρίς έγνοιες και προβλήματα!

 

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Αν πάλι αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να δώσεις χώρο και χρόνο στα άτομα εκείνα που σε θέλουν και σε διεκδικούν καιρό τώρα.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις πολύ ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς μια και καλή από το άγχος και την πίεση που νιώθεις για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και ο καιρός γρήγορα θα σε ανταμείψει.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, γιατί ο σύντροφός σου δεν περνάει και πολύ καλά μαζί σου τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι καιρό χωρίς ταίρι, η σημερινή βραδιά μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις να βγεις από το σπίτι με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορεί να περάσεις μια ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή ευκαιρία να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις μια γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να θυμάσαι ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Έχε λοιπόν τον νου σου και είναι βέβαιο ότι κάτι καλό θα προκύψει τώρα στη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική ανανέωση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, μη χάνεις χρόνο μένοντας σπίτι, αλλά βγες έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου! Όλο και κάποιος θα γοητευτεί από την παρουσία σου!

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί κάτι τέτοιο δε θα σε βοηθήσει καθόλου. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και μην απογοητεύεσαι. Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς.

 

Πηγή