Ο Ερμής περνάει στον Κριό αλλάζοντας επικοινωνιακά την διάθεση των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η εσωστρέφεια είναι πια παρελθόν, καθώς έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που μας προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με τον Ερμή στον Κριό ο παρορμητισμός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς δε φιλτράρουμε σκέψεις που εκφράζουμε. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πιθανές εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε.

 

Κριός
Σύντομα θα αναγκαστείς να κάνεις την επανάστασή σου και να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου σε όλα τα επίπεδα. Μη φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν, απαιτώντας τα δυναμικά. Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου επίσης, θα είναι στα ύψη! Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου.

 

Ταύρος
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο σε στηρίζει και καταφέρνεις μαζί του να δεις όσα φοβάσαι εδώ και χρόνια. Η αναστάτωση των ημερών θα είναι προσωρινή. Στη σχέση σου, Ταύρε, αυτή την περίοδο (με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί) μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

 

Δίδυμος
Η ανανέωση της διάθεσής σου που ακολουθεί, θα βοηθήσει αρκετά στον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά! Φρόντισε να συζητάς με το ταίρι σου πολύ, Δίδυμέ μου, και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Και βέβαια, μην αφήνεις τη διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

 

Καρκίνος
Μην αφήνεις τις σκέψεις σου στην τύχη τους, ερεύνησε τα στοιχεία και δες την πραγματική διάσταση των υποθέσεών σου. Η ορθότερη εκτίμηση θα σε οδηγήσει στη σωστή στάση. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, μπορούν να πάνε καλύτερα από όσο είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Αποδέξου τις ιδιοτροπίες, αλλά και τις συνήθειες των γύρω σου και προσπάθησε να συμβιβαστείς και εσύ με τη σειρά σου στην τωρινή κατάσταση της ζωής σου.

 

Λέων
Σύντομα θα δεις ευχάριστες εξελίξεις που θα σε δικαιώσουν. Απόφυγε να γνωστοποιήσεις όσα τώρα σου ανατεθούν. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, Λέων. Σήμερα όμως, θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Φρόντισε, λοιπόν, όλο αυτό να μην περάσει στο ταίρι σου. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν σου να επανασυνδεθεί μαζί σου και να σου αποδείξει ότι τα λάθη που έκανε δε θα τα ξανακάνει.

 

 

 

Παρθένος
Η κούραση που σε ταλαιπωρεί, σε οδηγεί μερικές φορές στο να αφήνεσαι στα χέρια κάποιων αμφιβόλου ηθικής προσώπων. Κάνε, λοιπόν, αυστηρότερη αξιολόγηση στις κοινωνικές σου επιλογές. Φρόντισε, Παρθένε, σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

 

Ζυγός
Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις την απαισιόδοξη φύση σου να σε φτάνει στα άκρα. Η κατάσταση επανέρχεται πολύ σύντομα σε θετική τροχιά. Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου, Ζυγέ, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ρομαντικά μπορείς. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα η σημερινη Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γι’ αυτό να είσαι μετρημένος και εγκρατής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξεσπάς σε λάθος άτομα.

 

Σκορπιός
Κάποιο συναισθηματικό δίλημμα σε ταλαιπωρεί. Ηρέμησε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Η σχέση σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε πάντως σήμερα να πεις λόγια, που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αυτή την περίοδο, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Ταύρο, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε να διώξεις τη μοναξιά σου και θα κάνεις κινήσεις για να προχωρήσεις σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

 

Τοξότης
Διατήρησε την αισιοδοξία σου και μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός και τα πλούσια χαρίσματά σου σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο, όπως το έχεις φανταστεί. Φρόντισε, Τοξότη μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στην σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δε σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

 

Αιγόκερως
Θα γίνουν κινήσεις επαναπροσέγγισης. Κράτησε σε πρώτη φάση τον εαυτό σου σε απόσταση και μη δεχτείς άμεσα τις προτάσεις για διαπραγμάτευση. Σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις, οι οποίες σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά.

 

Υδροχόος
Για να έχει διάρκεια κάθε δράση σου, προσπάθησε να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να μην ξοδεύεσαι υπερβολικά. Σήμερα, δέχεσαι ικανοποιητική βοήθεια από αγαπημένο σου πρόσωπο. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πλανήτες, Υδροχόε, σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να τα πας εξαιρετικά στη σχέση σου. Φρόντισε, λοιπόν, να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Μην ξεγελιέσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα, για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

 

Ιχθύς
Να ξέρεις, Ιχθύ μου, ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Κι αν αυτή την εποχή δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε ευνοεί, οπότε το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

 

Πηγή