Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μας βοηθά να εκφραστούμε με μεγάλη ευκολία και να δείξουμε στους γύρω μας τις προσωπικές μας απόψεις. Η αρμονία στην επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς υπάρχει αμοιβαία κατανόηση με τα πρόσωπα που ερχόμαστε σε επαφή. Το κέφι και η θετική διάθεση θα είναι καθοριστικά ώστε να τεθούν νέοι στόχοι που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

 

Κριός

Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, ώστε να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μη διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση που θα σου κάνει ένας πολύ στενός σου φίλος για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

 

Ταύρος

Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και την κατάλληλη στιγμή να πεις αυτά που σε αγχώνουν. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, καλό θα είναι να ανοιχτείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον.

 

Δίδυμος

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν τον σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Φτιάξε ένα καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά και μη διστάσεις να εκδηλώσεις όσα νιώθεις. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι.

 

Καρκίνος

Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (μην ξεχνάς, ο Ερμής είναι ανάδρομος). Σήμερα πιέζεσαι από υποχρεώσεις και καθημερινές ευθύνες που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μια γνωριμία ή μια επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

 

Λέων

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέοντας, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε την θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, αυτή τη Δευτέρα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Εσένα που ακόμη δε λέει να σε αφήσει η μοναξιά μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται η γνωριμία που περιμένεις.

 

 

Ζυγός

Για την αισθηματική σου κατάσταση είναι η μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, φίλε Ζυγέ, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αν αισθάνεσαι ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με την απόμακρη στάση που έχετε υιοθετήσει, δεν μπορεί να σας πλησιάσει κανείς.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις υπομονή στον σύντροφό σου. Για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων, αυτή η Δευτέρα φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική, ώστε να κάνεις μια καινούρια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου.

 

Αιγόκερως

Η μέρα ενισχύει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, φλέρταρε δυναμικά κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη και εσύ και εκείνος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε ένα πρόσωπο ενδιαφέρον. Τον νου σας λοιπόν!

 

Πηγή