pillowstar19

Ο Δίας συναντά σήμερα τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε μία καθοριστική σύνοδο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) να προχωρήσουν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή τους. Είναι γεγονός ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο που ανήκετε, η συγκεκριμένη σύνοδος μας βοηθά στο να βρούμε το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να πάρουμε πρωτοβουλίες στη ζωή μας. Ίσως έχουμε λίγη παραπάνω ένταση, οπότε καλό θα ήταν να μην ξεσπάσουμε στο ταίρι μας.

Κριός

Τα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη για να ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις το μεγάλο έρωτα!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος, για να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως καυτό, αν πραγματικά και εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε, μιας και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στη ζωή σας και θα σας ξελογιάσει.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Κυριακή με το σύντροφό σου, θα είναι εξαιρετική. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Καρκίνων να περιμένεις ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από άτομο από το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει.

Λέων

Φίλε Λέοντα, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει αρκετά τη σχέση σας. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, ξεδίπλωσε το φλογερό ταμπεραμέντο σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός

Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια, γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες το χρόνο, αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με όσα σε προβληματίζουν. Στη ζωή των αδέσμευτων Ζυγών έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα.

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου. Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα οδηγήσεις τη σχέση σας στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Στα ερωτικά σου μπορείς να περάσεις μία ρομαντική Κυριακή παρέα με το ταίρι σου και να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, επέλεξε με μεγαλύτερη προσοχή τους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί μην ξεχνάς, αγαπητέ Τοξότη, πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως απογοητευτείς πολύ όταν το ανακαλύψεις.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου για τις ανασφάλειες που σε έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή, μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Αιγόκεροι που είστε ακόμη στο ψάξιμο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να στρέψεις την προσοχή σου σήμερα στο σύντροφό σου και να μην αποφύγεις να λύσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα προκύψουν. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και με τις καλές επιρροές που σας στέλνει η μέρα, ίσως ο έρωτας σας πλησιάσει επικίνδυνα!

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, αν δεν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν και θα είναι ε αιτίας της δικής σου αμέλειας. Όσοι πάλι είστε αδέσμευτοι, να είστε αισιόδοξοι και να μην αφήνετε τίποτα να σας ρίχνει. Η σχέση που επιθυμείτε δε θα αργήσει να έρθει στην ζωή σας, φίλοι Ιχθείς!

Πηγή: https://www.myastro.gr/