Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Καθοριστική είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μετά τα μεσάνυχτα καθώς βοηθά να ανέβουμε ψυχολογικά και να επικεντρωθούμε σε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Σχέδια και πλάνα έρχονται στο προσκήνιο και μας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επόμενες κινήσεις μας.

 

 

Κριός

Το τελευταίο διάστημα, φίλε Κριέ, σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στοn σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός, ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μία και καλή.

 

Ταύρος

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Ταύρε, είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί δε θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν είσαι μόνος, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια σου.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα αλλάξουν σύντομα την παρούσα κατάσταση. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως όσα έρχονται από το παρελθόν. Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σου χαλάσουν το κλίμα και κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάνε μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν και πρέπει να δείξεις την απαραίτητη ψυχραιμία. Mε τις τόσες ευθύνες που έχεις, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον άνθρωπό σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ και να έρθετε και πιο κοντά. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και σύντομα η ευτυχία θα σου χαμογελάσει.

 

 

Παρθένος

Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με τη γλυκύτητα που έχεις αυτήν την περίοδο είναι σίγουρο ότι θα έρθει η σχέση που περιμένεις πολύ γρήγορα.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Aπόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο, με συζήτηση και κατανόηση. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η διάθεσή σου θα είναι καλή αλλά τα πράγματα μάλλον θα έχουν τη συνηθισμένη ρουτίνα.

 

Σκορπιός

Ημέρα κατάλληλη, αγαπητέ Σκορπιέ, για να βάλεις νέους στόχους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε μόνο να μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες. Αν δεν έχεις ταίρι, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Η ημέρα μπορεί να κρύβει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ερωτικές εκπλήξεις για εσένα!

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξει κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Στα αισθηματικά σου καλό είναι φίλε Τοξότη να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος μίλησε στο άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η τάση απομόνωσης που θα σε πιάσει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δε θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Αν είσαι μόνος, η νύχτα λειτουργεί υπέρ σου! Κάνε κι εσύ την κίνησή σου απέναντι στο αντίθετο φύλο και δε θα χάσεις!

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Στα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία. Τόνισέ τη!

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου καλέ μου Ιχθύ, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

 

Πηγή