Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού λίγο μετά τις 7:30 το πρωί αγγίζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι μια σημαντική πανσέληνος καθώς μας φέρνει αντιμέτωπους αρχικά με πληγές που μπορούν να επουλωθούν μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να ανασύρουν ζητήματα που κρύβουμε καλά μέσα μας ώστε ν’ αντιμετωπίσουμε κατάματα θέματα μειονεξίας που δε μας επιτρέπουν ν’ απολαύσουμε την προσωπική κι επαγγελματική μας ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις. Έρχονται στη ζωή μας πρόσωπα που θα βοηθήσουν να κλείσουμε ένα σημαντικό κύκλο και θα οδηγήσουν στην προσωπική μας εξέλιξη. 

 

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σου κι έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις τη δυνατότητα να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς κι ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε μια φιλική συγκέντρωση.

 

Ταύρος

Η σημερινή Πέμπτη απαιτεί αμερόληπτη στάση κι ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες που σε αποσυντονίζουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στη ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις τη συμπαράστασή σου. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατάς αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

 

Καρκίνος

Αυτή η Πέμπτη είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θα σε ανανεώσει. Μη φοβηθείς το κόστος, φίλε Καρκίνε, γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις. Στα αισθηματικά σου πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται κι ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξ’ το και λίγο έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Μια εσωτερική αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

 

Λέων

Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια λαχτάρα για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου κι άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος. Φίλε Λέοντα, φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειές σου μ’ ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου, από κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία, αυτής της ανασφάλειας, που σε συντροφεύει από τη φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημά σου να σε κυριεύει- είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις! Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα, που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Εάν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική για εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου. Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα θα προκύψει.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής, προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευθείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και ν’ ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα. Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τ’ αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις.

 

Σκορπιός

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Σκορπιέ, σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν και να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση σου. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου κι ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, θα το δεις στην πράξη μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

 

Τοξότης

Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτή τη μέρα θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Πρόσεξε μόνο, πάνω στον ενθουσιασμό σου να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς και στο τέλος το μετανιώσεις. Μια ημέρα αγάπης ξημερώνει για σένα κι αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να την εκφράσεις έντονα πάνω από όλα στον σύντροφο και την οικογένειά σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από ένα άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τώρα τελευταία και θα νιώσετε σούπερ!

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις θέματα, που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μια πιο θετική ματιά απέναντι στα γεγονότα. Στα αισθηματικά σου, εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό σου στο σύντροφο και την οικογένειά σου και θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ήρεμη Πέμπτη στο πλευρό τους. Το ίδιο επιχειρήστε να κάνετε και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και πάψτε πια να γκρινιάζετε για τη μοναξιά σας.  Στη δουλειά σου μη δίνεις άλλες αναβολές και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να αξιοποιήσεις τη σημερινή ημέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο, που η έντονη προσωπικότητά του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

 

Ιχθύς

Κοίτα σήμερα να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλα, η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους που έχεις να δεις καιρό. Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με το σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του περάσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καίριο ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν. Στη δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητικότητά σου.

Πηγή