Article of the day: Όσα δεν παραδεχόμαστε για τον έρωτα! Από τη Μαρία Πακιακιό.

dfhu

Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς απαιτείται από εμάς να δώσουμε λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές σε όλα τα επίπεδα. Θετικά μπορεί να λειτουργήσει ο συναισθηματισμός και η κατανόηση που μπορούμε να δείξουμε καθώς θα μας βοηθήσουν να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των σημαντικών προσώπων της ζωής μας.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο, φίλε Κριέ. Ο σύντροφος δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για σένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, για να μην παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

 

Ταύρος

Μην αμελείς βασικά θέματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δε φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.  Σταμάτα να πιέζεσαι και πρόσεξε να μη λες μερικές φορές πράγματα που δεν πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μη δημιουργείς σκηνές, χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς μόνιμο δεσμό, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου. Σήμερα, χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία από μέρους σου. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις, αλλά σήμερα πρέπει να βάλεις μπροστά όλη σου τη διπλωματία για να ελιχθείς σωστά. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

 

Καρκίνος

Αν αισθάνεσαι ότι επικρατεί η ρουτίνα στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα και να φέρεις πιο κοντά τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι Καρκίνοι καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτικές που ακολουθείτε, είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύσει. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

 

Λέων

Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό, πριν επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά. Aν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Στα θέματα που μπορεί να είναι προβληματικά και στάσιμα μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση και δράση. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου.

 

 

Παρθένος

Απόψε θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησέ του ότι σε στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς τη δική σου έγκριση και συμμετοχή. Και αν ακόμα είσαι σε μοναχική περίοδο και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, μοιράσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα. Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί η αρνητική όψη σε ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα.

 

Ζυγός

Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα φίλε Ζυγέ αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε συντροφεύει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά ρίχνοντας το λίγο έξω. ήμερα προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

 

Σκορπιός

Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, για να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα! Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο συγγενικό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

 

Τοξότης

Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τη διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Τοξότη, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Αιγόκερε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα; Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δε θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. H σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους σου και μην εμμένεις σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

 

Ιχθύς

Η μέρα θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα σου προκαλέσει τη διάθεση να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη δε λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν πολλά φιλικά σου άτομα που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Δες τους και εσύ διαφορετικά και δε θα χάσεις! Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας θέματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

 

Πηγή