Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και βοηθάει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η διάθεση να συναναστραφούμε πρόσωπα από το φιλικό μας περιβάλλον είναι αισθητή. Είναι απαραίτητο να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που έχουν την ίδιa διάθεση και τις ίδιες ιδέες μαζί μας. Οι πρωτοποριακές μας απόψεις θα παίξουν ρόλο σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο με το οποίο μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας.

 

Κριός
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Κριέ, ήταν αποτέλεσμα προσωπικής συνέπειας και προσπάθειας, ενώ σου έδωσε την ευκαιρία να δεις κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Τώρα, μπορείς να δρομολογήσεις το μέλλον χωρίς φόβο και να αποκαταστήσεις ζημιές, που σου κόστισαν στο παρελθόν. Το αύριο προμηνύεται θετικότερο! Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν καβγάδες με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στη χρήση μηχανημάτων.

 

Ταύρος
Το τεράστιο άλμα που πραγματοποίησες, Ταύρε, έγινε αφορμή σχολιασμών και έκφρασης πλήθους απόψεων. Μην ασχολείσαι με όλα αυτά, αλλά συγκεντρώσου στη μελλοντική σου πορεία, που πρέπει να είναι εξίσου οργανωμένη για να ολοκληρωθούν οι στόχοι σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στη διαδικασία της εξέλιξής σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος
Οι υποχρεώσεις σου, Δίδυμε, είναι τεράστιες αυτό το διάστημα και διαρκώς αυξάνονται, γεγονός που σε έχει γεμίσει άγχος και ένταση. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση τα πράγματα. Η οικογένειά σου σε στηρίζει και σου συμπαρίσταται, οπότε μην τη φορτίζεις πρόσθετα με τη δική σου αντίδραση. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δε σε οδηγούν πουθενά.

 

Καρκίνος
Ο ανταγωνιστικός σου χαρακτήρας, Καρκίνε μου, τελευταία σε οδηγεί σε κάποιες απρόσεκτες κινήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους σε απομακρύνουν από το στόχο σου. Μην αφαιρείς την προσοχή σου από τα σημαντικά πράγματα, στο κυνήγι μιας σύγκρισης που δε σε οδηγεί κάπου. Η δυνατότητα να δράσεις είναι μεγάλη, όπως και τα προσόντα σου επίσης. Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σε προβληματίζουν.

 

Λέων
Η δυνατότητά σου να κάνεις τους άλλους να νιώθουν ασφάλεια, Λέων, και η ευκολία σου στις φιλοφρονήσεις ανταμείβονται πλουσιοπάροχα εδώ και καιρό. Όλα αυτά βέβαια δε σε οδηγούν κάπου, αντίθετα χάνεις πολύτιμο χρόνο, τον οποίο όφειλες να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Μη συνεχίσεις έτσι, διαφορετικά σύντομα θα δεις πολλές υποθέσεις σου να μένουν πίσω. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζικές κινήσεις και αποφάσεις.

 

 

Παρθένος
Ένας περιορισμός στην αυτοπεποίθησή σου, Παρθένε μου, καθορίζει αισθητά τις επιλογές σου και μπλοκάρει τις μελλοντικές σου δράσεις. Στηρίξου στα πόδια σου χωρίς βοήθεια και μην αφήνεις ούτε έναν να σε παρασύρει σε υπερβολικές κινήσεις. Οργανώσου δρώντας δυναμικά και μεθοδικά, για να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι. Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του.

 

Ζυγός
Ο ευγενικός σου χαρακτήρας, Ζυγέ μου, σε οδηγεί σε περιβάλλοντα προσώπων που αδιαφορούν κι εσύ πληγώνεσαι. Άφησε, λοιπόν, τα θετικά σου στοιχεία να αναδειχτούν μέσα από πιο σύνθετες μορφές δημιουργικής δράσης και τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου! Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα.

 

Σκορπιός
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται, Σκορπιέ, χαρίζοντάς σου νέες ευκαιρίες και φιλίες, που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Αξιοποίησέ τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα καταφέρεις θαύματα. Η δυναμική σου παρουσία σήμερα εντυπωσιάζει! Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν καβγάδες που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογα θέλω σχετικά με τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα τη διάθεση

 

Τοξότης
Η τεράστια ακτινοβολία και η λαμπερή σου παρουσία, Τοξότη, φέρνει ευκολίες στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις πράγματα, που πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν απίθανο να πραγματοποιηθούν. Ο κόπος σου είναι μεγάλος και όσοι μόνο σε γνωρίζουν καλά, ξέρουν πόσες δυσκολίες πέρασες. Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέσης σου, φίλε Τοξότη. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει.

 

Αιγόκερως
Ο διακριτικός τρόπος και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας σου, Αιγόκερε, είναι η αιτία της επιτυχίας σου σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα, αλλά η δράση σου είναι πάντα σιωπηλή και διακριτική. Τα αποτελέσματα φυσικά έρχονται με σκληρή εργασία και συγκέντρωση. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους, ενώ αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

 

Υδροχόος
Μην αφήνεις άλλο καιρό να πάει χαμένος, Υδροχόε μου, με ανούσιες προσπάθειες που δεν οδηγούν τα πράγματα κάπου, παρά μόνο σε αδιέξοδο. Φρόντισε τον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου που καθυστερούν πολύ και τακτοποίησε όσα σε τραβούν πίσω από τις επιδιώξεις σου.  Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες και πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει. Eσύ που είσαι σε σχέση, δώσε της λίγη σημασία, γιατί φαίνεται να το έχεις ξεχάσει!

 

Ιχθύς
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς σε όσα πρέπει, Ιχθύ, χωρίς να αφήνεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται από ασήμαντες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, που θα είναι σημαντικά σε ένταση και διάρκεια. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και μην επιτρέπεις να σε αποσπούν τρίτα άτομα. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματά του.

 

Πηγή