uoguoglyigyig

Βρισκόμαστε μία μέρα πριν το ακριβείας τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ενέργειά μας δεν είναι στα καλύτερα επίπεδά της, καθώς νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ό,τι επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε λόγω κόπωσης και χαλαρότητας. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από φορτωτικές καταστάσεις ή από ένα πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να έχει η καθημερινότητα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει! Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και κάνε μόνος σου μια νέα αρχή. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Πέμπτη. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απομακρύνει. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα σου στέλνει πολλή θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

 

Δίδυμος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν. Στην αισθηματική σου ζωή, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς!

 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους. Φίλε Καρκίνε, σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μη φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ αλλά κι αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό. Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, αλλά θα δεις κιόλας ότι υπάρχει και έντονη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση, βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τους κύκλους των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Φίλε Παρθένε, η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις. Εσύ, που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειάς σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Ζυγός

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου εκ νέου. Στα αισθηματικά σου είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σου κι αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε τη σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, το σημερινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, τα πράγματα είναι απλά, με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφο σου. Απόλαυσε την παρουσία της και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι κι εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε είναι μία καλή μέρα αυτή η Πέμπτη για εσένα. Θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και να στο ανταποδώσει, κάνοντάς σε ευτυχισμένο και ασφαλή. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Πέμπτη. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Εσύ, που πίνεις καφέ ακόμη με τη μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες και απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στην αισθηματική σου ζωή μη φορτώνεις τη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δε θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου κι όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να κάνετε την κίνησή σας δυναμικά.