Η Αφροδίτη στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό επηρεάζοντας συναισθηματικά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η μέρα προμηνύει εντάσεις στην προσωπική μας ζωή, καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τις διαμέτρου αντίθετες ανάγκες και επιθυμίες που κρύβουμε μέσα μας. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αφού δε θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με το πρόσωπο που αγαπάμε θεωρώντας ότι δεν καταλαβαίνει ότι νιώθουμε και θέλουμε.

Κριός

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και φρόντισε μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θετική όψη ημέρας θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Ταύρος

Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι.

Δίδυμος

Σήμερα μπορείς να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα, με την μεγάλη κατανόηση που θα δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απογοητεύεσαι. Ακόμη κι αν δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σου, σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι.

Καρκίνος

Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μπορείς και στο σπίτι να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις. Η μέρα κρύβει εκπλήξεις!

Λέων

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω των social media που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Παρθένος

Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Σε εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, η σημερινή θετική όψη σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει.

Σκορπιός

Φρόντισε να ελέγξεις τις αντιδράσεις που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η θετική όψη της ημέρας σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μην προτρέχεις λοιπόν γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η ημέρα, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις και δε θα χάσεις!

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Δευτέρα είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένες καταστάσεις χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτική μοναξιά η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι!

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σας απομακρύνουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις!

Πηγή