Το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η αισιοδοξία χάνεται στα θολά νερά του Ποσειδώνα, καθώς με ευκολία μπορούμε να παρασυρθούμε σε υπερβολές και λανθασμένες επιλογές που θα αφορούν κυρίως το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον. Δεν είναι εύκολο να αξιολογήσουμε τα πρόσωπα που μας προσεγγίζουν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην κρίση μας.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες μέσω social media. Ωστόσο, μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν τη σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπό σου πιο τρυφερά και ρομαντικά από ότι συνηθίζεις και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας ώστε να γίνετε πιο ελκυστικοί.

 

Δίδυμος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι τονισμένη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα αλλά και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Δίδυμε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μη βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μη ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί. Αν είσαι μόνος σου μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε τη στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του. Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα, αξιοποίησε αυτήν την Τετάρτη για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Λέοντα. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επίλεξε τον διάλογο από τη σιωπή. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις.

 

Σκορπιός

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι!

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με σένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτήν σου τη διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα ενώ δεν το θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!

 

Υδροχόος

Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα, θα δεχτείς μία πρόταση από τον σύντροφό σου που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά τη διάθεση.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και το ταίρι σου δε θα αρνηθεί τίποτα. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Πηγή