Article of the day: Η Άννα Μετόχη μάς μιλά για την εμπειρία της πρώτη φορά σε sex shop. Διάβασέ το εδώ!

gddhd

Τετάρτη σήμερα και ανάγκες και επιθυμίες εναρμονίζονται σε απόλυτο βαθμό και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε καταστάσεις του παρελθόντος με ιδανικό τρόπο και να νιώσουμε καλύτερα στα αισθηματικά μας. Στις 29 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον στάσιμο Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προβλήματα σε επαγγελματικές επιδιώξεις και προσωπικές επιθυμίες. Νιώθουμε έντονα τον περιορισμό των άλλων και πιθανά εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικές επιλογές που μας ενδιαφέρουν.

 

Κριός

Η σημαντικότερη αστρολογική είδηση της ερωτικής μας εβδομάδας δεν είναι άλλη από την Πανσέληνο της 1ης Οκτωβρίου! Όλως τυχαίως και πάλι πρωταγωνιστείς, μιας και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Κυβερνήτης σου –συνεπώς και κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου- είναι ο Άρης, ο οποίος είναι σε ανάδρομη πορεία. Αυτό, όμως, μόνο κακό δεν είναι. Καταρχάς, ανάδρομος Άρης σημαίνει δράση που στοχεύει στον εαυτό μας, άρα έχεις όλη την ενέργεια και τα όπλα να δεις βαθιά μέσα σου και να αλλάξεις ό, τι δε σου κάνει πια. Πολύτιμη βοηθός σε αυτή την πορεία είναι και η Αφροδίτη, η οποία περνά στην Παρθένο την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 2 του μήνα. Σου φέρνει ομορφιά, συντροφικότητα και γλυκύτητα στην καθημερινότητά σου και έρωτες με συναδέλφους ή γείτονες– οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δείτε πολλά σημεία τριβής να εξομαλύνονται. Από τη θέση της αυτή η Αφροδίτη σε ωθεί επίσης να κάνεις ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, την εμφάνισή σου, την υγεία σου. Τα εξαιρετικά ισχυρά και πολύ ευνοϊκά τρίγωνα που θα σχηματίσει με τους Κρόνο, Πλούτωνα και Δία προσεχώς, σου εξασφαλίζουν πως κάθε τέτοια δράση θα έχει μεγάλη και μακροπρόθεσμη ανταμοιβή.

 

Pillowfight: Καρκίνος, Τοξότης, Ιχθύς σε πάνε στα ουράνια.

Goodnight: Δίδυμος, Παρθένος, Σκορπιός σου βγάζουν το λάδι.

 

 

Ταύρος

Μία εντονότατη Πανσέληνος στον Κριό εγκαινιάζει τον μήνα μας και χρωματίζει την ερωτική μας εβδομάδα, Ταυράκι. Η Πανσέληνος αυτή θα είναι για εσένα πολύ εσωτερική, πραγματοποιείται άλλωστε στο πεδίο του ψυχισμού σου, του υποσυνειδήτου και των φόβων σου. Πολύ κοντά στην Πανσέληνο βρίσκεται ο αστεροειδής Χείρωνας που σηματοδοτεί πάντοτε ένα Τραύμα, αλλά και την Ίασή του. Εάν λάβουμε ότι και ο Άρης είναι ανάδρομος (κυβερνά τον Κριό άρα και την εν λόγω Πανσέληνο), τότε έχουμε όλες τις συνισταμένες για να σου πούμε ότι η δράση σου πρέπει να είναι εσωτερική, να δεις τι φταίει σε εσένα και στη δική σου αντίληψη των πραγμάτων και τραβάς τα όσα τραβάς. Βοήθεια αστρολογική θα έχεις χίλια τοις εκατό: η Αφροδίτη, στις 2 του μήνα, περνά στο πολύ ευνοϊκό για σένα ζώδιο της Παρθένου και εγκαινιάζει την πιο ερωτική περίοδο του φθινοπώρου. Επιπλέον, θα σχηματίσει εν καιρώ θαυμάσιες κι εξαιρετικά ισχυρές όψεις με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία, πράγμα που θα ενισχύσει πολύ τις υπάρχουσες σχέσεις και θα κάνει πολύ σημαντικές τις νέες ερωτικές γνωριμίες.

 

Pillowfight: Ζεις τον έρωτα με Δίδυμο και Υδροχόο.

Goodnight: Άσ’ το καλύτερα με Λέοντα, Σκορπιό κι Αιγόκερω.

 

 

Δίδυμος

Η Πανσέληνος που εγκαινιάζει τον μήνα είναι εξαιρετικά σημαντική και πολύτιμη, Δίδυμε αγαπημένε. Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού (του οποίου η ενέργεια εσένα σου ταιριάζει πάρα πολύ), σε στενή επαφή με τον Χείρωνα. Ο Χείρωνας είναι ένας αστεροειδής που μιλά πάντοτε για ένα Τραύμα, αλλά και για την ίασή του. Ο Κριός αποτελεί για εσένα τον 11ο οίκο σου των φιλιών, των συλλογικών, ομαδικών δράσεων αλλά και των ονείρων και των ευχών σου. Με τον κυβερνήτη του Κριού (άρα και αυτής της Πανσελήνου) ανάδρομο, θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις τι πάσχει στον τομέα αυτόν της ζωής σου, πού χωλαίνει η κατάσταση κι έχεις χάσει τον δρόμο προς το πιο χρυσαφένιο σου όνειρο. Η Αφροδίτη από το πρακτικό ζώδιο της Παρθένου (και προσεχώς σε πανίσχυρες και άκρως θετικές όψεις με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία) θα σε βοηθήσει να έχεις στις σχέσεις σου την απαραίτητη δόση γείωσης και επαφής με την πραγματικότητα και να μην παρασύρεσαι από μεγαλοστομίες και επιπόλαιους ρομαντισμούς, αλλά να περιμένεις να δεις εάν με τα καυτά λόγια του άλλου συνάδουν οι πράξεις του.

 

Pillowfight: Με τον Τοξότη τα πας περίφημα.

Goodnight: Με τον Ιχθύ δεν αντέχεις.

 

 

Καρκίνος

Είσαι το ζώδιο όπου έχει την κυριαρχία της η Σελήνη, συνεπώς οι Πανσέληνοι σε επηρεάζουν ένα «κλικ» πιο πάνω από όλους τους υπόλοιπους (φήμες που σε θέλουν να βγάζεις τρίχες και δόντια και να ουρλιάζεις προς το φεγγάρι καταδικάζονται από εμάς ως κακοήθειες!) Η Πανσέληνος της 1ης Οκτωβρίου είναι πολύ ισχυρή και πολύ ιδιαίτερη. Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και συνεπώς επηρεάζεται άμεσα από τον (ανάδρομο) κυβερνήτη του ζωδίου αυτού, τον Άρη. Ο πλανήτης της δράσης ανάδρομος στρέφει την ενέργεια εντός μας και μας υποδεικνύει πού πρέπει να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Στον πιο επιφανή τομέα του ωροσκοπίου σου, τον τομέα της δημόσιας εικόνας, η Πανσέληνος σού λέει πως ίσως επιλέγεις λάθος κοινωνικούς ρόλους για να ενδυθείς. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις κι αν κρίνεις πως πρέπει να το κάνεις, θα έχεις όλη την ενέργεια του αστρολογικού σκηνικού βοηθό σου. Πρώτη και καλύτερη την Αφροδίτη, η οποία περνά στον τομέα της Επικοινωνίας σου και σε κάνει ακριβή, εύστοχο και λογικό. Αυτό το κλίμα συζήτησης θα επικρατήσει τόσο στις νέες σου ερωτικές γνωριμίες (εάν είσαι ελεύθερο πουλί) όσο και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις των δεσμευμένων. Σημείωσε πως, προσεχώς, η Αφροδίτη θα σχηματίσει θαυμάσιες και εξαιρετικά ισχυρές όψεις με τους Κρόνο, Πλούτωνα και Δία: κυριολεκτικά μπορείς αυτό το φθινόπωρο να μεταμορφώσεις μια για πάντα την ερωτική σου ζωή.

 

Pillowfight: Καλά μαντάτα για Τοξότη και Αιγόκερω.

Goodnight: Μην πλησιάσεις τον Ιχθύ.

 

 

Λέων

Η Πανσέληνος που ανοίγει τον Οκτώβριο, Λέοντα, πραγματοποιείται σε ένα άλλο ζώδιο της Φωτιάς, τον Κριό, και σε αφορά άμεσα. Είναι μια έντονη Πανσέληνος αλλά η δράση της είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή. Βλέπεις, είναι πολύ έντονη η συμμετοχή του Χείρωνα, του αστεροειδούς που συνδέεται άμεσα με το Τραύμα και την Ίαση. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 9ο Οίκο σου της προσωπικής επέκτασης, της γνώσης και του νοήματος στη ζωή σου και ναι, σωστά κατάλαβες, τώρα είναι η ώρα να αξιολογήσεις τον τομέα αυτόν και να κάνεις τις όποιες διορθωτικές κινήσεις. Μεγάλη σύμμαχος σε όλο αυτό η Αφροδίτη, η οποία στις 2 του μήνα περνά στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και στον τομέα των Αξιών σου. Ίσως χρειαστεί είτε μία επανεκτίμηση αυτών, είτε να ξαναθυμηθείς ποιος είσαι και τι πρεσβεύεις, ποιες είναι οι Αξίες Ζωής σου– και να υψωθείς εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Η Αφροδίτη προσεχώς θα σχηματίσει πανίσχυρες και εξαιρετικά θετικές όψεις με τους Κρόνο, Πλούτωνα και Δία– είναι σαν να σου λέει το πλανητικό σκηνικό πως αποκλείεται να βγεις χαμένος στις σχέσεις σου και στον έρωτα εάν παραμείνεις ο εαυτός σου και πιστός στις Αξίες σου.

 

Pillowfight: Σκορπιός, Αιγόκερως σου χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις.

Goodnight: Ο ταύρος σε κάνει να κλαις με μαύρο δάκρυ.

 

 

Παρθένος

Η ερωτική μας εβδομάδα χρωματίζεται από το φως μιας Πανσελήνου! Πράγματι, την 1η του μήνα, ανατέλλει στο ζώδιο του Κριού μια Πανσέληνος την οποία θα χαρακτηρίζαμε «θεραπευτική». Με στενή επαφή του Χείρωνα, του αστεροειδούς που μιλά για Τραύμα και Ίαση και με τον κυβερνήτη του Κριού, άρα και της Πανσελήνου, σε ανάδρομη πορεία, η δράση στρέφεται προς τα μέσα και σκοπός σου είναι η ίαση. Ο τομέας όπου συμβαίνει όλο αυτό δε θα μπορούσε να είναι πιο νευραλγικός: είναι ο 8ος Οίκος σου της ένωσης, του υπέρτατου «μαζί» δύο ανθρώπων, αλλά και της κοινοκτημοσύνης και του απόλυτου μοιράσματος. Ένα Τραύμα υπάρχει εκεί και πρέπει, υπό το φως αυτού του φεγγαριού, να το ανασύρεις στην επιφάνεια προκειμένου να το θεραπεύσεις. Πολύτιμη βοηθός σε αυτή τη σπάνια συγκυρία είναι η Αφροδίτη. Στο ζώδιό σου από τις 2 του μήνα σε οπλίζει με γλυκύτητα, μαγνητισμό, διάθεση για συντροφικότητα και επαφή– επίσης, στην πορεία της μέσα στο ζώδιό σου θα σχηματίσει πανίσχυρες και άκρως θετικές όψεις με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία. Αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές που θα δρομολογήσεις τώρα θα είναι εξαιρετικά τυχερές και πάρα πολύ γόνιμες, για την ακρίβεια, θα σου αλλάξουν τη ζωή.

 

Pillowfight: Ταύρος, Υδροχόος σε κάνουν να ηρεμείς.

Goodnight: Καρκίνος, Ζυγός σου σπάνε τα νεύρα.

 

 

Ζυγός

Ο Οκτώβριος μάς κάνει ποδαρικό με μία εξαιρετικά ισχυρή και, στην περίπτωσή σου, θα λέγαμε πολύτιμη Πανσέληνο. Γιατί «πολύτιμη»; Μα, επειδή πραγματοποιείται στον τομέα των ιδιαίτερων, προσωπικών σου σχέσεων και του Σημαντικού Άλλου της ζωής σου! Με στενή συμμετοχή του Χείρωνα, η Πανσέληνος αυτή μιλά για ένα Τραύμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά σου προσφέρει και τον τρόπο και τον δρόμο για την ίασή του. Με τον Άρη που κυβερνά τον Κριό (συνεπώς και την Πανσέληνο αυτή) ανάδρομο, το πλανητικό σκηνικό σού λέει πως, για να βρεις και να διορθώσεις αυτό που φταίει στις σχέσεις σου, πρέπει να κοιτάξεις βαθιά μέσα σε εσένα. Εσύ κρατάς τα κλειδιά, και όχι ο άλλος. Στη βουτιά αυτή στον εσωτερικό σου κόσμο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και η Αφροδίτη στην Παρθένο, εάν φυσικά ενστερνιστείς την πρακτική, γήινη πλευρά της και δεν ενδώσεις στις επιστροφές των πρώην (που ναι, θα παίξει ως σκηνικό). Σημείωσε ότι, στην πορεία της στην Παρθένο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξαιρετικές όψεις με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία. Αυτό σημαίνει πως η όποια σωστή κατεύθυνση και κίνησή σου τώρα, θα ανταμειφθεί στο πολλαπλάσιο με σταθερότητα (Κρόνος), πάθος και πλούτο υλικό και συναισθηματικό (Πλούτωνας) και νόημα στη ζωή σου (Δίας). Πολύ καλό deal, δε νομίζεις;

 

Pillowfight: Κριός, Καρκίνος, Ιχθύς σου λιγώνουν την καρδιά.

Goodnight: Παρθένος, Υδροχόος σου δίνουν μεγάλη πίκρα.

 

 

Σκορπιός  

Σκορπιέ, αυτή η ερωτική εβδομάδα έχει πολλά δώρα. Πρωτίστως έχει ένταση (την οποία λατρεύεις) λόγω της Πανσελήνου που φιλοξενεί. Έπειτα, έχει εξαιρετικές, άκρως ευνοϊκές ερωτικές όψεις– αυτό κι αν το λατρεύεις! Έλα όμως να τα δούμε αναλυτικά. Στον Κριό η Πανσέληνος της 1ης Οκτωβρίου, ζώδιο που κυβερνά ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Άρης. Μια Πανσέληνος, λοιπόν, σε στενή επαφή με τον Χείρωνα του Τραύματος και της Ίασης και με τον κυβερνήτη της ανάδρομο, να επιτάσσει δράση και ενέργεια εσωτερική, προς τα μέσα, με στόχο τον Εαυτό. Στον τομέα της υγείας, της εξωτερικής σου εμφάνισης, της εργασίας, της καθημερινότητας και της ρουτίνας όλα αυτά και, εάν κάτι μάς δίδαξε η καραντίνα της περασμένης άνοιξης είναι ακριβώς αυτό, το πόσο νευραλγικός και ουσιώδης για την υγεία μας είναι αυτός ο τομέας. Εστιάζοντας στο Τραύμα, στο τι πάσχει στον τομέα αυτό από δικής σου πλευράς (και όχι κριτικάροντας και σταυρώνοντας τον Άλλο), μπορείς να γίνεις κυριολεκτικά Αλχημιστής και να αλλάξεις τα πάντα. Επιπροσθέτως, η Αφροδίτη εισέρχεται στον 11ο Οίκο σου της κοινωνικότητας και των φιλικών σχέσεων, όπως επίσης των ονείρων και των ευχών σου. Εάν δεν μπορέσεις να αγγίξεις το πιο πολύτιμό σου όνειρο με αυτή την Αφροδίτη σύμμαχο και με τις υπέροχες όψεις που θα σχηματίσει με Κρόνο, Δία και Πλούτωνα, δεν ξέρω πότε και πώς θα το καταφέρεις!

 

Pillowfight: Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Goodnight: Ταύρος, Καρκίνος πρόσεξε μη σε εντοπίσουν.

 

 

Τοξότης

Μία εξαιρετικά ισχυρή και πάρα πολύ σημαντική Πανσέληνος ανατέλλει και εγκαινιάζει τον Οκτώβριο, Τοξότη. Στον 5ο σου Οίκο της χαράς της ζωής, του έρωτα και της δημιουργίας, στο ζώδιο του Κριού, πραγματοποιείται αυτή η πανίσχυρη Πανσέληνος σε στενή επαφή με τον Χείρωνα. Ο αστεροειδής του Τραύματος και της Ίασης αλλά και η ανάδρομη πορεία του Άρη που κυβερνά τόσο τον Κριό όσο και αυτή την Πανσέληνο που πραγματοποιείται εντός του, θα σε βοηθήσει να δεις τι πάσχει στον τομέα αυτό της ζωής σου. Γιατί ο έρωτας καταλήγει σε πληγή; Γιατί δεν υπάρχει η χαρά και το παιχνίδι στις ερωτικές σου σχέσεις, γιατί η δημιουργικότητά σου βουλιάζει σε έναν καναπέ παρέα με το τηλεκοντρόλ; Γιατί δεν είσαι αυτός που έχεις γεννηθεί να είσαι μέσα στις σχέσεις σου και σε σχέση με τον έρωτα; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις και οι απαντήσεις και θα έρθουν, και θα σε εκπλήξουν. Η Αφροδίτη από την πρακτική και γήινη Παρθένο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα πόδια σου γερά στη γη και να μην αεροβατείς, ενώ οι θαυμάσιες όψεις που πρόκειται να σχηματίσει με Κρόνο, Δία και Πλούτωνα σού εγγυώνται πως, εάν κινηθείς σωστά, τότε από τον έρωτα, την συντροφικότητα και τις σχέσεις θα έχεις μόνο κέρδος, μόνο πλούτο, μόνο όφελος.

 

Pillowfight: Λέων, Ζυγός, Σκορπιός ζουν μαζί σου τρελό έρωτα.

Goodnight: Κριός, Αιγόκερως σε ταλαιπωρούν.

 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ανοίγει την αυλαία του Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά ισχυρή και σημαντική! Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού. ο Κριός είναι για εσένα ο τομέας της Οικογένειας, της Οικίας, των Οικείων, της Ιδιωτικότητας και της Οικειότητας. Τον Κριό (συνεπώς και αυτήν την Πανσέληνο) κυβερνά ο Άρης, ο οποίος αυτήν την περίοδο είναι ανάδρομος, η δε Πανσέληνος πραγματοποιείται σε στενή επαφή με τον Χείρωνα, τον αστεροειδή που μιλά για το Τραύμα και την Ίασή του. Ανάδρομος Άρης σημαίνει δράση που στρέφεται προς τα μέσα, προς τον εαυτό μας: καλείσαι λοιπόν να δεις τι φταίει, πού είναι το Τραύμα στην Οικία και στην Οικογένεια, τι πάει στραβά με κάποιον που εσύ θεωρείς Οικογένεια και αίμα σου, γιατί δεν υπάρχει συμβατότητα. Καλείσαι να ελέγξεις εάν αυτοί που εσύ ονομάζεις Οικογένεια προάγουν τα όνειρα και τους στόχους σου και σε αυτό, θα βρεις βοηθό σου πολύτιμη την Αφροδίτη από την Παρθένο. Από αυτό το πολύ γήινο και πρακτικό ζώδιο, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να δεις και να κρίνεις καθαρά και θα σου υποδείξει το μονοπάτι δράσης που πρέπει να ακολουθήσεις. Οι υπέροχες όψεις που πρόκειται να σχηματίσει με τους Κρόνο, Πλούτωνα και Δία από το ζώδιό σου, μας λένε πως ούτε μόνος, ούτε δυστυχισμένος, ούτε μισός θα καταλήξεις στο τέλος της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής διεργασίας!

 

Pillowfight:  Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός σε κάνουν να χαμογελάς.

Goodnight: Ο Κριός πάλι όχι.

 

 

Υδροχόος

Μία εξαιρετικά σημαντική Πανσέληνος ανατέλλει στον Κριό την 1η Οκτωβρίου. Ο Κριός για εσένα αποτελεί τον τομέα της Επικοινωνίας και της Πληροφορίας, του Διαλόγου και του Λόγου: στον τομέα αυτόν, ανατέλλει η Πανσέληνος σε στενή επαφή με τον Χείρωνα. Ο Χείρωνας είναι ένας αστεροειδής που καταδεικνύει το Τραύμα και την Ίασή του, ενώ ο κυβερνήτης του Κριού και της Πανσελήνου αυτής, ο Άρης, είναι ανάδρομος. Όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό σε ρωτά, σε ελέγχει, ελέγχει την επικοινωνία σου, τον τρόπο που διαλέγεσαι στις σχέσεις σου, τον τρόπο που αντλείς και μοιράζεις πληροφορία, τον τρόπο που καταλαβαίνεις ή που εξηγείς. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα εδώ, ένα Τραύμα, σού λέει η Πανσέληνος του Χείρωνα, θα το λύσεις; Ο ανάδρομος Άρης επιβάλλει δράση εσωτερική, δράση προς τα μέσα, στον εαυτό σου, στο δικό σου εσωτερικό. Εκεί βρίσκεται αυτό που φταίει, όχι στους άλλους, όχι στον σύντροφο, όχι στους εξωτερικούς παράγοντες, σε εσένα. Παράλληλα, η Αφροδίτη των σχέσεων και της αρμονίας εισέρχεται στο πολύ γήινο ζώδιο της Παρθένου και σού μιλά για βαθύτερο μοίρασμα. Όσο οι σχέσεις σου παραμένουν επιφανειακές γιατί δεν εκφράζεσαι και δε μοιράζεσαι, όσο οι πολλοί νικούν στις προτεραιότητές σου τον Ένα ή τη Μία, όσο δεν αφήνεις κάποιον να αγγίξει συναίσθημα ή όσο εσύ τσαλαπατάς τα συναισθήματα των άλλων δεν υπάρχει βελτίωση ή διαφυγή από το Τραύμα. Όμως, οι υπέροχες όψεις που πρόκειται να σχηματίσει η Αφροδίτη με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία μάς λένε πως έχεις σίγουρα τη δύναμη να τα μεταμορφώσεις όλα. Έχεις άραγε και τη θέληση;

 

Pillowfight: Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύς σε φτάνουν στα ουράνια.

Goodnight: Καρκίνος, Αιγόκερως δε σου κάνουν το χατίρι

 

 

Ιχθύς

Η σημαντικότερη αστρολογική είδηση της ερωτικής μας εβδομάδας δεν είναι άλλη από την Πανσέληνο της 1ης Οκτωβρίου! Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού (2ος Οίκος σου των Αξιών και του Πλούτου) με στενή επαφή του αστεροειδούς Χείρωνα. Ο Χείρωνας μιλά πάντοτε για ένα Τραύμα και, όπου βρίσκεται, υποδεικνύει και τον δρόμο προς την ίασή του. Επίσης, ο κυβερνήτης του Κριού και, συνεπώς, της Πανσελήνου αυτής, ο Άρης, είναι σε ανάδρομη πορεία. Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος η δράση δεν αναχαιτίζεται αλλά εσωτερικεύεται. Η δράση, η ενέργεια, στρέφεται προς τα μέσα, στρέφεται προς τον εαυτό μας και αναζητούμε εκεί τις απαντήσεις. Έτσι, καλείσαι να αναρωτηθείς πόσο πολύτιμες είναι για σένα οι σχέσεις σου, πόσο συνάδουν με τις Αξίες σου και τις προωθούν. Μήπως, προκειμένου να είσαι με αυτόν που θέλεις, κάνεις ανεπίτρεπτες εκπτώσεις σε θέματα αξιών; Μήπως εσύ και το αντικείμενο του πόθου σου πρεσβεύετε εντελώς διαφορετικές αξίες και ιδανικά στη ζωή; Η Αφροδίτη περνά στις 2 του μήνα στον τομέα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου, της συντροφικότητας και του Σημαντικού Άλλου και θα σε βοηθήσει με πνεύμα πρακτικό και γειωμένο να δεις καθαρά. Οι δε όψεις που πρόκειται να σχηματίσει προσεχώς με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία σού εγγυώνται πώς να κινηθείς πρακτικά και προσγειωμένα και να εργαστείς πάνω στη βελτίωση των κακώς κειμένων, με το κέρδος να είναι ειλικρινά τεράστιο.

 

Pillowfight: Καρκίνος, Λέων, Τοξότης, Αιγόκερως μόνο ναι.

Goodnight: Δεν περνούν στην επόμενη φάση Ταύρος, Σκορπιός.

 

Πηγή