Article of the day: Η Άννα Μετόχη μάς μιλά για την εμπειρία της πρώτη φορά σε sex shop. Διάβασέ το εδώ!

g56

Πολλές οι ανασφάλειες αυτή τη βδομάδα. Πολλά και τα λάθη, αφού θα βγει προς τα έξω η κακή πλευρά μας. Από τη μία, η εμμονή μας με το να ελέγχουμε τα πάντα μας φέρνει στο χείλος του γκρεμού κι από την άλλη, η έλλειψη χρόνου για να ασχοληθούμε με τα ερωτικά μας προκαλεί νέους μπελάδες. Της αντίθεσης το κάγκελο δηλαδή θα γίνει κι άντε να δούμε πώς θα τα βγάλουμε πέρα πάλι.

 

Κριός

Καλώς τη δέχτηκες την Αφροδίτη, Κριαράκι μου. Κι ευτυχώς που ήρθε γιατί βάζει τα πράγματα στη θέση τους και σε κάνει να δεις τα πάντα αλλιώς. Συνειδητοποιείς πως έχεις επικεντρωθεί τόσο πολύ στη δουλειά σου που έχεις ξεχάσει εντελώς πως έχεις κι έναν σύντροφο που πρέπει να κρατήσεις ευχαριστημένο. Ευτυχώς, δεν είναι αργά και κάνεις στροφή προς τον έρωτα, σώζοντας την κατάσταση την τελευταία στιγμή, λύνοντας προβλήματα που έχουν μαζευτεί. Από την άλλη, εσύ, που ακόμα ψάχνεις έναν άνθρωπο να σε νιώθει και να ξέρει τι περνάς, μάλλον θα το βρεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ευτυχώς, δηλαδή, αφού όλο εκεί είσαι.

 

Pillowfight: Τοξότης, που ξέρει να περνάει καλά πάντα και παντού.

Goodnight: Καρκίνος, δεν θες μιζέρια και γκρίνια.

 

Ταύρος

Έρχεται ο Άρης για επίσκεψη στις 16 του μήνα, Ταυράκι μου, αλλά ευτυχώς η επιρροή του ξεκινά από νωρίς και κάτι κινείται επιτέλους στα ερωτικά σου, γιατί από μόνος σου, τζίφος. Δε θα ήταν πολύ ωραίο να πάρεις το ταίρι σου και να φύγετε από τη ρουτίνα λιγάκι; Θα ήταν, στο λέω ξεκάθαρα. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να με ακούσεις γιατί όλο τα ίδια και τα ίδια, είναι βαρεμάρα. Όσο για σένα, που ψάχνεις για το μέλλον σου, μάλλον από το παρελθόν θα σου έρθει η αγάπη. Το θέμα είναι πως ενώ δεν είναι και τόσο κακό αυτό, εσύ πως θα αντιδράσεις; Εδώ σε θέλω, μάστορα.

 

Pillowfight: Σκορπιός, σε εξιτάρει.

Goodnight: Υδροχόος, σε φέρνει στα άκρα, όχι με καλό τρόπο.

 

Δίδυμος

Κράτα το στόμα σου κλειστό, Διδυμάκι μου. Αυτό να θυμάσαι όλη αυτή τη βδομάδα, διότι,  δυστυχώς, ό,τι κι αν πεις θα κρατηθεί εναντίoν σου και θα σε βάλει σε μπελάδες. Η θεμέλιος λίθος μίας καλής σχέσης είναι η καλή επικοινωνία και τα παιχνίδια μαντείας καλό θα είναι να αποφεύγονται σε κάθε περίπτωση. Κι αν δεν μπορείς να πεις αυτό που νιώθεις και θες, τότε να το γράψεις. Αλλά πες το, γιατί δεν μπορούμε να μυρίζουμε τα νύχια μας. Καλό θα ήταν να μην ενθουσιάζεσαι και πάρα πολύ με κάθε νέα γνωριμία που κάνεις, εσύ που ψάχνεις τον έρωτα. Αν δεν είσαι σίγουρος για το άτομο απέναντί σου, απλά μην κάνεις κίνηση.

 

Pillowfight: Ο Ζυγός διαβάζει σκέψεις.

Goodnight: Ο Αιγόκερως ούτε τις δικές του σκέψεις δεν καταλαβαίνει.

 

Καρκίνος

Ετοιμάζω ταξίδια μοναχά για πάρτη μου, τραγουδάς, Καρκινάκι μου, και καλά κάνεις. Μπορεί η καθημερινότητα να έχει βάλει σκοπό να σου χαλάσει το κέφι, αλλά εσύ δε μασάς. Προβλήματα του παρελθόντος εμφανίζονται ξανά από το πουθενά αλλά μη φοβάσαι. Εσύ και το ταίρι σου θα τα αντιμετωπίσετε με ωριμότητα, ενώ θα καταφέρεις να λειτουργήσεις σαν ηρεμιστικό πάνω του, δεν ξέρω πώς βέβαια, αφού τα νεύρα του είναι ταραγμένα. Όσο για σένα που είσαι μόνος, ξέρω πως θες μία σχέση με πάθος αλλά ίσως το άτομο που να στο βγάζει όλο αυτό, να είναι λάθος.

 

Pillowfight: Ο Σκορπιός έχει το πείσμα να σε κρατήσει για πάντα.

Goodnight: Παρθένος, το χάνει που και που, άστο.

 

Λέων

Μην αγνοείς τα σημάδια, Λιονταράκι μου. Όταν λέω σημάδια, εννοώ εκείνα που σου λένε πως οδεύεις προς την καταστροφή. Μα τι θα γίνει με σένα, το ένστικτό σου γιατί δεν το ακούς; Καλό είναι να μη γυρνάς την πλάτη σου στα προβλήματα που έχεις με τον άνθρωπό σου, διότι θα τη γυρίσει κι εκείνος και προβλέπω να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλον με συνοπτικές διαδικασίες. Αν δεν το θες αυτό, κάνε κάτι, κουνήσου, μίλα, φώναξε ,αν δε σε ακούει, βρε παιδί μου! Εσύ, που ψάχνεις το άλλο σου μισό, με το πρόσωπο χωμένο μέσα σε χαρτούρα και δουλειά, ακόμα κι απέναντί σου να στέκεται, πού να το δεις;

 

Pillowfight: Δεν πέφτεις ποτέ έξω με έναν Καρκίνο.

Goodnight: Ο Ιχθύς θέλει την αμέριστη προσοχή σου. Μπα, δεν το έχεις.

 

Παρθένος

Δύσκολη η εβδομάδα αυτή, Παρθενάκι μου, αλλά εντάξει, πότε σε σταμάτησαν εσένα οι δυσκολίες; Καλό θα ήταν να μη χάσεις την ψυχραιμία σου και να σταθείς όρθιος, ό,τι κι αν συμβεί! Θα νιώσεις πως το ταίρι σου ζητά περισσότερα απ’ όσα μπορείς να δώσεις και το θέμα είναι αν θα πρέπει να λάβεις μέτρα ή να τον κάνεις να καταλάβει πως έχεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα. Καλή επιτυχία να σου ευχηθώ. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές, όταν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Τα μεγάλα λόγια και οι μεγάλες πράξεις δεν εντυπωσιάζουν κανέναν παρά μόνο εσένα.

 

Pillowfight: Μόνο ο όμοιός σου Παρθένος μπορεί να σε νιώσει.

Goodnight: Μακριά από Κριό. Μακριά, σου λέω!

 

 

Ζυγός

Δε σε βλέπω στα καλύτερά σου, Ζυγέ μου, και δεν ξέρω τι να κάνω για να σε επαναφέρω στις εργοστασιακές σου ρυθμίσεις. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις το παρελθόν να μπει εμπόδιο στη σχέση σου. Το να θυμάσαι από το πουθενά τελειωμένες καταστάσεις, δεν το λες και υγιή αντίδραση. Για αυτό, προσπάθησε τουλάχιστον ν’ ακούς και τον αντίλογο πριν κάνεις ζημιές ανεπανόρθωτες. Εσύ, που είσαι αδέσμευτος, πολλή απαισιοδοξία βλέπω και παθαίνω σοκ γιατί δε σε αναγνωρίζω. Γιατί τέτοια μαυρίλα, καλέ; Γιατί δεν αφήνεις τον χρόνο να δείξει αν πρέπει να μοιρολογάς την κακή σου τύχη ή όχι;

 

Pillowfight: Πιάσε έναν Λέων για να στανιάρεις.

Goodnight: Μείνε μακριά από Σκορπιό, έχει τα δικά του.

 

Σκορπιός

Ένα πράγμα μονάχα θα σε απασχολήσει όλη τη βδομάδα, Σκορπιουδάκι μου, κι αυτό δεν είναι άλλο από τον έρωτα. Διότι έχει γίνει ένα μόνιμο πρόβλημα, στο οποίο λύση δε βρίσκεις. Μακριά από συμβουλές φίλων, όταν πρόκειται για τη σχέση σου. Καλύτερα να κάνεις μόνος σου το λάθος, παρά να σε οδηγήσουν προς τα εκεί καλοθελητές, που θα χαρούν ιδιαίτερα αν τα κάνεις θάλασσα. Αν είσαι μόνος, προετοιμάσου ψυχολογικά, γιατί το παρελθόν θα σου κάνει επίθεση κι εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις άμεσα, αν θα του ανοίξεις την πόρτα ή αν θα το αφήσεις στο αγιάζι να ξεπαγιάσει.

 

Pillowfight: Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου.

Goodnight: Ο Δίδυμος δε σου είναι τίποτα!

 

Τοξότης

Το παρελθόν φυγείν αδύνατον, Τοξοτάκι μου, και φυσικά θα σου δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο αυτή τη φορά. Εσύ φταις που ασχολείσαι μαζί του. Αντί να απασχολείς το μυαλό σου με πράγματα που δεν έχουν σημασία, επικεντρώσου σε όσα χρειάζεται, για να κρατήσεις τη σχέση σου. Σαν να είσαι λιγάκι αφηρημένος τελευταία κι αυτό κρούει καμπανάκια κινδύνου κι όσο κι αν σου αρέσει ο κίνδυνος, μην πιέζεις τα πράγματα στα άκρα. Και μιας και μιλήσαμε για παρελθόν, αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για επίσκεψη από παλιό έρωτα που σου είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη. Εδώ να σε δω τι θα κάνεις.

 

Pillowfight: Δίδυμος, γιατί σου αξίζει!

Goodnight: Λέων, τέτοιο μαρτύριο δεν αξίζει σε κανέναν.

 

Αιγόκερως

Τίποτα δε θα αφήσεις στην τύχη αυτή τη βδομάδα, Αιγοκεράκι μου. Μεταξύ μας τώρα, καλά θα κάνεις. Γιατί της τύχης μερικές φορές της αρέσει να μας κάνει άνω κάτω. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μάθεις να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας. Βαθιές ανάσες, γιόγκα, οτιδήποτε που μπορεί να σε ηρεμήσει, είναι ευπρόσδεκτο, γιατί το ταίρι σου παίζει με τα νευράκια σου και στο τέλος θα ανοίξεις το στόμα και θα κάνεις μπαμ. Μία νέα γνωριμία έρχεται να σε ταράξει, εσένα που περιμένεις τον έρωτα. Το ανέκδοτο με τον γρύλο το ξέρεις; Ε, κάπως έτσι θα αντιδράσεις κι εσύ και θα τα κάνεις όλα μαντάρα.

 

Pillowfight: Ευτυχώς ο Καρκίνος έχει υπομονή.

Goodnight: Ο Ζυγός δεν έχει όρεξη για σένα.

 

Υδροχόος

Χρειάζεσαι επειγόντως ένα διάλειμμα από τη δουλειά, Υδροχοάκι μου, που σου έχει φάει τον χρόνο, που σου έχει πιει το αίμα σαν βαμπίρ, που δεν την αντέχεις άλλο πια. Μπορεί να υπάρξει μία ένταση με το άλλο σου μισό, αλλά τουλάχιστον είστε κι οι δύο πεισμωμένοι κι αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να μπει ανάμεσά σας. Ε, αν δεν είναι αυτό συνταγή επιτυχίας, τότε τι μπορεί να είναι; Εσύ, που δεν είσαι σε σχέση, άστο αυτή τη βδομάδα! Μην το κυνηγήσεις καν, γιατί δεν το έχεις με τίποτα. Μάλλον πιεστικός και παράξενος θα βγεις με τη συμπεριφορά σου.

 

Pillowfight:  Παρθένος, που έχει πείσμα για επιτυχία.

Goodnight:  Κριός, το πείσμα του σκάει γάιδαρο.

 

Ιχθύς

Προετοιμάσου για πονοκέφαλο από τους λίγους, Ψαράκι μου, αφού τα ερωτικά σου μόνο καλά δεν θα είναι και μόνο ηρεμία δε θα σε γεμίσουν. Οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σου θα είναι πολλές. Καλημέρα θα λες κι εκείνος άλλα θα καταλαβαίνει. Εντάξει, κατανοώ πως είναι κατάσταση που σε κάνει να θες να τσιρίξεις, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Διαφορετικά, δε σας βλέπω καλά. Αν είσαι μόνος, τότε μάλλον ο έρωτας θα βαλθεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Προσοχή, αυτό που νομίζεις πως βλέπεις, δε θα είναι η πραγματικότητα.

 

Pillowfight: Ο Δίδυμος σου κάνει καλό.

Goodnight: Λέων, μόνο κακό να

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη