%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%b8%ce%b1

Κρούω το καμπανάκι. Με ακούει κανείς ή μόνη μου θα τα πω, μόνη μου θα τ’ ακούσω; Προσοχή αυτή την εβδομάδα γιατί μία παράξενη μυρωδιά μελαγχολίας για το παρελθόν κυκλοφορεί στον αέρα κι αυτό ποτέ δεν είναι καλό, γιατί το συγκεκριμένο άρωμα μπλοκάρει τη λογική σκέψη. Μην πιστέψετε εύκολα σε αγάπες κι έρωτες. Εγώ σας προειδοποίησα.

 

Κριός
Κριαράκι μου η βδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα αλλά και για κλείσιμο λογαριασμών αν το θελήσεις. Μη χάσεις την ευκαιρία που σου δίνεται. Αν είσαι σε σχέση τότε καλό είναι να κάνεις μία κουβεντούλα με το ταίρι σου για να δεις αν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα ή αν με τον καιρό αλλάξανε τα πλάνα σας και ξεχάσατε να το πείτε ο ένας στον άλλον.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους μην περιμένεις μόνο ο άλλος να σου κάνει καλή εντύπωση. Η εικόνα που προβάλεις εσύ είναι εξίσου σημαντική.

Pillowfight: Ο Ταύρος ξέρει από καλές εντυπώσεις.

Goodnight: Ο Υδροχόος απλά δε νοιάζεται τι εντύπωση δίνει.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, δε θα είναι ιδανική η βδομάδα σου γιατί άλλα θα λένε, άλλα θα ακούς κι άλλα θα λες κι άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Κοινώς ο τομέας επικοινωνία θα είναι, άστα να πάνε. Θέλει προσοχή το τι λες και πώς αντιδράς απέναντι στο ταίρι σου αυτή τη βδομάδα γιατί έτσι όπως είσαι στην τσίτα, προβλέπω να ξεσπάει εμφύλιος και στο τέλος να είσαι ο μεγάλος χαμένος. Ό, τι θες να πεις πες το αφού πάρεις μία βαθιά ανάσα και μετρήσεις ως το δέκα.

Αν είσαι μόνος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καλό θα ήταν να μην το κάνεις αν έχεις ακόμα αισθήματα για μία παλιά σου αγάπη. Διευθέτησε τις εκκρεμότητές σου και μετά κάνε ό, τι θες, δε θα σε σταματήσω.

Pillowfight: Ο Παρθένος έχει υπομονή να σε αντιμετωπίσει.

Goodnight: Ο Ιχθύς μπορεί να κλάψει με τα νεύρα που έχεις.

 

 

Δίδυμοι
Διδυμάκι μου αυτή τη βδομάδα θα είσαι όλο ερωτήματα τύπου, ποιος είμαι, πού πάω και τι σκοπό έχω σ’ αυτή τη ζωή; Γιατί ο έρωτας είναι τόσο δύσκολο πράγμα; Αν βρεις τις απαντήσεις να μας τις πεις κι εμάς. Προσπάθησε να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία που προκαλούν απλά κομφούζιο στη σχέση σου. Το ταίρι σου δεν ενδιαφέρεται διόλου για τις λανθασμένες αποφάσεις που πήρες σε σχέσεις του παρελθόντος, αλλά αυτές που παίρνεις τώρα που είσαι μαζί του.

Αν είσαι μόνος, μην πιστέψεις σε μεγάλα λόγια που θα βγουν από το στόμα ανθρώπου που σε είχε πληγώσει στο παρελθόν. Μην αφήσεις τα απωθημένα σου να ορίζουν τις αποφάσεις σου.

Pillowfight: Ο Κριός δε λέει ποτέ μεγάλα λόγια αν δεν τα εννοεί.

Goodnight: Αιγόκερως και λόγια δεν πάνε μαζί. Κι εσύ αγαπάς τα λόγια.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου καιρός να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που πολύ κακώς είχες αφήσει να αιωρούνται πάνω από το όμορφο κεφαλάκι σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μην την αφήσεις να περάσει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην είσαι τόσο εγωκεντρικός αυτή τη βδομάδα. Μη με κοιτάζει έτσι, ώρες ώρες θες να είσαι το κέντρο του σύμπαντος αλλά να που το ταίρι σου δεν τα σηκώνει αυτά και θα έχεις θέμα. Ρώτα τον κι αυτόν αν είναι καλά. Δείξε λίγο ενδιαφέρον, δε θα πάθεις κάτι.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, μακριά από παλιές αγάπες. Άφησέ τες στον παράδεισό τους ή την κόλασή τους και γύρνα τους την πλάτη. Πόσο πιο ποιητικά μπορώ να στο πω για να το καταλάβεις;

Pillowfight: Με τον Αιγόκερω δεν πέφτεις ποτέ έξω.

Goodnight: Στα βαθιά με τον Ζυγό και χωρίς κουλούρα. Όχι.

 

 

Λέων
Λιονταράκι μου αυτή τη βδομάδα θα επικεντρωθείς πολύ στο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου για να μην παρασυρθεί από έντονα συναισθήματα που μπορεί να νιώθεις. Εν μέρει καλά κάνεις, αλλά μην καταπιεστείς πολύ γιατί μετά, τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα. Κράτα μακριά το παρελθόν από τη σχέση σου. Μην το αφήσεις να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είτε αυτό αφορά ένα άτομο που επιστρέφει ή σκέψεις που κάνεις και βγάζουν ανασφάλειες που δεν ήξερες πως είχες.

Αν δεν έχεις σχέση, μην ωραιοποιείς καταστάσεις γιατί θα τα βρεις σκούρα όταν η πραγματικότητα σου χτυπήσει την πόρτα. Αν έχεις έρθει κοντά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, απλά σκέψου αν αξίζει να χαλάσεις τη φιλία σου για έναν έρωτα που μπορεί να μην υπάρχει καν.

Pillowfight: Ο Παρθένος ξέρει από παρελθόν και κολλήματα.

Goodnight: Ο Αιγόκερως θέλει να ζήσει στο παρόν.

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου που καιρός για έρωτες όταν τρέχεις και δε φτάνεις. Τον ασυμμάζευτο έχουν τα επαγγελματικά σου και φυσικά ο πρώτος τομέας της ζωής σου που επηρεάζεται αρνητικά, είναι ο ερωτικός. Καταλαβαίνεις βέβαια πως αν συνεχίσεις να αγνοείς τα θέλω και τις ανάγκες του ανθρώπου σου, το αποτέλεσμα δε θα είναι και τόσο υπέροχο. Και ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Οι λανθασμένες εντυπώσεις που θα σου δημιουργηθούν όταν αποφασίσεις να σηκώσεις το κεφάλι από τη χαρτούρα. Δε γελάω καθόλου. Ούτε εσύ να γελάς.

Εγώ λέω να μην μπλέξεις τα ερωτικά σου σ’ αυτό το χάος που αποκαλείς καθημερινότητά σου γιατί δεν έχεις χρόνο γι’ αυτά και γιατί αν τα «χώσεις» μέσα σε όλα απλά για να πεις πως έχεις ερωτική ζωή, τότε θα ζήσεις ένα πραγματικό δράμα.

Pillowfight: Ευτυχώς ο Σκορπιός μπορεί να περιμένει.

Goodnight: Ο Κριός την έκανε με το που νιώσει πως τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, εσένα δε σε αγγίζει τίποτα μου φαίνεται και μεταξύ μας τώρα, πολύ χαίρομαι. Εσύ το μόνο που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά, είναι να μπορείς να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο και όλα τα άλλα, θα τα βρεις στην πορεία. Αν είσαι σε σχέση δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να λύσεις προβλήματα με το σύντροφό σου γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να βρεθείτε με καμιά δεκαριά ακόμα και ίσως με μία κρίση πανικού που θα βγάλει έξω τον χειρότερο εαυτό σας.

Αν από την άλλη είσαι μόνος, τώρα που η όρεξη για επικοινωνία έχει ανέβει στα ύψη, κάνε δουλίτσα, φλέρταρε και κέρδισε το ενδιαφέρον του ατόμου που έχεις βάλει στο μάτι. Μπορείς.

Pillowfight: Ότι ο Λέων σε φτιάχνει είναι γνωστό σε όλους.

Goodnight: Σε χαλάει ο Τοξότης και οι ανησυχίες του.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου γλυκό μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι αυτή τη βδομάδα γιατί συγχύζεσαι κι άντε μετά να σε αντέξουμε. Είναι κατανοητό πως έχεις κάνει λάθη στο παρελθόν αλλά γιατί τα σκέφτεσαι τώρα; Τι σ’ έπιασε; Εσύ που είσαι σε σχέση δεν είναι καιρός για αμφιβολίες και δυσπιστίες. Σταμάτα να κοιτάς με μισό μάτι το ταίρι σου λες και περιμένεις πότε θα κάνει το λάθος και κυρίως, μη το συγκρίνεις με σχέση από το παρελθόν γιατί θα συγκριθείς και δε θα σου αρέσει.

Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Το θέμα είναι, αξίζει να του ανοίξεις ή θα είναι πάλι μάπα το καρπούζι; Σκέψου καλά πριν πράξεις.

Pillowfight: Ο Αιγόκερως είναι πάντα καλή επένδυση.

Goodnight: Ο Ταύρος για σένα δεν αξίζει μία.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου θα πρέπει αυτή τη βδομάδα να αφήσεις του συναισθηματισμούς στην άκρη για να μπορέσεις να διευθετήσεις ερωτικές υποθέσεις που έχεις αφήσει γιατί δεν ξέρεις πώς να τις αντιμετωπίσεις. Εμ, τώρα πλέον θες δε θες, κάτι πρέπει να κάνεις γι’ αυτές. Μην αντιμετωπίζεις τη σχέση σου σαν αγγαρεία και προσπάθησε να δίνεις λίγο συναίσθημα και λίγο πάθος που και που γιατί αν συνεχίσεις έτσι, το πιθανότερο είναι να τη σαμποτάρεις εσύ και μετά άντε να βρεις τρόπο να φτιάξεις ό, τι χάλασες.

Αν είσαι μόνος, μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις όσον αφορά τα ερωτικά σου και μην παίρνεις αποφάσεις βάσει του πείσματός σου και του εγωισμού σου. Δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει.

Pillowfight: Πες ναι στον Λέων κι άφησέ τον να σε συναρπάσει.

Goodnight: Τι να τον κάνεις τον Αιγόκερω; Βαριέσαι.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, η πολλή δουλειά και η λίγη διασκέδαση σε κάνουν τρομερά δυστυχισμένο κι αυτή την κατήφεια δύσκολα την κρύβεις. Μήπως, λοιπόν, να κάνεις ένα διάλειμμα για να περάσεις λιγάκι καλά; Το ταίρι σου μπορεί να κάνει υπομονή γιατί σ’ αγαπάει αλλά κι η υπομονή τελειώνει κάποτε. Κοινώς, δώσε του λίγη σημασία, δώσε του λίγα ψήγματα αγάπης κι έρωτα για να βεβαιωθεί πως ενδιαφέρεσαι και μετά ξαναγύρνα στη δουλειά σου στην ανάγκη.

Πάντως, εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να πνίγεσαι στη δουλειά αλλά το φλερτ, εκεί, πάντα. Δε χάνεις ευκαιρία, πονηρέ. Πρόσεξε όμως και με ποιον φλερτάρεις γιατί δεν είναι όλοι καλοί άνθρωποι κατά βάθος. Το ‘χεις;

Pillowfight: Τουλάχιστον ο Παρθένος είναι ό, τι φαίνεται.

Goodnight: Ποιο πρόσωπο του Διδύμου να εμπιστευτείς;

 

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου θέλει μία προσοχή η νέα εβδομάδα γιατί συναισθηματικά είσαι κομματάκι μπερδεμένος κι όλη αυτή τη μπερδεψούρα μέσα σου, μπορεί να σε στείλει σε λάθος μονοπάτια που οδηγούν στην απογοήτευση. Αν έχεις σχέση πρόσεξε καλά πώς θ’ αντιμετωπίσεις τις τυχόν διαφωνίες με το ταίρι σου. Κοινώς, μην προσπαθήσεις σώνει και καλά να πείσεις τον άνθρωπό σου πως κάνει λάθος ενώ υπάρχει μία μικρή περίπτωση να είσαι εσύ εκείνος που υπερβάλλεις.

Αν δεν έχεις σχέση το πιθανότερο είναι να πέσεις με τα μούτρα σε κάτι καινούριο που κλασικά δε θα αποφέρει τίποτα παρά μόνο κλάμα, σύγχυση και δράμα γιατί ποτέ σου δεν προσέχεις σε ποιον δίνεις την καρδιά σου.

Pillowfight: Ο Τοξότης αγαπάει το δράμα.

Goodnight: Ο Σκορπιός είναι δράμα μόνος του.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου μην αφήσεις τις μνήμες του παρελθόντος να σε παρασύρουν και να μελαγχολήσεις. Είναι κάπως παράξενη αυτή η βδομάδα αλλά ξέρεις καλά πως το παρελθόν εσένα ειδικά, σου κάνει γερή ζημιά. Αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να μην ανακατεύεις τα πράγματα και να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει, πίσω στο χρόνο. Δε θέλεις σε καμία περίπτωση να δημιουργήσεις καταστάσεις που θα φέρουν τα άνω κάτω στη σχέση σου.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους καλό θα ήταν να μη σε πιάνει ο ενθουσιασμός σου με κάθε νέο άτομο που γνωρίζεις. Δεν ενδιαφέρονται όλοι ερωτικά για σένα κι επίσης, δεν είναι όλοι τέλειοι όπως τους βλέπεις.

Pillowfight: Μη φοβηθείς τον Λέων και το πάθος του.

Goodnight: Ο Ταύρος είναι λιγάκι δύσκολος.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Το φλερτ δε θέλει κόπο, θέλει τεχνική!

Κι εμείς εδώ σου έχουμε την άχαστη!