Υπερβολές, πολλές υπερβολές και δράματα έχει το μενού της εβδομάδας που είναι και μία από τις πιο σημαντικές τις χρονιάς γιατί φέρνει πολλές αλλαγές· γι’ αυτό μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Ερμή που είναι Ανάδρομος. Τώρα αν θα είναι καλές, αυτό δεν το ξέρω διότι τα άστρα κάνουν ό,τι θέλουν και δε δίνουν λογαριασμό. Το θέμα είναι πως θα έχουμε πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού σε δραματικό ρόλο και κανέναν νικητή. Η καθημερινότητα θα είναι γεμάτη με κακές αποφάσεις, με λάθη που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική μας ζωή και να μην ξεχάσω και το ότι δε θα ξέρουμε τι θέλουμε κάτι πού θα κάνει τη ζωή μας δυσκολότερη. Με λίγη καλή διάθεση βέβαια, μπορούμε να σωθούμε από το κακό που φέρνει αυτή η βδομάδα, αν αφήσουμε στην άκρη τις υπερβολές. Δυσκολάκι, ε; Είναι, το ξέρω, αλλά όχι ακατόρθωτο.

 

 

Κριός
Κριάρι μου προσοχή αυτή τη βδομάδα για ό,τι λες και τον τρόπο που το λες γιατί τα νευράκια σου τα έχεις, ένα πρόβλημα με την επικοινωνία το έχεις κι αν αφεθείς να πεις όσα σκέφτεσαι μπορεί να φέρεις και τον τρίτο παγκόσμιο στις σχέσεις σου. Προσοχή λοιπόν, εσύ μπορεί να είσαι μάχιμος αλλά κανείς δεν έχει την όρεξή σου. Κανείς όμως. Αν θες καβγάδες, να πας αλλού, δε σε θέλουμε. Ναι, κάπως έτσι θα είναι η εβδομάδα σου. «Όλα, θέλω να τα ξέρω όλα, όχι ότι είμαι κουτσομπόλα» αλλά είμαι και θα ασχοληθώ με τους πάντες και με τα πάντα, με ό,τι δε με αφορά κοινώς, για να μην ασχοληθώ με σοβαρά προβλήματα που έχει η σχέση μου. Έτσι θα είσαι όλη τη βδομάδα κι εννοείται πως τα προβλήματα που έχεις με το άλλο σου μισό δε θα λυθούν αλλά δεν πειράζει, ας ασχοληθούμε με τον γείτονα καλύτερα. Τι να σου πω. Σηκώνω τα χέρα ψηλά. Με το μυαλό στο παρελθόν κολλημένο, όχι μπροστά δε θα πας αλλά δεν πρόκειται κιόλας να δεις προκοπή στα ερωτικά σου εσύ που είσαι μόνος. Διότι, δε γίνεται να έχεις εμμονές με πράγματα που έχουν τελειώσει επειδή νομίζεις πως μπορείς να κολλήσεις το σπασμένο γυαλί. Όχι καλέ μου, δεν κολλάει αλλά και να κολλήσει η ρωγμή θα είναι εκεί, έτοιμη να σπάσει ξανά. Γι’ αυτό, άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω. Το λέει και το τραγούδι.

Pillowfight: Νέο ξεκίνημα με έναν Ζυγό.

Goodnight: Άσε τον Τοξότη στα παλιά.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου πρέπει να αποδεχτείς επιτέλους πως δεν έχεις πάντα δίκιο και πως το να προσπαθείς με το ζόρι να βγεις από πάνω δε σε κάνει εξυπνότερο αλλά ενοχλητικό κι αντιπαθή. Να, το είπα και ξεθύμανα. Διότι δε γίνεται κάθε φορά που κάνεις βλακείες με τις σχέσεις σου να πρέπει να βγεις καθαρός. Πες μια συγγνώμη, δε θα πάθεις κάτι, στο ορκίζομαι. Παραδέξου τα λάθη σου κι ίσως να δεις τις σχέσεις σου να βελτιώνονται. Όσο αντιδράς σαν να φταίνε οι πάντες εκτός από σένα, δεν πρόκειται να κερδίσεις την εύνοια κανενός. Εκεί που ένιωθες πως η σχέση σου προχωρούσε πάνω σε σταθερό έδαφος, ξυπνάς στραβά μια μέρα και νιώθεις τρομερή ανασφάλεια που, μάντεψε τι σου δημιουργεί. Προβλήματα σου δημιουργεί καλέ μου, τέτοια που το άλλο σου μισό δεν ξέρει από πού προήλθαν και γιατί και κοιτάζει προς την πόρτα για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Γιατί, αν σε πιάσουν οι αμφιβολίες σου γίνεσαι ανυπόφορος κι αντί να σκεφτείς λογικά γίνεσαι το παιδί του παραλόγου. Αν είσαι μόνος σου, άσ’ το, μην κάνεις αυτή τη βδομάδα τον κόπο να ψάξεις για τον έρωτα γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Με το πείσμα και την αδιαλλαξία που σε χαρακτηρίζει το πιθανότερο που μπορείς να πετύχεις είναι να μπεις στις λίστες «Μην πλησιάζετε». Γιατί δεν αγάπησε κανείς έναν ξερόλα πεισματάρη που δεν ακούει την αντίθετη πλευρά κι εύχομαι αυτή τη βδομάδα να σου γίνει μάθημα αυτό, μπας και δεις το φως την επόμενη.

Pillowfight: Παρθένος. Τα ίδια μυαλά κουβαλάτε.

Goodnight: Σκορπιός. Στην κατάστασή σου, ένας τέτοιος θα ήταν το τέλος σου.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου μια πίεση θα τη νιώσεις αυτή τη βδομάδα κι η ανάγκη σου να δώσεις ένα τέλος σε φήμες που ακούγονται για σένα, σε σχέσεις αλλά και σε μη υγιείς καταστάσεις, θα είναι πολύ μεγάλη. Εντάξει, από τη μία δεν είναι κακό να τελειώνει ό,τι σε βαραίνει αλλά η συναισθηματική σου κατάσταση είναι τραγική και φοβάμαι πως στην προσπάθειά σου να κάνεις καλό στον εαυτό σου, θα κάνεις κακό σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Πρόσεξε όταν παίρνεις τις αποφάσεις σου, μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν. Καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να μην προσπαθήσεις να ανοίξεις κουβέντα με το άλλο σου μισό για τη σχέση σας. Θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα, αν το κάνεις, γιατί δεν είσαι σε φάση να σκεφτείς καθαρά, πόσο μάλλον να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν τη σχέση σου. Είσαι all over the place για να στο κάνω λιανά κι επειδή μετά θα μετανιώσεις και το τελευταίο «και» που βγήκε από το στόμα σου, κάτσε στη γωνίτσα σου σαν καλό παιδάκι κι άσε από βδομάδα τις σοβαρές συζητήσεις. Αν είσαι σε αναζήτηση του άλλου σου μισού, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη αυτή τη βδομάδα με τις γνωριμίες που θα κάνεις, αφού θα σου είναι δύσκολο να διαβάσεις το άτομο που έχεις απέναντί σου. Δύσκολο θα σου είναι και να καταλάβεις αν το άτομο που σε ενδιαφέρει καιρό, ενδιαφέρεται επίσης, άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Άσ’ το γι’ αργότερα. Το πιθανότερο είναι να τα κάνεις μαντάρα αν ασχοληθείς περισσότερο γι’ αυτό, άσ’ το καλό μου, μην έχουμε ανεπιθύμητα δράματα.

Pillowfight: Το Λιοντάρι σου πάει πολύ.

Goodnight: Δε σου ταιριάζει Ο Αιγόκερως, με τίποτα όμως.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου δεν είσαι καλά. Καθόλου καλά. Η σωματική και ψυχολογική σου υγεία πάσχει αυτή τη βδομάδα και η εξουθένωση που θα νιώσεις σαφώς και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Σου χτυπάει καμπανάκι η υγεία σου και καλά θα κάνεις να το ακούσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Όταν είσαι καλά ψυχολογικά και σωματικά, είναι και οι γύρω σου καλά, γιατί οι σχέσεις σου επηρεάζονται από την ψυχολογία σου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να βάλεις πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου, να νιώσεις όμορφα, να βρεις τι σε κάνει χαρούμενο για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου.
Μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια από το άλλο σου μισό για οτιδήποτε σε βαραίνει, αυτή τη βδομάδα. Δεν είσαι καλά και φαίνεται, το να το αρνείσαι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα γι’ αυτό φρόντισε να είσαι αληθινός με τα συναισθήματά σου. Σίγουρα το να μοιράζεσαι το βάρος είναι καλύτερο από το να το κουβαλάς μόνος σου. Αυτό να θυμάσαι και κάτι ακόμα: μην το βάζεις κάτω, δε θα νιώθεις αυτή την εξάντληση για πολύ κι όταν επανέλθεις, θες να είναι δίπλα σου ακόμα το άτομο που αγαπάς. Δεν είσαι για έρωτες αυτή τη βδομάδα. Θες, αλλά δεν μπορείς. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και σκέψου πως κάποιες φορές το να είσαι μόνος σου δεν είναι κατάρα αλλά ευχή και μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσεις ξανά τον εαυτό σου και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, νικητής θα βγεις από όλο αυτό!

Pillowfight: Ο Σκορπιός σε καταλαβαίνει χωρίς να του πεις πολλά.

Goodnight: Ο Υδροχόος δεν καταλαβαίνει τίποτα.

 

 

Λέων
Λιοντάρι μου δεν ανέχεσαι και πολλά αυτόν τον καιρό κι είσαι σε φάση «πονάει χέρι, κόβω χέρι», διότι δεν μπορείς να περιμένεις να γιάνει το πονεμένο χέρι. Εντάξει, δε λέω, είναι ένας τρόπος κι αυτός να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, ειδικά όταν έχεις ανεχτεί πολλά. Στις σχέσεις όμως είναι τόσο εύκολο να βάλεις ένα τέλος με τη μία; Δεν ξέρω αν κάνεις καλά, αλλά υποθέτω πως αν αισθάνεσαι ανάλαφρος μετά, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πρόσεχε παρ’ όλ’ αυτά μόνο γιατί μια κακή απόφαση μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω κι ό,τι κόβεται, δεν μπαίνει εύκολα πάλι στη θέση του. Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Το να αγνοείς πως υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσεις με το ταίρι σου, δεν κάνει καλό σε σένα, σε εκείνο και τη σχέση σας γενικά αλλά ποια είμαι εγώ, να σου πω τι να κάνεις; Απλώς θα σου πω πως αυτή η εβδομάδα σε ευνοεί για συζητήσεις χωρίς υστερίες. Αν, λέω, αν αποφασίσεις να βάλεις στην άκρη τους εγωισμούς σου ίσως στο τέλος της ερωτικής αυτής εβδομάδας να έχεις έρθει πιο κοντά με το ταίρι σου κι ό,τι σας χωρίζει να έχει εξαφανιστεί. Αν βέβαια δεν πεισμώσεις και γυρίσεις την πλάτη σου στις λύσεις των προβλημάτων που σου χτυπάνε την πόρτα σαν τρελές περιμένοντας να τους ανοίξεις. Μελαγχολείς αυτή τη βδομάδα, εσύ που είσαι μόνος, και το μυαλό κάνει βόλτες σε μια σχέση από το παρελθόν που δεν ξεπέρασες ποτέ. Όχι, δε θες να επιστρέψεις εκεί, μάλλον συνειδητοποιείς πως για να πας παρακάτω θα πρέπει να βάλεις ένα τέλος που τόσο καιρό εθελοτυφλούσες και δεν έβαζες. Γενικά η εβδομάδα, είτε μόνος ή σε σχέση ή ψάχνεσαι ή έχεις δέκα σχέσεις, είναι αφιερωμένη στα κλεισίματα παλιών υποθέσεων και τα νέα ξεκινήματα κι εσύ ψοφάς για κάτι τέτοια.

Pillowfight: Στον Τοξότη πάντα λες ναι.

Goodnight: Όχι στον Κριό. Όχι. Όχι.

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, μερικές φορές είναι καλύτερο να κάθεσαι στα αυγά σου και να μην κάνεις σχέδια για τίποτα, αφού τα άστρα σαφώς και θα σου βάλουν τρικλοποδιά. Κάπως έτσι θα είναι η εβδομάδα σου και μην πεις ότι δε σε προετοίμασα γι’ αυτό. Ό,τι αποφάσεις θες να πάρεις που αφορούν τις σχέσεις σου, καλό θα ήταν να τις πάρεις άλλη φορά, όχι αυτές τις μέρες, αφού είναι σίγουρο πως θα κάνεις λάθος και θα το μετανιώσεις. Γενικά η εβδομάδα υπόσχεται πολλές τρικλοποδιές γι’ αυτό πρόσεχε μη φας τα μούτρα σου. Μακριά από αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σου σχέση. Μακριά. Κάθε φορά που σκέφτεσαι κάτι που αφορά αυτή, καλύτερα να βρίσκεις κάτι να ασχολείσαι γιατί δυστυχώς, πάνω στη σύγχυσή σου, θα πάρεις λάθος απόφαση κι αυτό ισχύει είτε αποφασίσεις να φύγεις ή να μείνεις. Πρέπει να δεις με καθαρό μυαλό τις καταστάσεις κι αυτή τη βδομάδα περισσότερη θολούρα στο κεφάλι δε θα μπορούσες να είχες. Γι’ αυτό σου λέω, άσ’ το από βδομάδα που συναισθηματικά θα είσαι πιο σταθερός. Μία κρύο μία ζέστη θα είσαι εσύ που ψάχνεις τον έρωτα αλλά να ξέρεις πως έτσι θα είναι απέναντί σου και το άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι έτοιμος να τα μπλέξεις με ένα κινούμενο σκωτσέζικο ντους, τότε τρέχα με τις ευχές μου αλλά αν δεν έχεις αντοχές, απλά προχώρα παρακάτω γιατί αν δεν αντέχεις τον εαυτό σου αναποφάσιστο, πώς θα αντέξεις τον άλλον;

Pillowfight: Σκορπιός, γενικά έχει αντοχές και σου αρέσει.

Goodnight: Δεν τα βγάζεις πέρα με τον Αιγόκερω.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, μη λες πολλά αυτή τη βδομάδα και μην υπόσχεσαι πράγματα που δε θα μπορέσεις σε καμία περίπτωση να κάνεις. Ξέρω πως όλα γίνονται γιατί έχεις μεγάλη και καλή καρδιά και δε θες να απογοητεύσεις κανέναν αλλά εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα γιατί είσαι άνθρωπος, όχι μηχανή κι είναι λογικό τις μισές υποσχέσεις σου, να μην μπορείς να τις κρατήσεις. Γι’ αυτό λίγα λόγια και περισσότερες πράξεις, όπου μπορείς, γι’ αυτή τη βδομάδα. Κανείς δε θα σου θυμώσει αν πεις και κάνα όχι με τον γλυκό και τσαχπίνικό σου τρόπο. Μην ξεκινάς παράξενες συζητήσεις με το άλλο σου μισό που ξέρεις πως μπορούν να καταλήξουν σε καβγάδες εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σου. Δεν ξέρω τι να πω, αλλά είσαι λίγο βιτσιόζος όταν τσιγκλάς τον άλλον χωρίς λόγο. Και το φοβερό είναι πως όταν ξεσπάει ο καβγάς, αναρωτιέσαι από πού προκύπτει αυτή η έκρηξη. Να, αυτά πρέπει να αποφύγεις αυτή τη βδομάδα γιατί οι εκρήξεις θα είναι πολλές και θα φταις εσύ κάθε φορά που θα πατάς κάθε νάρκη που θα βρίσκεις μπροστά σου. Σου αρέσουν τα καρμικά πολύ, τη βρίσκεις γενικότερα μαζί τους κι αυτή τη βδομάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί η ευχή σου και να έχεις μια καρμική γνωριμία που θα αφήσει το αποτύπωμά της στην καρδιά σου. Βέβαια, σου έχω πει να τις αποφεύγεις αυτές τις γνωριμίες γιατί δε σου κάνουν καλό, αλλά εσύ εκεί. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα βγεις αλώβητος από μια τέτοια σχέση οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά και κάνε ό,τι θες!

Pillowfight: Σου πάει ο Κριός.

Goodnight: Δεν ταιριάζετε με τον Ιχθύ σου λέω.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, έχεις τόσο έντονα συναισθήματα αυτή τη βδομάδα και δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτά και καταλήγεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα. Να γίνεσαι αυτοκαταστροφικός φυσικά. Διότι δε θα ήσουν τυπικός Σκορπιός αν δεν έπεφτες με τα μούτρα σε λάθη, σε λάθος σχέσεις και σε λάθος καταστάσεις μόνο και μόνο για να τιμωρήσεις τον εαυτό σου που δεν ξέρεις τι ακριβώς του γίνεται αυτές τις μέρες. Γιατί βρε χρυσό μου; Αντί να τα κάνεις όλα χάλια στη ζωή σου, δες καλύτερα έναν ψυχολόγο μπας και γλιτώσουμε την αυτοκαταστροφή σου. Φυσικά όταν φτάσεις σε ένα σημείο που νιώθεις ευτυχισμένος στη σχέση σου, πρέπει να κάνεις κάτι που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Είναι άγραφος νόμος των Σκορπιών αυτό, γιατί δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την ευτυχία. Κι εννοείται πως προς τα εκεί οδεύει το πράγμα αυτή τη βδομάδα με τη σχέση σου. Δεν ξέρω αν το άλλο σου μισό πέσει στην παγίδα σου αλλά ένα είναι σίγουρο. Θα το μετανιώσεις αν χάσεις τον άνθρωπό σου γι’ αυτό χαλάρωσε λιγάκι και φέρσου ώριμα. Εσύ που είσαι μόνος, δεν αντέχεις τη μοναξιά, δεν αντέχεις τα ανεξέλεγκτα συναισθήματά σου και φυσικά για να αντιμετωπίσεις όλα όσα νιώθεις, γυρνάς σε μια παρελθοντική κατάσταση που σε είχε κάνει χάλια. Δεν ξέρω αν θες να πάρεις εκδίκηση από το άτομο αυτό, λες και φταίει για όσα νιώθεις, ή από τον εαυτό σου. Πάντως ένα είναι σίγουρο, θα σε μαζεύουμε με το κουταλάκι αν δε συμμαζευτείς.

Pillowfight: Σε ηρεμεί ο Αιγόκερως.

Goodnight: Σου σπάει τα νεύρα ο Ζυγός.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, λες ένα μεγάλο επιτέλους τέλος αυτή τη βδομάδα και ρίχνεις Χ σε ό,τι σε βασανίζει, τερματίζοντας σχέσεις ζωής για τα καλά αφού έβλεπες πως δεν προχωρούσε το θέμα. Ίσως να είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που νιώθεις ότι βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και πως έχεις δικαίωμα να ονειρεύεσαι νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σου, αυτή τη φορά, με τους δικούς σου όρους. Δεν είσαι από τα άτομα που μπορεί να φυλακίσει κάποιος γι’ αυτό την επόμενη φορά, θα ψάξεις για κάποιον τόσο ελεύθερο πνεύμα όσο είσαι εσύ και η αναζήτηση ξεκινά άμεσα. Λένε πως όσο περισσότερο σκάβεις τόσες μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρεις πτώμα και στη δική σου την περίπτωση είναι ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο. Μην σκαλίζεις παλιές καταστάσεις που μπορούν να σε φέρουν απέναντι σε μυστικά του άλλου σου μισού, που δε θα ήθελες να ξέρεις. Όχι, δεν έχει σκοτώσει άνθρωπο, αλλά σαφέστατα όλο και κάτι δε θα σου έχει πει γιατί έχει το δικαίωμα κι εσύ θα αντιδράσεις τόσο έντονα που μπορεί να φτάσετε και στον χωρισμό. Γι’ αυτό, άσε το παρελθόν εκεί που βρίσκεται. Μην παίζεις με την τύχη σου. Στο φλερτ είσαι πρώτος αλλά να που αυτή τη βδομάδα θα είσαι κάπως άτσαλος, αφού οι επικοινωνιακές σου ικανότητες πάνε περίπατο μόλις πλησιάζεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Εντάξει, δεν έγινε και κάτι, ίσως να μην είναι η τέλεια στιγμή για να βρεις κάτι νέο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να βολιδοσκοπήσεις από μακριά την κατάσταση και να φτιάξεις ένα πλάνο επίθεσης μόλις ξαναβρείς τον γοητευτικό εαυτό σου.

Pillowfight: Λέων και μόνο αυτός μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σαν βασιλιάς.

Goodnight: Σε πνίγει με τις ζήλιες του ο Κριός.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου είναι μία περίοδος αυτή που έχεις εξουθενώσει τον εαυτό σου και αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ένα: αν είσαι πρωτίστως εσύ καλά, τότε θα είναι καλά και οι γύρω σου. Κοινώς, επιβάλλεται αυτή τη βδομάδα να φροντίσεις τον εαυτό σου πάνω από όλα. Βρες το χρόνο να ξεκουραστείς, να κάνεις πράγματα που αγαπάς με ανθρώπους που σε νοιάζονται και κυρίως, βρες χρόνο να έρθεις πιο κοντά με τις σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Ειδικά στον έρωτα δεν μπορείς να κρατάς αποστάσεις. Πρέπει να ανασυγκροτηθείς, πώς το λένε. Όπως προείπα, οι σχέσεις σου είναι σημαντικές κι ειδικά η μια σχέση που έχεις με το άλλο σου μισό. Δε γίνεται να βάζεις τα πάντα πάνω από τη σχέση σου και τον άνθρωπό σου γιατί κάποια στιγμή αυτό θα στραφεί εναντίων σου και το αποτέλεσμα δε θα σου αρέσει καθόλου. Βρες χρόνο να περάσεις ποιοτικές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάς προτού η αδιαφορία σου, γίνει μεγάλο πρόβλημα. Ξέρω πως δεν το κάνεις επίτηδες αφού πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό λόγω της δουλειάς σου αλλά πραγματικά, βάλε την ευτυχία σου ψηλά, για να την έχεις και μετά. Μπορεί η εργασία σου να τρώει τον χρόνο σου και να μη σου μένει χρόνος για τίποτα άλλο, αλλά το φλερτ στον εργασιακό χώρο δε λείπει και τουλάχιστον, παίρνεις μια ερωτική ανάταση από εκεί. Όσο να ‘ναι κάνει καλό στο ηθικό να ξέρεις πως έχεις πέραση κι ας μην μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό ερωτικά με το άτομο που φλερτάρεις. Δεν πειράζει, έναν λόγο για να πηγαίνεις με χαμόγελο στη δουλειά θες και τον βρήκες.

Pillowfight: Η αλήθεια είναι πως σου αρέσει η τρέλα του Διδύμου.

Goodnight: Δεν καταλαβαίνεις καθόλου τον Υδροχόο.

 

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου η διάθεσή σου αυτή τη βδομάδα θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και η αλήθεια είναι πως τον περισσότερο χρόνο θα τον περάσεις μουτρωμένος γιατί δε θα γίνεται το δικό σου. Κοίτα να δεις, αρχικά ας ξεκινήσουμε από το ότι δε γίνεται πάντα τα πράγματα να πηγαίνουν όπως τα θες εσύ και δεν μπορείς να επιβάλλεις στις σχέσεις σου τα θέλω σου. Επίσης, αν σε ενοχλεί κάποιος, μπορείς απλά να του το πεις αντί να δημιουργείς ψυχρές καταστάσεις που δύσκολα αργότερα θα μπορέσουν να ζεσταθούν. Αν είσαι σε σχέση τότε να προσέξεις πολύ καλά για το τι θα αποφασίσεις όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σου. Πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος γιατί το να αλλάζεις γνώμη κάθε τρεις και λίγο θα έχει ένα μόνο αποτέλεσμα και δε θα είναι θετικό για σένα. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεσαι σε μία περίεργη φάση της ζωής σου που δεν ξέρεις τι θες, αλλά να θυμάσαι πως σε αυτή τη σχέση δεν είσαι μόνος σου και πως το άλλο σου μισό, θέλει κι αυτό να ξέρει τι θα γίνει μεταξύ σας. Αποφάσισε με ωριμότητα. Μπορείς. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου, θα σε αναγκάσει να καταρρίψεις κάθε κυνική θεωρεία που έχεις κατά νου. Θα πιστέψεις στον κεραυνοβόλο έρωτα, τη μαγεία και την αγάπη στο άψε σβήσε και δε θα το μετανιώσεις στιγμή- αν αποφασίσεις να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα. Γιατί δειλία σε τέτοιες καταστάσεις, δε χωράει.

Pillowfight: Ο Ζυγός περιμένει υπομονετικά γιατί καταλαβαίνει απόλυτα.

Goodnight: Μην περιμένεις να μείνει ο Ταύρος. Πάει γι άλλα.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, θέλει προσοχή αυτή η βδομάδα ειδικά όσον αφορά τη συμπεριφορά σου απέναντί στους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι να μη σε πιάσει η αναισθησία σου, παθαίνεις ένα μπλακ άουτ συναισθημάτων και δε λογαριάζεις το παραμικρό. Πρόσεξε τι λες και πώς το λες γιατί δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα. Κανείς δε σκοπεύει να μείνει για πάντα κοντά σου όταν αντιδράς σαν να μην τον θες κοντά σου. Σύνελθε και φρόντισε η συμπεριφορά σου απέναντι σε όσους αγαπάς να γίνει ανάλογη των συναισθημάτων σου αλλιώς μετά θα περπατάς μόνος σου στο συννεφάκι σου. Τίποτα δεν είναι μόνιμο κι αυτό θα το μάθεις με τον χειρότερο τρόπο αυτή τη βδομάδα. Η σχέση σου κρέμεται από μία λεπτή κλωστή αυτόν τον καιρό, αλλά εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, γιατί στο μυαλό σου είναι όλα μία χαρά. Όμως τίποτα δεν είναι τέλειο κι εσύ ξαφνικά βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να σώσεις τη σχέση σου, αν σώζεται έτσι όπως τα έχεις κάνει, ή τέλος πάντων να αποδεχθείς το τέλος που έρχεται. Μπράβο σου, όχι μπράβο σου! Με αυτή την κακή διάθεση που έχεις, μην περιμένεις να βρει το άλλο σου μισό αυτή τη βδομάδα. Περπατάς και ζέχνεις αρνητικότητα βρε χρυσό μου, πώς να σε πλησιάσει άνθρωπος; Άσ’ το καλύτερα, επικεντρώσου στο να φτιάξεις σχέσεις που υπάρχουν ήδη, είτε είναι φιλικές ή οικογενειακές κι άσε τους έρωτες για άλλη φορά.

Pillowfight: Νιώθεις ασφάλεια κοντά στον δυναμικό Κριό.

Goodnight: Σε τρομάζει ο σκοτεινός Σκορπιός.

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη