Νέα εβδομάδα, νέα ζόρια- ε, συγγνώμη, νέα ξεκινήματα εννοώ! Μία αισιοδοξία πλανάται στον αέρα που δεν ξέρω αν είναι πλάνη οικτρή ή όχι, αλλά προτιμώ να πιστεύω πως τα άστρα μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν να ονειρευτούμε χωρίς να έρθουν ύπουλα να μας σκάσουν τις φούσκες μας. Αυτό το κάνουμε και μόνοι μας, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις μας, γιατί εκεί είναι λες και δε μαθαίνουμε και πάντα βρίσκουμε τρόπους να τα κάνουμε θάλασσα. Λίγο να αμφισβητήσεις τη σχέση σου, λίγο να φοβηθείς να μιλήσεις για ό,τι σε τρώει, λίγο να σκέφτεσαι πως είναι ανούσιο να βγεις και να ερωτευτείς, πώς να μας βρει προκοπή; Ευτυχώς που ο Άρης περνάει στο Σκορπιό και μας δίνει λίγη αποφασιστικότητα γιατί όλα θα γκρεμίζονταν από τη δειλία μας.

 

Κριός

Κριαράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι θετική για εσένα κι ας μην το νιώσεις εξ αρχής. Επιτέλους θα καταφέρεις να επιλύσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου, που έχουν μείνει στάσιμα και σε κρατούν πίσω. Αυτό θα σε ικανοποιήσει και θα σε βοηθήσει να ανοίξεις έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός με καλύτερη επικοινωνία και κατανόηση προς τα θέλω και τα προβλήματα των ανθρώπων για τους οποίους νοιάζεσαι. Θα βάλεις μια σειρά στην καθημερινότητά σου αλλά το κυριότερο που σου προσφέρει η εβδομάδα είναι πως θα αναθεωρήσεις τη γνώμη σας για κάποιους ανθρώπους. Είναι καιρός να δεις με καθαρό μυαλό τη συμπεριφορά κάποιων απέναντί σου και να αντιδράσεις ανάλογα, γιατί μάλλον τόσο καιρό έκανες λάθος και είτε είχες αδικήσει κάποιους, αλλά και είχες ψηλά άτομα που δεν άξιζαν το βάθρο στην καρδιά σου.

Πρέπει να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι πιο ώριμα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι ορθολογικά, για να μπορείς να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να τα διορθώσεις. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα παρέα, μακριά από τοξικούς ανθρώπους που φέρνουν τοξικές καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Μη φοβηθείς να παραδεχτείς πως δεν είσαι τέλειος. Πίστεψέ με, μόνο προς όφελός σου θα είναι η παραδοχή.

Αν είσαι ελεύθερος, η φρέσκια αύρα σου θα προσελκύσει πολλά άτομα που θα εκφράσουν το θαυμασμό τους για εσένα. Το θέμα είναι να μην πάρεις ψηλά τον αμανέ και αποφασίσεις να παίξεις με όλους για να δεις πόσοι μπορούν να πέσουν στη γοητεία σου. Είναι απόλυτα σίγουρο πως θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Pillowfight: Υδροχόος για ευφάνταστες ερωτικές στιγμές.

Goodnight: Ο Αιγόκερως δεν έχει ίχνος φαντασίας.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις μεγάλη πίεση λόγω των πολλών υποχρεώσεών σου. Θα εργαστείς πολύ σκληρά για κάθε τομέα στη ζωή σου και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι πολύ περιορισμένος. ως αποτέλεσμα, θα ξεμείνεις από ενέργεια και αποδοτικότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις το σωστό πλάνο που θα σου επιτρέψει διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να βρεις και τρόπο να έρθεις πιο κοντά με κάποια αγαπημένα σου άτομα που καιρό τώρα δεν μπορούσες να δεις λόγω των υποχρεώσεών σου. Θα ακούσεις παράπονα για την ως τώρα συμπεριφορά σου αλλά καλό θα είναι να μην αντιδράσεις γιατί δε θα έχεις δίκιο. Αναγνώρισε τα λάθη σου, μη φοβηθείς να ζητήσεις συγγνώμη και να είσαι σίγουρος πως έτσι τα προβλήματα θα λυθούν ευκολότερα.

Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις τα προβλήματα στη σχέση σου και να σταματήσεις να τα αγνοείς. Το ταίρι σου έκρουε το καμπανάκι του κινδύνου καιρό αλλά δεν ήθελες να το ακούσεις. Να που τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις ό,τι μπορείς για να τα διορθώσεις και να βελτιώσεις τη διάθεση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου αλλά κυρίως να αναλάβεις όποιες ευθύνες σου αναλογούν για τα προβλήματα στη σχέση σας. Βρες τρόπους να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από όλους κι από όλα, μήπως και καταφέρεις να σώσεις την κατάσταση.

Εάν είστε ελεύθερος, σταμάτα να νιώθεις δυστυχία για την κατάστασή σου. Ξεκίνα με το να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις. Προσπάθησε να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου και κυρίως, να δίνεις την ευκαιρία στους ανθρώπους που γνωρίζεις να σου δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και να μη βασίζεσαι στην πρώτη δική σου εντύπωση.

Pillowfight: Ο Ιχθύς εξιτάρει τη φαντασία σου.

Goodnight: Ο Παρθένος σου κόβει τη φόρα με τον ρεαλισμό του.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ κουραστική, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας σας και των συνεχών αλλαγών που θα αντιμετωπίσεις. Στο παρελθόν ήσουν απερίσκεπτος, οπότε τώρα έχεις πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν και που δεν αφορούν μόνο τα επαγγελματικά σου αλλά κυρίως, τις σχέσεις σου, όπου εκεί παίρνεις κάτω από τη βάση. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου, παρ’ όλ’ αυτά, θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου αλλά το κακό είναι πως αν δεν ασχοληθείς σοβαρά, θα είναι σαν να βάζεις τσιρότο πάνω σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μετά από αυτό, θα είσαι ελεύθερος να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, φτάνει να μη σου σκάσει η φούσκα στο μούτρα. Γιατί η τσαπατσούλικη δουλειά δυστυχώς αποκαλύπτεται γρήγορα και μετά χρειάζεται διπλός χρόνος για να διορθώσεις τις καταστάσεις.

Καλό θα ήταν να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα που θα σας κάνουν και τους δύο ευτυχισμένους και θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Όταν έρθετε πιο κοντά και θα νιώσετε και οι δύο την ανάγκη να μιλήσετε για το μέλλον σας μαζί. Το θέμα είναι πως βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι θες για το μέλλον και μπορεί σου καθίσει βαριά αυτή η κουβέντα. Μην την κάνεις αν είναι να κάνεις χειρότερη την κατάσταση, ξέρεις εσύ πώς να αποφεύγεις σοβαρές συζητήσεις.

Αν είσαι ελεύθερος, τα αστέρια θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και να μπεις ξανά στο παιχνίδι, αλλά μην παίξεις με τις καρδιές όλων. Δεν είναι παιχνίδι ο έρωτας για όταν βαριέσαι. Και να ξέρεις πως αν το κάνεις, εσύ θα βγεις χαμένος, αφού σίγουρα η δική σου καρδιά θα ραγίσει στο τέλος.

Pillowfight: Με το Λιοντάρι περνάς πάντα καλά.

Goodnight: Με τον Σκορπιό περνάς καλά όταν δεν είστε μαζί.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου τα σχέδιά σου να υλοποιηθούν και η ζωή σου να γίνει πιο εύκολη. Θες να βελτιώσεις την υγεία σου, τις σχέσεις σου και να νιώσεις ευτυχισμένος και πάλι. Οι πλανήτες θα βελτιώσουν την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και τους ανθρώπους που επιτρέπεις να βρίσκονται δίπλα σου. Τα όνειρά σου επιτέλους πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Μην αισθάνεσαι απογοητευμένος λόγω των πολλών καθυστερήσεων που έχεις βιώσει. Αυτή η εβδομάδα θα σε ευνοήσει και θα μπορέσεις να απαλλαγείς από όλα όσα σε κράτησαν αδρανή.

Αυτές οι μέρες θα είναι πολύ αισιόδοξες, καθώς εσύ και ο σύντροφός σου θα έρθετε εξαιρετικά κοντά ο ένας στον άλλο, ενισχύοντας τον δεσμό μεταξύ σας. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και λιγότερο κτητικός, γιατί διαφορετικά μπορεί να βλάψεις τη σχέση σου. Μερικές φορές αισθάνεσαι πως μπορεί να χάσεις όλα όσα έχεις χτίσει με τον σύντροφό σου και βγάζεις ένα πρόσωπο υστερικό, που κάνει το ταίρι σου να νιώθει σαν να πνίγεται. Προσπάθησε να μην αφήνεις τις φοβίες σου να σε καταβάλουν, ειδικά αν δεν έχεις κανέναν λόγο.

Εάν είσαι ελεύθερος, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν. Ο έρωτας θέλει τόλμη και τιμωρεί τους άτολμους. Αν περιμένεις να σου έρθει συστημένο το ρομάντζο τότε δεν πρόκειται να βρεις προκοπή. Βγες, γνώρισε κόσμο, δείξε το πραγματικό σου πρόσωπο που είναι τόσο γοητευτικό, φλέρταρε με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις και θα δεις πως όλα γίνονται όταν το θες.

Pillowfight: Σκορπιός, ο ορισμός της ασφάλειας για σένα.

Goodnight: Η αστάθεια του Δίδυμου σε τρομάζει.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τα πράγματα που δυσκολεύουν τη ζωή σου αλλά και να σταθείς μπροστά στους ανθρώπους που έχεις αδικήσει και να ζητήσεις συγγνώμη. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι δίπλα σου κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ήρεμη και πιο αρμονική. Οι πλανήτες θα αναδείξουν επίσης την αποφασιστικότητά σου και δε θα έχεις τίποτα να φοβηθείς παρά μόνο τη δειλία που μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα. Μην της ανοίξεις. Όλα φαίνονται να πάνε καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, προκειμένου να εντοπίσεις πιθανές ευκαιρίες που θα μπορούσαν βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Οι προσπάθειές σου να διορθώσεις καταστάσεις που προκάλεσαν πόνο σε σένα και σε ανθρώπους που αγαπάς, δε θα πέσουν στο κενό γι’ αυτό μην τα παρατήσεις. Το έχεις!

Η σχέση σου πρόκειται να μπει σε άλλο επίπεδο, αφού το πάθος σου θα σε οδηγήσει σε νέα ύψη αισθησιασμού και θα αναβιώσει τη σπίθα μεταξύ σας. Το ταίρι σου είχε ανάγκη αυτή την αλλαγή πλεύσης αφού καιρό αμφισβητούσε το αν θα μπορούσε η σχέση σας να έχει μέλλον. Ευτυχώς καταφέρνεις να γκρεμίσεις κάθε αμφιβολία που έχει, πάνω στην ώρα και σώζεις τη σχέση σου που τόσο την έχεις ανάγκη.

Έχεις την κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να βγεις εκεί έξω και να ψάξεις για ένα άτομο μαζί με το οποίο θα μπορέσεις να κάνεις όλες τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα. Δεν είσαι σε φάση για σοβαρή σχέση αλλά το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα σε γεμίζει και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Εξάλλου, αυτό έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή, σωστά;

Pillowfight: Ο Ζυγός μπορεί να σου κάνει πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις σου.

Goodnight: Δε σου προκαλεί συναίσθημα ο Ταύρος. Κανένα όμως.

 


Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, με τη βοήθεια των πλανητών που θα σου φερθούν με το γάντι. Πάντα είχες μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ ιδανικές για σένα μα να που τώρα τα πράγματα αρχίζουν κι αλλάζουν. Αυτή η κακή τύχη πρόκειται να φύγει και θα νιώσεις ένα μεγάλο κύμα χαράς αφού και τους στόχους σου θα πραγματοποιήσεις και θα δεις τις σχέσεις σου κάθε είδους να κάνουν μία στροφή προς το καλύτερο. Η πορεία σου θα είναι θετική και επιτυχημένη, οπότε μην αφήσεις μικρά εμπόδια να σου χαλάσουν την πορεία. Εμπιστέψου τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και όλα θα πάνε καλά. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά και μπορείς πλέον να απολαύσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Είσαι αποφασισμένος να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σας και να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητάς σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις αμελήσει τη σχέση σου, αλλά όχι γιατί δεν ήθελες να της αφιερώσεις χρόνο, μα επειδή τα επαγγελματικά σου κατάφερναν πάντα να μπουν ανάμεσά σας. Ευτυχώς ο σύντροφός σου μπορούσε να καταλάβει τι περνούσες κι έμεινε στο πλευρό σου, αλλά τώρα πρέπει να του ανταποδώσεις την αγάπη. Προγραμματίστε παρέα ένα ρομαντικό δείπνο ή ακόμα και ένα μικρό ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει κι απολαύστε το στο έπακρο.

Αν είσαι ελεύθερος, μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι περιμένοντας ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα και μη ζητάς τον ουρανό και τα άστρα από το άτομο που θα ήθελες να ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση μαζί του. Βγες, διασκέδασε, δώσε ευκαιρίες σε άτομα που υπό άλλες συνθήκες δε θα πλησίαζες κι άφησέ τα να σε εκπλήξουν θετικά.

Pillowfight: Με τον Σκορπιό μπορείς να ζήσεις το απόλυτο.

Goodnight: Με τον Κριό θα ζήσεις στη μιζέρια.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν και σε εκνεύριζαν ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πρόκειται να μπεις σε μια πολύ θετική περίοδο, επιτέλους. Θα ανακαλύψεις και θα εκμεταλλευτείς νέες προοπτικές για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι άψογες που σημαίνει πως θα μπορέσεις να κερδίσεις στις συζητήσεις σου με συναδέλφους, ανώτερούς σου αλλά κυρίως με τις σχέσεις σου. Μπορεί να είσαι πιο συναισθηματικός από ό,τι είσαι συνήθως, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός γιατί εξαιτίας της θολής σου κρίσης, μπορεί να κάνεις κάποια λάθη που μετά δύσκολα θα διορθώσεις. Πρόσεξε πώς θα εκφραστείς και πώς θα χειριστείς τα συναισθήματα των άλλων, γιατί αν προσπαθήσεις να τα εκμεταλλευτείς προς όφελός σου, σίγουρα θα βρεθείς εκτεθειμένος.

Στη σχέση σου, πρέπει να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους ώστε να μην υποφέρεις ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σου από κακές συνεννοήσεις ή από το να αγνοείτε ο ένας τα θέλω του άλλου. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα θεμέλια του δεσμού σας και να απολαύσετε κάθε λεπτό μαζί, χωρίς γκρίνιες κυρίως, αλλά και χωρίς να υπάρχουν ανούσιες κόντρες στην προσπάθειά σας να επιβάλλετε τα θέλω σας ο ένας στον άλλον.

Εάν είσαι ελεύθερος, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ψάξε να βρεις αυτό που ζητάς στον έρωτα, μόνος σου, χωρίς να περιμένεις από άλλους να σου βρουν το ιδανικό ταίρι. Μπορείς και μόνος σου, άσχετα αν νιώθεις κουρασμένος. Έχεις μια χαρισματική προσωπικότητα, έχεις στιλ και γοητεία και μπορεί να είσαι λίγο awkward μερικές φορές αλλά αυτό είναι που τρελαίνει τους άλλους. Χρησιμοποίησέ το!

Pillowfight: Ο Καρκίνος βγάζει προς τα έξω την τρυφερή πλευρά σου.

Goodnight: Με τον Ιχθύ έρχεσαι στα όριά σου, με την κακή έννοια.

 

Σκορπιός

Σκορπιουδάκι μου, η ενέργεια και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ευχάριστη και ικανοποιητική, αλλαγές που περίμενες καιρό την κατάλληλη στιγμή να τις εφαρμόσεις αφού τώρα αρχίζεις και βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου. Τα πράγματα θα κυλήσουν αρμονικά και ομαλά και θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία οτιδήποτε ξεκινήσεις. Η γνωριμία με νέους, ισχυρούς ανθρώπους θα σας βοηθήσει επίσης να κάνεις νέα ξεκινήματα στην καριέρα σου και κατ’ επέκταση να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Ο δυναμισμός σου σε κάνει περισσότερο από ικανό να χειριστείς τα προβλήματα που σε δυσκολεύουν, είτε αφορούν τη δουλειά αλλά περισσότερο, τις σχέσεις σου και το μέλλον τους. Περνάς μια φάση απομόνωσης αλλά τουλάχιστον πλέον σκέφτεσαι λογικά και δεν παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Η αποφασιστικότητα και η καλή επικοινωνία με το άλλο σου μισό θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε κάποιος καταστάσεις που σας πικραίνουν εδώ και καιρό. Να είστε προετοιμασμένοι και οι δύο για απροσδόκητα γεγονότα και έντονες αντιδράσεις. Θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις πρώτα εσύ τη συμπεριφορά σου και να εστιάσεις μόνο σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία. Αν συνεχίσεις να επιμένεις στα μικροπράγματα, θα δημιουργείς συνεχώς προβλήματα από το τίποτα στη σχέση σου, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να είσαι ο μόνος που θα κάνει πάντα υποχωρήσεις. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις σας.

Εάν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να απομονώνεσαι και να αφήνεις τη μιζέρια να σε βασανίζει. Δεν είσαι ο μόνος που η ερωτική του ζωή είναι βυθισμένη στην απελπισία αλλά κι εσύ, δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό. Βγες έξω, διασκέδασε και θα γνωρίσεις το άτομο που ψάχνεις αν είσαι ανοιχτός κι έτοιμος για τον έρωτα.

Pillowfight: Ο Παρθένος είναι το άλλο σου μισό.

Goodnight: Δεν κολλάς με τίποτα με τον Δίδυμο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, πολλά απρόσμενα και ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν αυτήν την εβδομάδα, αφού πρόκειται να μπεις σε μια θετική και ανταποδοτική περίοδο, όπου η αισιοδοξία θα επικρατήσει σε όλους τους τομείς. Έχετε δουλέψει σκληρά, όχι μόνο στην εργασία σου αλλά στο να εξελίξεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μην επαναπαυτείς, κάνε σχέδια για να μπορέσεις να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ανεκτή, αλλά κάνε το τώρα, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ευνοϊκά αργότερα. Μερικές κακές συνεννοήσεις και αναποδιές που αφορούν σχέσεις οικογενειακές και φιλικές κυρίως, μπορεί να σου χαλάσουν την καλή σου διάθεση αλλά αν τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ και ψυχραιμία, τίποτα δε θα είναι τόσο δραματικό όσο το νιώθεις.

Ώρα να υιοθετήσεις μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στον σύντροφό σου και να ακούσεις τι έχει να πει και τι χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος. Πρέπει να είστε και οι δύο ξεκάθαροι με το τι θέλετε ο ένας από τον άλλον αντί να αντιδράτε ανώριμα και να αποφεύγετε συζητήσεις που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχετε μπει. Θα μπορέσετε μαζί να κάνετε μια νέα αρχή και να προσπαθήσετε διορθώσετε καταστάσεις που φέρνουν ένταση στις σχέσης σας αν σκεφτείτε ώριμα.

Αν είσαι ελεύθερος, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βγεις έξω και να πλησιάσεις με θάρρος το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο γιατί μερικές φορές η επιθετική συμπεριφορά σου και το γεγονός πως γίνεσαι ανάγωγος, δε θα σου βγει σε καλό. Θυμήσου πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Pillowfight: Ο Υδροχόος μπορεί να ερεθίσει το μυαλό σου πρώτα κι αυτό σε εξιτάρει.

Goodnight: Μόνο στομαχόπονο σου προκαλεί ο Κριός.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετικά θετική για κάθε πτυχή της ζωής σου που σου προκαλούσε μεγάλα άγχη. Θα προωθήσεις καινοτόμες ιδέες και σχέδια που όσο ριψοκίνδυνα κι αν φαίνονται, θα υλοποιηθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα, ενώ θα είσαι ανοιχτός σε συζητήσεις που θα σε φέρουν κοντά με τα άτομα του περιβάλλοντός σου τα οποία καιρό τώρα κρατάς σε απόσταση. Θα πατήσεις σταθερά στα πόδια σου και τα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις, θα καθορίσουν την κοινωνική σου θέση. Όλα θα κυλήσουν ομαλά και δε θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα αν κρατήσεις το μυαλό ανοιχτό και αφουγκραστείς τα παράπονα και τα θέλω των ανθρώπων που αγαπάς γιατί αν οι σχέσεις σου μαζί τους είναι καλές, θα πάρεις μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια.

Υπάρχουν πράγματα στην ερωτική σου ζωή που δε σε ικανοποιούν, οπότε καλύτερα να ενεργήσεις άμεσα και να τα λύσεις μαζί με τον σύντροφό σου. Μιλήστε για όσα σας χωρίζουν και μην αντιδράσεις αν ακούσεις κάτι που δε σου αρέσει. Είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα μα αυτό δε σημαίνει πως δε σε αγαπάει το ταίρι σου. Σημαίνει πως αν δουλέψετε μαζί θα βρείτε την ηρεμία που θέλετε και θα φτιάξετε μια όμορφη, ομαλή σχέση.

Εάν είσαι ελεύθερος, άνοιξε τα μάτια σου γιατί κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ενδιαφέρεται για σένα και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Ίσως να μη θες να το συνειδητοποιήσεις από φόβο πως μπορεί να χαλάσεις μια φιλία, αλλά μήπως έτσι χάνεις την ευκαιρία να ευτυχίσεις πραγματικά;

Pillowfight: Με τον Καρκίνο βρίσκεις την ηρεμία που αναζητάς.

Goodnight: Πολλή φασαρία για το τίποτα ο Λέων.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, η ζωή δεν ήταν πολύ ευγενική μαζί σου μέχρι τώρα. Αυτή η εβδομάδα, όμως, θα αλλάξει τα πάντα και θα είναι η αρχή μιας μακράς περιόδου ευημερίας που την περίμενες καρτερικά για καιρό. Θα μπορέσεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και τακτικές ώστε να κάνεις σωστές κινήσεις από εδώ και πέρα για να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου. Να είσαι σε εγρήγορση και να αδράξεις κάθε ευκαιρία που σου έρχεται στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου. Πρόσεξε μη βάλεις παγίδες στον εαυτό σου στην προσπάθειά σου να βγεις κερδισμένος από κόντρες φιλικές ή ερωτικές που σε έχουν επηρεάσει, ειδικά αν τα λάθη προέρχονται από την πλευρά σου.

Στην προσωπική σου ζωή όλα θα βελτιωθούν, καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι άψογη και μαζί θα βρεις τη χρυσή τομή και τις ισορροπίες που χρειάζονται. Μην αφήσετε κανέναν να παρέμβει στη σχέση σας, γιατί μπορεί να δημιουργήσει μόνο προβλήματα. Και να θυμάσαι πάντα πως μέσα από ήρεμες και ειλικρινείς κουβέντες μπορείς μαζί με το ταίρι σου να χτίσεις μια όμορφη σχέση. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Εάν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο και να ξεκινήσεις κάτι όμορφο μαζί του. Αυτό βέβαια αν αφήσεις στην άκρη τους δισταγμούς σου αλλά και τις αμπελοφιλοσοφίες σου όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις. Υπεραναλύεις τα πάντα χωρίς λόγο απολύτως με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιέσαι τίποτα και να τρομάζεις το άτομο απέναντί σου, που αντί να μείνει να σε γνωρίσει, προτιμά να το βάλει στα πόδια.

Pillowfight: Σκέφτεσαι το ίδιο με τον Δίδυμο, μια χαρά θα τα βρείτε.

Goodnight: Καμία τύχη με τον Σκορπιό.

 

Ιχθύς

Ψαράκια μου, αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να καθορίσετε την πλοκή της δικής σας ζωής. Θα τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που εμπόδιζε τις φιλοδοξίες σου και θα αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε ευκαιρία για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Σχέσεις που σε απασχολούσαν με θετικό ή αρνητικό τρόπο, θα διευθετηθούν τώρα με μεγαλύτερη ευκολία και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει γρήγορα. Μην τρομάξεις που τα πράγματα θα κινούνται με την ταχύτητα του φωτός και που βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να αναδιοργανωθείς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Να είσαι ήρεμος, να αντιδράς λογικά και όλα θα πάνε καλά φτάνει να μην αφήνεις την ηττοπάθειά σου να σε σταματάει.

Πρέπει να γίνεις πιο εκφραστικός και ανοιχτός απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να δεθείτε και να έρθετε πιο κοντά. Έχεις την τάση μόλις νιώσεις πως μπορεί να πληγωθείς, να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να κατεβάζεις ρολά. Έτσι όμως το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κρατήσεις σε απόσταση τον σύντροφό σου και να μη λύσετε τα θέματα που σας καίνε. Βρείτε χρόνο να προγραμματίσετε μια μικρή, ρομαντική απόδραση που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποσυμπιέσετε από τη σκληρή πραγματικότητα, αλλά μην πέσετε στην παγίδα του να μη μιλήσετε λες και τα προβλήματά σας θα λυθούν μόνα τους.

Αν είσαι μόνος, η βδομάδα αυτή δεν είναι ιδανική για νέες ερωτικές περιπέτειες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κλειστείς μέσα και να μη βγεις. Γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, μπορεί να μετατραπούν σε κάτι όμορφο αργότερα. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου τόσο εύκολα, κάνε υπομονή και τα καλύτερα έρχονται.

Pillowfight: Παρθένος και ξερό ψωμί.

Goodnight: Ούτε να τον δεις τον Αιγόκερω. Με τίποτα!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη