%ce%b8%ce%b3%cf%85%ce%b9%cf%86%cf%84

Bρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα  -για όσους βέβαια έχουν τη δυνατότητα- μια κοντινή απόδραση στη θάλασσα, που όχι μόνο θα μας χαλαρώσει, θα μας ξεκουράσει και θα μας διασκεδάσει, αλλά θα φουντώσει και το πάθος, ανεβάζοντας τη libido στα ύψη! Παράλληλα, το Σάββατο ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης, αλλά και του Νερού. Η όψη του Σαββάτου μας βοηθά να κρίνουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, να κινηθούμε με διπλωματία κι ασφάλεια στα αισθηματικά μας, ενώ και μια σχέση που ξεκινά τώρα, θα χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητα και τη λογική. Η Κυριακή είναι εδώ για να μας βοηθήσει να οργανωθούμε για την εβδομάδα που έρχεται και να μπούμε πιο ομαλά στη γνωστή μας καθημερινότητα, ξεφεύγοντας από τις υπερβολές!

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Κριαράκι, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Το Σάββατο ανεβάζει τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία, αλλά και τον αισθησιασμό σου στα ύψη και μπορείς ν’ απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μια κοντινή εξόρμηση στη θάλασσα ή απλώς μια δροσερή μπίρα σ’ ένα όμορφο, καλοκαιρινό σκηνικό, είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό κι η κατάληξη της βραδιάς θα είναι ένα φλογερό και παθιασμένο κρεβάτι, που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, το βράδυ του Σαββάτου μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γιατί μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου να χτυπήσει κόκκινο! Και φυσικά, αυτή η διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, γι’ αυτό φρόντισε να την αξιοποιήσεις!

 

Ταύρος

Η Κυριακή αγαπημένο μου Ταυράκι, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Παράλληλα, οι όψεις της μέρας σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις -κακώς- στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καυγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε καλά, είναι να μείνετε μέσα το βράδυ του Σαββάτου και να χαλαρώσετε αγκαλιά ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, το βράδυ του Σαββάτου καλό θα είναι να δείξεις φλερτάρεις διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Οι νέες γνωριμίες δε θα λείψουν, αλλά πρόσεξε να μη γίνεις πιεστικός/ή απέναντι σε κάποια από αυτές, γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα! Φυσικά, από το απόγευμα της Κυριακής ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου! Έτσι, δε θα μείνεις ούτε εσύ παραπονεμένος/η, με τις κατακτήσεις που θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις!

 

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε, ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αυτό από τη μία είναι καλό για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, καθώς θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας δώσουν τροφή για συζήτηση ακόμα κι όταν θα μείνετε μόνοι, γεγονός που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο κρεβάτι σας, όπου ιδιαίτερα την Κυριακή, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι!

Από την άλλη, εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, ίσως αυτή η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες και που σε ενδιαφέρει ερωτικά, γεγονός όμως που δε θα εκτιμηθεί και μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις! Γι’ αυτό μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν και κράτα το φλερτ σε κόσμιο επίπεδο!

 

 

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, αγαπημένε μου Καρκίνε, γεγονός που ίσως να σε αναγκάσει να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το πορτοφόλι σου σε τάξη! Έτσι όμως ίσως να προκαλέσεις την αντίδρασή του, καθώς θα διεκδικήσει λίγο από το χρόνο σου. Μην του τον αρνηθείς, αλλά φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα το να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ώστε να μη νιώθεις ανασφάλεια!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται αυτό το σαββατοκύριακο να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου, ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα παθιαστείς μαζί του! Ωστόσο, καλύτερα να μη δείξεις από την αρχή τον ενθουσιασμό σου, αλλά να το παιδέψεις λίγο και να κρατήσεις ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου, ώστε να τραβήξεις και το δικό του ενδιαφέρον και να το εμπνεύσεις να σε πλησιάσει!

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, μπορεί να εξελιχθεί με δυο τρόπους για σένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Ο πρώτος, που θα σου πρότεινα να αποφύγεις γιατί είναι στο χέρι σου, είναι να δώσεις υπερβολική προσοχή και σημασία στον εαυτό σου. Θα είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις μια εγωκεντρική κι εγωιστική στάση και να θέλεις να περάσει μόνο το δικό σου, αγνοώντας τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του και δε θα αργήσει να έρθει η ώρα του καβγά!

Υπάρχει όμως και ο δεύτερος δρόμος: Να αξιοποιήσεις τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, για να αποπλανήσεις το ταίρι σου και να περάσετε ένα άκρως αισθησιακό και παθιασμένο διήμερο! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην το παρακάνεις και μη γίνεις πιεστικός/ή με το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει ή με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει! Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο και τον τρόπο τους! Όλα αυτά βέβαια μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, γιατί μετά θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά.

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φόβους κι ανασφάλειες και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη κι αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, γιατί θα προλαβαίνεις τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, κάνοντάς το ευτυχισμένο!

Αλλά εξίσου χρήσιμη θα αποδειχτεί η διαίσθησή σου και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα πιάνεις στον αέρα τις διαθέσεις της κάθε νέας γνωριμίας που σε πλησιάζει κι έτσι θα ξέρεις πού να ρίξεις τα βέλη σου, αποφεύγοντας τις χυλόπιτες! Ωστόσο, είτε έχεις σχέση είτε όχι, από το απόγευμα της Κυριακής χρειάζεται προσοχή, γιατί η τονισμένη αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αλαζονική συμπεριφορά, που όπως αντιλαμβάνεσαι δεν προωθεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ρίξε τους τόνους λοιπόν, και να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!

 

Πόσο ασφαλής νιώθεις στη σχέση σου;

Απάντησε 100 ερωτήσεις στο ψυχολογικό μας τεστ και μάθε!

 

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και ότι στα σχέδιά σου είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου, ενδεχομένως σε κάποια κοντινή ή μακρινή παραλία! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σε αυτά τα σχέδια, για δυο λόγους: πρώτον για να αποφύγεις τη γκρίνια και δεύτερον, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή τριβή μεταξύ σας! Άσε που θα έχετε νέα θέματα για συζήτηση, όταν θα μείνετε μόνοι!

Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, σου εξομολογηθεί ότι έχει βαθύτερα αισθήματα για σένα! Αν κι εσύ νιώθεις κάτι αντίστοιχο, μη διστάσεις να προχωρήσεις μαζί του. Όπως και να έχει πάντως, το σαββατόβραδο προβλέπεται συναρπαστικό! Το βραδάκι της Κυριακής ίσως να νιώσεις μια κούραση κι έναν εκνευρισμό, οπότε άρπαξε την ευκαιρία για να μείνεις μέσα και να οργανωθείς για την εβδομάδα που έρχεται.

 

Σκορπιός

Έντονο προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, αν και μάλλον όχι για τα αισθηματικά σου, αφού προτεραιότητα για σένα θα είναι η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου απ’ έξω, αφού μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα ή να σου δώσει κάποιες συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια! Και σκέψου το πονηρά: αν σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα, θα σου μείνει χρόνος να του αφιερώσεις και να καλοπεράσετε! Έτσι κι αλλιώς βέβαια, από το απόγευμα της Κυριακής, είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρείς την ερωτική σου διάθεση και το κρεβάτι σας προβλέπεται να παίρνει φωτιά!

Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ τα φλερτ δε θα λείψουν. Η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο, αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι το απόγευμα ή το βράδυ της Κυριακής για να προσεγγίσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, καθώς οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σαφώς περισσότερες!

 

Τοξότης

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, αγαπημένε μου Τοξότη, είναι σίγουρο ότι τα αισθηματικά σου θα πηγαίνουν περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που σου χαρίζει η μέρα, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου, όπως μια κοντινή εκδρομή ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια βόλτα στη θάλασσα, που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας!

Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα, η επικοινωνία είναι η λέξη-κλειδί! Μια εκ βαθέων συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που τώρα συναντάς, θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου και θα νοιώσεις ερωτευμένος/η, όμως μη βιαστείς να επενδύσεις, μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου! Όλα αυτά βεβαίως μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, γιατί μετά στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά θέματα και στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το Σάββατο η γνωστή σου αντικειμενικότητα μάλλον θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στον συναισθηματισμό! Ωστόσο, οι σκέψεις σου ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστες, αφού θα μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου σε όλους τους τομείς και να κάνεις τον απολογισμό σου! Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση. Να θυμάσαι όμως, πως ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι αγκαλιά με το ταίρι σου κι όχι καβγαδίζοντας μαζί του για ασήμαντες αφορμές!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αντί να μείνεις μέσα μόνος και να κλαις τη μοίρα σου, καλύτερα να βγεις και να διασκεδάσεις με φίλους! Να ξέρεις πως ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Και βεβαίως, από την Κυριακή το απόγευμα το σκηνικό αλλάζει άρδην και ξαναφέρνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου! Αξιοποίησέ τες, για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου ή για να προσεγγίσεις δυναμικά το άτομο που σου αρέσει!

 

Υδροχόος

Αν θέλαμε, αγαπημένε μου Υδροχόε, να περιγράψουμε το δικό σου σαββατοκύριακο με δυο λέξεις, θα λέγαμε πάθος και ξεφάντωμα! Μια υπερβολή θα χαρακτηρίζει κάθε σου ενέργεια σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά επειδή εδώ μας ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα αισθηματικά σου, ένα έχω να σου πω: Το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά αυτό το σαββατόβραδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Στην πρώτη περίπτωση, δε θα κάνεις βήμα χωρίς το ταίρι σου, θέλεις να το έχεις δίπλα σου συνεχώς, ενώ κι εκείνο δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι, γεγονός που αναζωπυρώνει τη φλόγα της αγάπης σας και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, το σαββατόβραδο δεν μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς! Η παρουσία σου γίνεται αισθητή όπου κι αν βρεθείς, και μπορείς να σαγηνέψεις και ν’ αποπλανήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι! Και βεβαίως, το ίδιο σκηνικό θα κυριαρχεί μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, γιατί θα ενισχύσει την ευαισθησία σου, αναγκάζοντας σε να κλειστείς κάπως στον εαυτό σου, για να κάνεις έναν απολογισμό.

 

Ιχθύς

Εσύ που ανήκεις στους τυχερούς Ιχθείς που έχουν σχέση μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτό το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου! Ο εκνευρισμός που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες περνάει σιγά σιγά κι εσύ θέλεις να ξεκουραστείς και ν’ απολαύσεις την αγκαλιά του συντρόφου σου είτε στο σπίτι, είτε σε μια ερημική παραλία, αγαπημένε μου Ιχθύ!

Ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου δε δίνει τόσα στη σχέση όσα εσύ, ίσως νιώσεις πως τα αισθήματά του δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα δικά σου, κι αυτό μπορεί να φέρει μια προσωρινή απομάκρυνση. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, ασχολήσου με τον εαυτό σου, ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε μια κούρα ομορφιάς και μετά βγες με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, για να καταπλήξεις τα πλήθη! Η γοητεία σου είναι στα ύψη, εκμεταλλεύσου τη για να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σου στόχο!

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!