Καλό σαββατοκύριακο! Αυτό το διήμερο προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακό, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Νερού και της Γης, όμως και τα υπόλοιπα ζώδια δε θα μείνουν παραπονεμένα στον αισθηματικό τομέα, αφού η διαίσθηση, η φαντασία, η δημιουργικότητα και το βαθύ συναίσθημα θα κυριαρχήσουν στις ζωές όλων μας. Όπως και να έχει όμως, αυτό σαββατοκύριακο, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να τεμπελιάσουμε χωρίς ενοχές και γενικά να διαθέσουμε το χρόνο μας σε ό,τι πραγματικά μας γεμίζει!

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φόβους κι ανασφάλειες και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη κι αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αφού θα προλαβαίνεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, κάνοντάς τον ευτυχισμένο!

Αλλά εξίσου χρήσιμη θα αποδειχτεί η διαίσθηση και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτο, καθώς θα πιάνεις στον αέρα τις διαθέσεις της κάθε γνωριμίας που σε πλησιάζει κι έτσι θα ξέρεις πού να ρίξεις τα βέλη σου, αποφεύγοντας τις χυλόπιτες! Ωστόσο, είτε έχεις σχέση είτε όχι, η Κυριακή χρειάζεται μια προσοχή, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε παρανοήσεις ή ακόμα και μικροπαρεξηγήσεις, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση!

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ταυράκι, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σ’ αυτά τα σχέδια, για δυο λόγους: πρώτον για να αποφύγεις τη γκρίνια και δεύτερον, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή τριβή μεταξύ σας!

Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτο, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, σου εξομολογηθεί ότι έχει βαθύτερα αισθήματα για σένα! Δεν αποκλείεται όμως να νιώσεις και μια νοσταλγία για ένα πρόσωπο, με το οποίο η αισθηματική σας πορεία έμεινε στη μέση ή να σε προσεγγίσει κάποιο άτομο από το παρελθόν, με ερωτικές διαθέσεις! Όπως και να έχει πάντως, αυτό το διήμερο για σένα προβλέπεται συναρπαστικό!

 

Δίδυμος

Έντονο προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Δίδυμε, αν κι όχι για τα αισθηματικά σου. Προτεραιότητα για σένα θα είναι η καριέρα σου κι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου απ’ έξω, αφού μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα ή να σου δώσει κάποιες συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια! Και σκέψου το και πονηρά: αν σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα, θα σου μείνει χρόνος να του αφιερώσεις και να καλοπεράσετε!

Έτσι κι αλλιώς βέβαια, την Κυριακή, είναι σίγουρο ότι δε θα δυσκολευτείς να βρεις την ερωτική σου διάθεση και το κρεβάτι σας προβλέπεται να παίρνει φωτιά! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ τα φλερτ δε θα λείψουν. Η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο, μη διστάσεις να προσεγγίσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου!

 

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, είναι σίγουρο ότι αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα πάνε περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας!

Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα, η λέξη-κλειδί είναι η επικοινωνία! Μια συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που τώρα συναντάς, θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου και θα νοιώσεις πως μαζί του σε δένουν πολλά! Όμως, την Κυριακή, μη βιαστείς να επενδύσεις, μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

 

Λέων

Το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, η δημιουργικότητά σου και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα!

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει, καθώς φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας που θα σε κουράσουν και ίσως σε εκνευρίσουν. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα ήταν να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις το ταίρι σου, μιας και θα μπορέσει να σε ηρεμήσει με τον τρόπο που μόνο εκείνο ξέρει!

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον η γνωστή σου εξωστρέφεια θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στην περισυλλογή! Ίσως μάλιστα να μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου και να κάνεις τον απολογισμό σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση, που φυσικά ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι στο κρεβάτι με το ταίρι σου!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνο, μην μέσα να κλαις τη μοίρα σου! Να ξέρεις πως ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικ και τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θες δε θες! Και βεβαίως, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και βγεις, σύντομα θα επανέλθουν η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου! Αξιοποίησέ τις, για να προσεγγίσεις δυναμικά το άτομο που σου αρέσει!

 

 

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις όλα εις πέρας! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δε θα παραμελήσεις ούτε την αισθηματική σου ζωή! Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος, ίσως να χρειαστεί να υποστείς μια μικρή γκρίνια από τον σύντροφό σου, που μάλλον είχε κάποια σχέδια για το διήμερο, τα οποία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει επειδή εσύ έχεις δουλειές, όμως και πάλι θα καταφέρετε να διασκεδάσετε μαζί και να περάσετε καλά!

Άλλωστε το Σάββατο, έχεις όλη την καλή διάθεση να αποζημιώσεις το ταίρι σου για την υπομονή του! Όσο για σένα που είσαι μόνος, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα απολαμβάνεις το φλερτ, ενώ νέες γνωριμίες θα προκύπτουν! Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο πρόσωπο που ήδη σ’ ενδιαφέρει, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τα εφόδια να το σαγηνέψεις και να το αποπλανήσεις, με τον συναισθηματισμό και τη γοητεία σου!

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Το σαββατοκύριακο, ανεβάζει τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη και μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό και η κατάληξη θα είναι ένα φλογερό και παθιασμένο κρεβάτι, που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γιατί μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου να χτυπήσει κόκκινο! Και με την ενισχυμένη διαίσθηση και τη φαντασία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, είναι σίγουρο πως κι εσύ θα καταφέρεις να μαγέψεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι!

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Αυτό το Σάββατο ίσως να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καβγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Άλλωστε, με τις θετικές όψεις της Κυριακής, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να περάσεις καλά, είναι να περάσεις το διήμερο αγκαλιά με το ταίρι σου στο κρεβάτι!

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να δείξεις φλερτάρεις διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Οι νέες γνωριμίες δε θα λείψουν, αλλά πρόσεξε να μη γίνεις πιεστικός απέναντι σε κάποια από αυτές! Άλλωστε, η Κυριακή ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου! Δε θα μείνεις παραπονεμένος, με τις κατακτήσεις που θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις!

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο κρεβάτι σας, όπου με τις ευνοϊκότατες όψεις της Κυριακής, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι!

Από την άλλη, εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, ίσως αυτή η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες και που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις όμως πως αυτό δε θα εκτιμηθεί και μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιδιώκεις! Γι’ αυτό μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν και κράτα το φλερτ σε κόσμιο επίπεδο! Άλλωστε, με την τόσο έντονη γοητεία και την ακτινοβολία σου, δε θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά για να εντυπωσιάσεις!

 

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το σαββατοκύριακο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά, γεγονός που ίσως να σε κάνει ν’ αφήσεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το πορτοφόλι σου σε τάξη! Έτσι όμως ίσως να προκαλέσεις την αντίδρασή του, καθώς θα διεκδικήσει λίγο από τον χρόνο σου. Μην του τον αρνηθείς, όμως φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα το να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ώστε να μην νιώθεις ανασφάλεια! Άλλωστε, με τον αισθησιασμό και την ανεβασμένη libido που θα έχεις αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις τη δυνατότητα να το αποζημιώσεις στο έπακρο, χαρίζοντάς του μοναδικές, αισθησιακές στιγμές, αλλά κι ουσιαστική επικοινωνία!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται αυτό το σαββατοκύριακο να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου, ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα παθιαστείς μαζί του! Ωστόσο, μη δείξεις από την αρχή τον ενθουσιασμό σου, αλλά ρίξε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου, ώστε να τραβήξεις και το δικό του ενδιαφέρον και να το σαγηνεύσεις!

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, μπορεί να εξελιχθεί με δυο τρόπους για σένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Ο πρώτος, που μπορείς να αποφύγεις γιατί είναι στο χέρι σου, είναι να δώσεις υπερβολική προσοχή και σημασία στον εαυτό σου. Την Κυριακή, θα είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις μια εγωκεντρική κι εγωιστική στάση και να θέλεις να περάσει μόνο το δικό σου, αγνοώντας τις επιθυμίες του συντρόφου σου! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του και δε θ’ αργήσει να έρθει η ώρα του καβγά!

Υπάρχει όμως και ο δεύτερος δρόμος: Να αξιοποιήσεις τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση για ν’ αποπλανήσεις το ταίρι σου και να περάσετε ένα άκρως αισθησιακό και παθιασμένο διήμερο! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην το παρακάνεις και μη γίνεις πιεστικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει! Αρκεί να αφήσεις τη γοητεία και το σεξαπίλ σου να δουλέψουν για σένα!

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!