Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα πρέπει να συντονιστούν τα επαγγελματικά πλάνα, θα υπάρξει δυνατότητα διεκπεραίωσης και τακτοποίησης. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις, αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανεξόφλητοι λογαριασμοί θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να μπει σε πρόγραμμα η εξόφλησή τους.

Όσοι αναζητούν εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν και να επισπεύσουν τις προσπάθειές τους, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Προσοχή στις άγχος και στην αυστηρότητα, δε θα πρέπει οι σκέψεις να προκαλούν στρες και να δημιουργούν άτοπες ανησυχίες. Στον αισθηματικό τομέα τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τις διαφορές και τα προβλήματά τους, με ώριμο τρόπο θα αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιδιώξεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και να βρεθούν λύσεις. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, στις προσωπικές επαφές δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών δεσμών.

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, ενδεχομένως να υπάρξουν και νέες προοπτικές. Ανοίγματα θα προκύψουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ανοίγει ο δρόμος για συμφωνίες και αγοροπωλησίες. Θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα για αλλαγές και διαφοροποιήσεις.

 

Κριός

Κριέ, η μέρα δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείς δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, προσοχή καθώς η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Το μεσημέρι ενισχύει την ανάγκη για να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους το επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα. Η ανάγκη εξουσίας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά θέματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου, οφείλεις να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς λογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση που σε διακατέχει δε σου επιτρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και αρμονία πιθανή νέα γνωριμία.

 

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα αυξάνει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια λόγω των αναμνήσεων που σε πληγώνουν. Το μεσημέρι ενισχύει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε πληγώσουν. Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τη σχέση σου από πιθανές εντάσεις καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δε σου αφήνουν περιθώρια και ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, εσύ επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να συνεννοηθείς πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και μπορείς να συζητήσεις μαζί τους διάφορα πραγματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Η αισιοδοξία και το κέφι θα λειτουργήσουν ιδανικά στη σχέση σου καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις με το ταίρι σου πιθανές εντάσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και το άγχος στην επαγγελματική σου ζωή. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού σε συνεργασίες και προσωπικό επίπεδο. Η αδιαλλαξία και η ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι σου θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις κατώτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να φλερτάρεις και να παίξεις σε αισθηματικό επίπεδο καθώς υπάρχει κούραση και υπερένταση από τις δυσκολίες της ημέρας.

 

Λέων

Λέοντα, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε ό,τι σε καταπιέζει και να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς η αστάθεια θα επικρατήσει δε θα ωφελήσει ούτε εσένα ούτε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου πρέπει τη δημόσια εικόνα σου, προσοχή γιατί δεν εγγυάται τη σταθερότητα.

 

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα είναι πιθανό να σε αναστατώσει καθώς δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Το απόγευμα βαραίνει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε πιθανές αποστάσεις που μπορεί να πάρεις από το ταίρι σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τη σχέση σου με σοβαρότητα και να βάλει γερές ώστε να υπάρξει ιδανική συνέχεια για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου το διακατέχει σοβαρότητα και διάθεση να σε καλύψει σε σταθερή βάση.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε οικονομικές του υποθέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με επιτυχία. Μπορεί να αμφιβάλλεις ότι ταιριάζεις με το ταίρι σου, σκέψου ψύχραιμα και λογικά και θα δεις ότι οι προσωπικές σου ανησυχίες είναι αυτές που δημιουργούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει και να χαλάσει κάτι όμορφο που μπορεί να ξεκινήσει στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό και εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και τη θετικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες παρέες και συζητήσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Δε θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς αυτά θα απογειώσουν τη σχέση και θα δημιουργήσουν εξαιρετικές συνθήκες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στον προγραμματισμό που θα λειτουργήσουν ευχάριστα στην ψυχολογία σου. Κάνε την καθημερινότητα τον χρόνο που αξίζει το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο για να αιφνιδιάσουν ευχάριστα και να ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Το μεσημέρι μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον. Είναι σημαντικό να απολαύσεις χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά μαζί δίνοντας ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου επιτρέψουν την προσοχή με την ευφυΐα και την γρήγορη αντίληψη που έχουν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αργότερα το απόγευμα σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που μπορείς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας μαζί τους. Κλείσε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να ενισχύσει την ανάγκη της συντροφικότητας και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής του ζωής.

Πηγή: e-zwdia