Πόσο (αν)ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου; Δοκίμασέ την εδώ απαντώντας σε 100 ερωτήσεις!

pillow2462

Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο και επηρεάζει έντονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στην προσωπική μας ζωή τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ανάγκη να θεμελιώσουμε μία σχέση που μπορεί να αποφέρει σταθερότητα στη ζωή μας. Θέλουμε να νιώθουμε σίγουροι δίπλα στο ταίρι μας αφήνοντας στο περιθώριο αναστάτωση και φόβους που μας επηρεάζουν άμεσα. Μέσα από την ισορροπία που μπορεί να υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή αποκτούμε αυτοπεποίθηση και νιώθουμε καλύτερα για τον εαυτό μας. Η μέρα προσφέρεται για να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σκηνικό για δύο μέσα στο οποίο μπορούν να εκφραστούν με αρμονία και ευκολία συναισθήματα και σκέψεις.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα, που στέκονται εμπόδιο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου το μόνο που πρέπει να φοβάσαι σήμερα είναι η κυκλοθυμία σου, που μπορεί να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μην παρασύρεσαι από τη μελαγχολία σου. Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία του ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα σου και πάρε θετική ενέργεια.

 

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδανική για να κάνεις μια νέα αρχή, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δε σου αρέσουν στη ζωή σου -από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στο δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις στη μοίρα σου.

 

Δίδυμος

Είναι μια καλή μέρα αυτή η Παρασκευή για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μη γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα. Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, μίλα με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το βράδυ, χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στις επιθυμίες και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε και οι πλανήτες εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού να πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη ζωή σου. Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τον σύντροφό σου. Η μέρα φέρνει ερωτική εύνοια για φλερτ και επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου.

 

Λέων

Σήμερα, μία πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα, αφού η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις και εσύ και ο σύντροφός σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Παρασκευή για εσένα. Μην κάθεσαι, λοιπόν, λεπτό άπραγος, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις καλά και να κάνεις συζητήσεις που εδώ και καιρό θέλεις και όλο διστάζεις. Όλα αυτά θα βάλουν τη σχέση σου σε μια νέα φάση, πολύ ρομαντική. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει πια να ελπίζεις, να ξέρεις ότι το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 

All About Sex | eBook


€8,00

-----

 

Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και με ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Όλα οφείλονται στα ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχεις και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις τα θέματα που σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σε παιδεύουν. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς κάποιες προσκλήσεις, γιατί έχεις πολλές πιθανότητές να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά με τη διευθέτησή τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άσχημα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια σήμερα, αλλά και όλη σου η καλή διάθεση για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, γίνε λίγο πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή.

 

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει και να κάνεις δραστικές κινήσεις για το μέλλον. Γενικά, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέπεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς άλλο μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τη μέρα για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αν κάτι δε σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική ματιά, να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου για να βρείτε μαζί λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Σήμερα, το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει, καθώς κάποια ζητήματα που νομίζεις ότι έχουν λυθεί, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις όσα σε απασχολούν και μένουν στάσιμα. Προσοχή να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και το πείσμα που δημιουργεί τις εντάσεις, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σου χαρίζει η όψη της ημέρας για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Αυτή την Παρασκευή η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία. Κινείσαι αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση, καταφέρνοντας να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, κάνε κάποια κίνηση και θα έχεις αποτέλεσμα. Μη μένεις άπραγος, περιμένοντας τα πάντα από το άλλο πρόσωπο!

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!