pillow297122

Το καλοκαιράκι καλά κρατεί κι όλη αυτή η αίσθηση ελευθερίας καλό μας κάνει, δε λέω, αλλά σαν να μας χαζεύει λιγάκι σε σημείο να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από το όνειρο. Είναι πράγματι πολύ ωραίο να λαχταράς έρωτα και παιχνίδια στην άμμο, αλλά και λίγη επαφή με την πραγματικότητα δε βλάπτει. Προσοχή, λοιπόν, στα απατηλά όνειρα όλη τη βδομάδα. Και στα νεύρα. Κι αυτά πολλά τα έχουμε.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτό που θα χαρακτηρίσει αυτή την ερωτική εβδομάδα είναι μία γενική γκαβομάρα -ας μου επιτραπεί η έκφραση-, αφού δε θα βλέπεις την τύφλα σου. Προσοχή μην πέσεις σε κανέναν τοίχο. Αν είσαι σε σχέση θα το φας το κεφαλάκι σου, γιατί βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να φέρεις το άλλο σου μισό, στο αμήν. Αν σου έρθει καμιά τηγανιά στο κεφάλι, μην απορήσεις γιατί. Μούγκα και στη γωνίτσα σου. Αν είσαι μόνος, μάλλον τα σενάρια που θα κάνεις σου μυαλό σου όσον αφορά σε μια νέα γνωριμία, θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Όποιος τρέχει σκοντάφτει, δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω.

Pillowfight: Σιγά-σιγά με τον Παρθένο, απόλαυσέ το.

Goodnight: Δεν παίζει να βηματίσεις σωστά με τον Αιγόκερω.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου αυτό που επιβάλλεται να κάνεις αυτή τη βδομάδα, είναι να μην αφήσεις κανενός τη γνώμη να σε παρασύρει. Εμπιστέψου τη δική σου άποψη μόνο. Βάλε ωτοασπίδες και προστατεύσου, με ακούς; Αν είσαι σε σχέση μην περιμένεις το άλλο σου μισό να σου πει τι έχει. Το «τίποτα» δεν είναι απάντηση σαφώς, αλλά αν θες να μάθεις την αλήθεια απλώς παρατήρησέ το ταίρι. Οι κινήσεις του θα σου αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του. Αν ψάχνεις τον έρωτα, άσε καλύτερα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και θα ακούσεις πάρα πολλά από αυτά με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις τις απογοητεύσεις.

Pillowfight: Καμιά απογοήτευση ο Σκορπιός.

Goodnight: Φούσκα ο Λέων.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου μπορεί να φιλοξενείς ακόμα την Αφροδίτη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε σε ζορίζει η κυρία. Αυτή τη βδομάδα ειδικά, θα σου σπάσει τα νεύρα. Πρόσεχε τι αποφάσεις θα πάρεις. Μία να είναι λάθος και τα πάντα μπορεί να καταρρεύσουν με μιας. Αν έχεις σχέση καλό θα ήταν να αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο τα προβλήματά σας και όχι να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Με μία ώριμη αντιμετώπιση, όλα θα λυθούν ως δια μαγείας. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, μην τρέξεις να πεις πως βρήκες το άλλο σου μισό. Αυτή η νέα γνωριμία ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Pillowfight: Στα σίγουρα με τον Ιχθύ.

Goodnight: Αβεβαιότητα στο φουλ με τον Τοξότη.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, δεν μπορώ να πω ότι η βδομάδα αυτή θα είναι από τις καλύτερές σου, κυρίως γιατί θα ζεις μέσα στις αυταπάτες που θα θολώσουν για τα καλά τη λογική σου με αποτέλεσμα στο τέλος να κλαις και να μην μπορούμε να σε κάνουμε καλά. Προσοχή, λοιπόν!
Αν είσαι σε σχέση θα σου πρότεινα να μη σε πιάσει τώρα το φιλότιμο να λύσεις προβλήματα που έχεις αφήσει να αιωρούνται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μάλλον μπάχαλο θα τα κάνετε, γι’ αυτό καλύτερα, άστα για άλλη ώρα. Αν είσαι μόνος κράτα τις επιφυλάξεις σου. Μπορεί το άτομο που σε έχει πλησιάσει να φαίνεται τέλειο, αλλά μάλλον έχει περισσότερες ατέλειες απ’ όσες νομίζεις.

Pillowfight: Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με τον Αιγόκερω.

Goodnight: Φοβού τον Κριό, σε όλες του τις φάσεις.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, προσοχή, τα μάτια σου δεκατέσσερα αυτή τη βδομάδα, γιατί αν δεν προσέξεις με τις επιλογές που θα κάνεις, τον τρόπο που θα αντιδράσεις σε καταστάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου, φοβάμαι πως θα υποφέρεις. Αν είσαι σε σχέση μη φέρεις το παρελθόν στην επιφάνεια, γιατί μόνο στεναχώριες θα έρθουν και το ταίρι σου πόση σύγκριση να αντέξει; Μη μιλήσεις καθόλου. Φάε καλύτερα, θα σώσεις τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνος, μην πιστέψεις σε μεγάλα λόγια που θα σου πει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα έρθει ξανά για μία βόλτα από τα μέρη σου. Όσο κι αν σου έχει λείψει, καλύτερα να κρατήσετε αποστάσεις.

Pillowfight: Ο Τοξότης δε λέει ποτέ μεγάλα λόγια.

Goodnight: Ο Δίδυμος όλο λέει και τίποτα δεν κάνει.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, ένα μπέρδεμα θα είναι η ερωτική σου ζωή αυτή τη βδομάδα και θέλει προσοχή όπως και να το κάνεις, στις επιλογές σου, για να μη βρεθείς κομμάτια στο πάτωμα. Αν έχεις σχέση μη δώσεις υποσχέσεις στο άλλο σου μισό που δε θα μπορέσεις να κρατήσεις. Η ειλικρίνεια, όσο κι αν είναι σκληρή, είναι η καλύτερη τακτική και πίστεψέ με, δε θα το μετανιώσεις στο τέλος. Αν είσαι μόνος, μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία τόσο γρήγορα. Μην μπερδέψεις τον ενθουσιασμό με τον έρωτα σε καμία περίπτωση. Καλύτερα επιφυλακτικός και με την καρδιά σου ολόκληρη παρά αυθόρμητος και με την καρδιά κομμάτια.

Pillowfight: Πες « ναι» στον Αιγόκερω, ξέρουμε κι οι δυο πως το θες.

Goodnight: Γύρνα την πλάτη στον Τοξότη, τώρα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου όλη η βδομάδα θα είναι σαν ένας γρίφος που δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις τη λύση του, αφού άλλα θα σου λένε κι άλλα θα κάνουν. Φυσικά και θα μπερδευτείς, αλλά αν κάποιος μπορεί να βγει από αυτό το μπέρδεμα, αυτός είσαι εσύ. Μη δίνεις μεγάλη βάση στα λόγια του συντρόφου σου ειδικά όταν τα μάτια του αποκαλύπτουν την αλήθεια. Εκεί κοίτα αν θες να βρεις απαντήσεις. Προσοχή μόνο μη στραβωθείτε και οι δύο από το πολύ κοίταγμα. Κράτα μικρό καλάθι αν ακούς πολλά πράγματα για μία νέα γνωριμία γιατί 99 φορές στις 100 θα είναι μάπα το καρπούζι.

Pillowfight: Ο Λέων που γεμίζει το άδειο καλάθι με ευκολία.

Goodnight: Υδροχόος. Τίποτα. Όχι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου μάλλον θα ζεις στον κόσμο σου αυτή τη βδομάδα, αφού θα τσακωθείς με τη λογική και τον ρεαλισμό. Μπορεί να είναι απόρροια της κούρασής σου αυτή η αντίδραση, αλλά βρε καλό μου, σύνελθε λίγο γρήγορα, πριν το μετανιώσεις. Αν είσαι σε σχέση σταμάτα να ψάχνεις τρόπους να μαλώσεις με το ταίρι σου επειδή βαριέσαι. Βρες ένα χόμπι που να μην έχει να κάνει με το να αναμοχλεύεις καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Αν είσαι μόνος, ίσως το παρελθόν να έρθει να σε ταράξει για τα καλά. Και στη φάση που βρίσκεσαι, δε θες και πολύ για να ερωτευτείς ξανά μπαμ και κάτω. Κακό του κεφαλιού σου.

Pillowfight: Ρίσκαρε με έναν Υδροχόο, μπορεί να σου αρέσει.

Goodnight: Όχι στον Καρκίνο, δε βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια;

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, δεν είσαι στα καλύτερά σου. Αυτό είναι γεγονός. Και ότι γκρινιάζεις ασταμάτητα γι’ αυτό, είναι γνωστό. Δε φταίμε εμείς αν το μυαλό σου ταξιδεύει σε καταστάσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Εσύ φταις κι η φαντασία σου.μΕσύ που είσαι σε σχέση προσπάθησε να μην αγνοήσεις θέματα, μικρά ή μεγάλα, που θα προκύψουν με το άλλο σου μισό. Θα το μετανιώσεις οικτρά αργότερα. Αν ψάχνεις τον έρωτα καλό θα ήταν να προσέξεις τις επιλογές σου, γιατί άτομα που φαίνονται τέλεια, μόνο τέλεια δεν είναι. Και δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο σε άλλον για τις αποφάσεις σου. Σε προειδοποιώ.

Pillowfight: Το τέλειο δεν υπάρχει, αλλά ο Υδροχόος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τέλειος.

Goodnight: Μακριά απ’ τον Σκορπιό και τα ψυχολογικά του.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, δεν πέρασε ακόμα το καλοκαίρι και το μυαλό σου ξεστρατίζει σε δουλειές. Δε λέω, ζεις για την προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη, αλλά κάνε κι ένα διάλειμμα βρε πουλάκι μου. Αν είσαι σε σχέση μάλλον αυτή η μανία σου να επικεντρώνεσαι στα πάντα εκτός από αυτή, θα σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και θα φέρει μία εβδομάδα γεμάτη γκρίνιες. Κουράγιο, αν και μεταξύ μας τώρα, εσύ φταις. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, ένα άτομο με τις ίδιες φιλοδοξίες με σένα δε σημαίνει αυτόματα πως είναι και το κατάλληλο για σένα. Το έπιασες το υπονοούμενο;

Pillowfight: Τοξότης και ξεγνοιασιά. Η καλύτερη συνταγή.

Goodnight: Μακριά από την γκρίνια του Ταύρου.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου ένας παραλογισμός θα σε πιάσει αυτή τη βδομάδα. Δε σου συμβαίνει συχνά, λέμε τώρα, αλλά όταν σε πιάσει δε σώζεται με τίποτα η κατάσταση. Από το πουθενά, κυριολεκτικά όμως, αποφασίζεις πως το άλλο σου μισό δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Ποιες, ούτε εσύ ξέρεις, το θέμα είναι πως θα προσπαθήσεις να το αλλάξεις και θα φας άκυρο. Άσε που στο τέλος θα συνειδητοποιήσεις τη βλακεία σου. Να εύχεσαι να μην την έχει κάνει όμως και το ψάχνεις. Αν είσαι μόνος, άσε καλύτερα, πιο καλή η μοναξιά αυτή τη βδομάδα. Άκου που σου λέω.

Pillowfight: Με τον Δίδυμο κουβαλάτε τα ίδια μυαλά.

Goodnight: Κανένας δίαυλος επικοινωνίας με τον Ζυγό.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν και να μην πιστεύεις ό,τι σου σερβίρουν, αν θες να βγεις αλώβητος. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να δίνεις σημασία στο άλλο σου μισό όταν σου μιλάει, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος εξαιτίας της αφηρημάδας σου. Ανέλαβε μερικές ευθύνες, μην τα αφήνεις όλα πάνω του γιατί η κούρασή του θα μετατραπεί σε γκρίνια. Αν είσαι μόνος σου και λαχταράς τον έρωτα, καλά κάνεις, αλλά πρόσεχε. Προστάτευσε τον εαυτό σου και την καρδιά σου. Και να θυμάσαι, η ειλικρίνεια είναι φίλη σου.

Pillowfight: Δώσε μία ευκαιρία στον Ταύρο.

Goodnight: Καμία ευκαιρία στον Ζυγό, δεν αξίζει.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ταιριάζει ο Καρκίνος με Σκορπιό;

144 ερωτικές συναστρίες σε ένα μόνο ebook!