Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επικοινωνία στρέφεται κυρίως στον φιλικό περίγυρο καθώς το ζώδιο του Υδροχόου αποτυπώνει φίλους, ομάδες και συλλογικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που μπορεί να ενθουσιάσουν το περιβάλλον που κινούμαστε. Αφήνουμε στο παρελθόν επαγγελματικές υποθέσεις και στρεφόμαστε στην κοινωνία και σε καταστάσεις που μας επηρεάζουν έντονα. Είναι καθοριστικό να επηρεάσουμε με τον τρόπο σκέψης μας το περιβάλλον που κινούμαστε και να δώσουμε στους γύρω μας να καταλάβουν πώς αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση.

 

Κριός

Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, ώστε να περάσεις καλά, παρέα με τον άνθρωπό σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μη διστάσεις να αποδεχθείς την πρόσκληση που θα σου κάνει ένας πολύ στενός σου φίλος, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Σήμερα, φίλε Κριέ είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που θα ξαφνιαστείς ακόμα κι εσύ ο ίδιος.

 

Ταύρος

Όσον αφορά σε εσένα που είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Η κατάλληλη στιγμή να πεις αυτά που σε αγχώνουν θα έρθει. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου, καλό θα είναι να ανοιχθείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον. Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σου αυτήν τη Δευτέρα.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν και αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι από το μεσημέρι και μετά μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά σήμερα, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις.

 

Καρκίνος

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Φτιάξε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείτε να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδιά σας και να τακτοποιείτε τις εκκρεμότητές σας.

 

Λέων

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, αυτή τη Δευτέρα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα. Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να πετύχεις.

 

 

Παρθένος 

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Εσύ που ακόμη δε λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις. Σήμερα γενικότερα, θα σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που θα έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

 

Ζυγός

Για την αισθηματική σου κατάσταση, είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, φίλε Ζυγέ, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα γενικότερα για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να δεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές  απ’ όσο νομίζεις.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αν αισθάνεσαι ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με αυτήν την απόμακρη στάση που έχετε υιοθετήσει, δεν μπορεί να σας πλησιάσει κανείς. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σας αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Τοξοτών, αυτή η Δευτέρα φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική, ώστε να κάνεις καινούργια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου. Με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.

 

Αιγόκερως

Η μέρα ενισχύει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά με κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν. Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μες στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη με τη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες. Σήμερα γενικά σε περιμένουν πολύ καλά νέα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πέρασε καλά και, απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και εκείνος. Κι εσύ αδέσμευτο ψαράκι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Το νου σου λοιπόν. Τα οικογενειακά «συμβούλια» ευνοούνται σήμερα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευθείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!