Γεγονός είναι ότι οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν σε καβγά αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της ανάγκης να εκφραστούμε συναισθηματικά. Οι αμφιβολίες εντείνονται γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε και σε ό,τι αφορά οικονομικές υποθέσεις καθώς είναι εύκολο να υπεραισιοδοξούμε για την πορεία τους ή να προχωρήσουμε σε σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσουμε.

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου φίλε Κριέ θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να αντεπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα! Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως οι προτάσεις που θα σου πουν να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δε σου κάνει και τι είναι αυτό που θέλεις. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις να γίνουν όλα με έναν μαγικό τρόπο. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους.

 

Δίδυμος

Σταμάτα φίλε Δίδυμε να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στο σύντροφό σου και προσπάθησε να δεις και τη δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας. Αν κάποιο άτομο που εκτιμάς, χάσει τη θέση του στη ζωή σου, φρόντισε να μη μιλήσεις βιαστικά και πεις μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου, γιατί η μέρα κρύβει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου.  Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη στα ερωτικά σου. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα νεύρα σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου. Με σωστό προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πολλά. Η δουλειά σου μπορεί να σε κουράσει λίγο, καθώς οι δυσκολίες είναι αρκετές.

 

Λέων

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Αν σε ταλαιπωρεί η μοναξιά, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η μέρα σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές πρωτοβουλίες. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δε θα χάσεις.

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να είσαι χαλαρός και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που έχεις τη μοναξιά μόνιμη παρέα σου και δεν έχεις βρει κάποιον να σε καλύπτει συναισθηματικά, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ από την πλευρά σου, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη. Η δημιουργικότητα αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία. Απ’ την άλλη όμως, κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.  Μπροστά σου ξανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δε θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

 

Σκορπιός

Στη σχέση σου φίλε Σκορπιέ πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και να έχεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Εάν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στη ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι γιατί η τύχη σου κρατά έναν μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα. Ό,τι είναι να έρθει στη ζωή σου, θα έρθει όταν είναι η ώρα του! Μέχρι να έρθει, πέρνα καλά και μη δένεσαι και πολύ! Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο.

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές. Μείνε συνετός στη συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από την παρορμητικότητά σου σε λανθασμένες κινήσεις.

 

Αιγόκερως 

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Αν είσαι μόνος, η νύχτα λειτουργεί υπέρ σου! Κάνε κι εσύ την κίνησή σου και δε θα χάσεις! Η τάση απομόνωσης που θα σε πιάσει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δε θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Υδροχόε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία. Τόνισέ τη! Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Ένα φλερτ θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες να ταράξει τα νερά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαθέσιμος! Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ απόφυγε στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι κι εσύ και αυτός. Εάν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει και είσαι ελεύθερος, οι επιρροές που δέχεσαι σήμερα είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και τη ζωή σου γενικότερα.

 

Πηγή