«Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα θέμα που έχω. Λοιπόν, μιλούσα με ένα παιδί από το instagram για περίπου 3 μήνες. Μου ζητούσε να βγούμε συνέχεια, αλλά εγώ του έλεγα δικαιολογίες τύπου «θα δούμε», «θα γίνει κάποια στιγμή», «να σε γνωρίσω και λίγο από εδώ». Πριν έναν μήνα μάθαμε πως έχουμε ένα κοινό και παρακολουθούμε κι οι 2 ένα άθλημα, έτσι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το παρακολουθήσαμε μαζί- ο καθένας από το σπίτι του και σχολιάσαμε τις εξελίξεις.

Την επόμενη μέρα μου στέλνει «τι κάνεις γλυκιά μου;». Απαντάω στο μήνυμα κι εκείνος δεν απάντησε ποτέ. Πέρασε μια εβδομάδα και τίποτα. Έτσι έκανα ξανά το βήμα και του έστειλα, μήπως έγινε κάτι ή συνέβη κάτι στη ζωή του. Εν τέλει απάντησε «όχι δε συνέβη κάτι» κι ύστερα από ακόμη ένα μήνυμα με έγραψε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Συγγνώμη για την ενόχληση και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!»

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Ακόμα και καταγγελία να θες να κάνεις, μετά από τρεις μήνες δε θα γίνει δεκτή γιατί θα έχει παραγραφεί ο χρόνος για την υποβολή της. Κι εσύ αναρωτιέσαι γιατί βαρέθηκε να προσπαθεί ο έρμος ο άνθρωπος; «Στη βράση κολλάει το σίδερο», που λέει κι ο λαός αγάπη μου. Αλλιώς όλο και κάποια άλλη θα αναλάβει και μετά θα βλέπεις το αγαπημένο σου άθλημα μόνη σου.

 

ΥΓ.1: Τι μπορεί να θες να γνωρίσεις αγάπη μου από το Instagram και χρειάζεσαι τρεις μήνες για να το μάθεις;

 

ΥΓ.2: Ε έγινε κάποια στιγμή. Απλώς όχι με σένα όπως κατέληξε.

 

ΥΓ.3: Α, μετά από δυο μήνες ανακαλύψατε ότι αγαπάτε το ίδιο άθλημα; Μιλάμε είχε πάρει φόρα το πράμα, κρίμα που χάλασε.

 

ΥΓ.4: Ε, μας λες τι σου έστειλε αυτολεξεί, αλλά δεν απαντάς αντίστοιχα τι του απάντησες, μας λες ότι απλώς απάντησες. Κι επειδή όλοι ξέρουμε ότι η απάντηση ήταν του τύπου «καλά εσύ;», είναι πολύ εύκολο να συμπεράνει κανείς τον λόγο που έπαψε να ασχολείται ο άνθρωπος.

 

ΥΓ.5: Τι εννοείς έκανες «ξανά» το βήμα; Γιατί δεν αναφέρεις πουθενά ότι έχεις ξανακάνει εσύ βήμα να μιλήσετε. Ακούω φωνές;

 

ΥΓ.6: Όχι δε συνέβη απαραίτητα κάτι στη ζωή του. Που μπορεί και να συνέβη αλλά σου απάντησε αρνητικά για να μην μπείτε σε παραπάνω ανάλυση. Όμως και με άλλη να μη συνέβη κάτι, κάτι συνέβη γενικώς. Βαρέθηκε.

 

ΥΓ.7: Δεν είναι σημάδι βασικά, είναι δήλωση.

 

ΥΓ.8: Όχι, δεν μπορώ να σε βοηθήσω αγάπη μου όπως τα έκανες. Κανείς δεν μπορεί.

 

ΥΓ.9: Καμία ενόχληση, εγώ έχω όλο τον χρόνο του κόσμου, αυτός δεν είχε. Κοίτα να σου γίνει μάθημα για επόμενη φορά.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού