a340

Τα ξημερώματα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το ψυχικό σθένος και την αποφασιστικότητα. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα πρωινό άκρως δραστήριο σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό συμβάλλει το μεσημεριανό τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που μας βοηθά να κατακτήσουμε τους οικονομικούς μας στόχους. Είναι ξεκάθαρο ότι η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει στο επαγγελματικό πεδίο μπορεί να αναγνωριστεί.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ρομαντική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σε γεμίζει, φόρεσε τα καλά σου και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, που θα σε γεμίσουν συναισθηματικά.

 

Ταύρος

Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και εκείνοι σε τι στάδιο βρίσκονται.

 

Δίδυμος

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ρομαντισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφό σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε τη φλόγα που νιώθεις να εκδηλωθεί και άσε τους προβληματισμούς σου. Εσύ, φίλε Δίδυμε, που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μη μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα φέρουν καβγάδες στη σχέση σου. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, πριν ξεστομίσεις κάποια λόγια που έχεις κατά νου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να μαλακώσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις εκδηλωτικός απέναντί του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αρνηθεί κανείς.

 

Παρθένος

Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή τα κάνει όλα ο σύντροφός σου που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, φίλε Ζυγέ. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και δείξε την συναισθηματική σου πλευρά. Σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον φλερτ θα προκύψει.

 

Σκορπιός

Η αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορεί να αναγεννηθεί αν εσύ αποφασίσεις να της χαρίσεις μία αισιόδοξη νότα και σταματήσεις να παραπονιέσαι για τα ίδια και τα ίδια στον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αναζητήστε πιο δυναμικά μία νέα γνωριμία που θα σας συγκινήσει.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τους καβγάδες, γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν να φανούν.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα, φίλε Αιγόκερε, που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μην διστάζεις να εκδηλώσεις τα κρυφά σου αισθήματα.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και η σχέση σου θα πάρει τα πάνω της. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με τη μοναξιά σου, μη χάνεις με τίποτα την υπομονή και την καλή σου διάθεση. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και η παρέα που θα βρεις, θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σου.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Παρθένο;

Κι όμως δε θα το μαντέψεις!