sa1

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ενισχύοντας τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η ανάγκη να βρεθούμε με πρόσωπα της οικογένειας γίνεται εντονότερη από ποτέ. Επιδιώκουμε κάθε επαφή μαζί τους και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για όμορφες συναντήσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχή μας. Η ζεστασιά και η σταθερότητα που παρέχει το οικογενειακό περιβάλλον είναι σημαντικός παράγοντας. Παράλληλα όμως συναισθηματικές εξάρσεις και υπερχείλιση μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας. Είναι απαραίτητο να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία, για να μην προβούμε σε υπερβολές που θα στοιχίσουν στους γύρω μας.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, μόνο χρησιμοποίησε διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή και άσε την γοητεία σου ελεύθερη να φλερτάρει απροκάλυπτα. Να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με αυτούς που βρίσκεις ελκυστικούς και μην κρύβεσαι πλέον στην αγκαλιά της ανασφάλειας σου.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η επικοινωνία που θα έχεις αυτό το Σάββατο με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει.

 

Λέων

Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, προτού του πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς το χαρακτήρα τους, αν δε συμβαδίζει με τα δικά σου στάνταρ.

 

Παρθένος

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά και οι δύο. Κουβέντες που αφορούν το σπίτι ή τα παιδιά ευνοούνται και θα σε κάνουν να δεις να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, που είναι ερωτευμένο μαζί σας.

 

Ζυγός

Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.

 

Σκορπιός

Στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και να έχεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στην ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι και δες την θετική πλευρά της κατάστασης – ότι είσαι μόνος σου, δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Ό,τι είναι να έρθει στην ζωή σου, θα έρθει όταν είναι η ώρα του!

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να δεις ποιες γνωριμίες σου χτυπούν την πόρτα.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την ταυτότητα σας.

 

Υδροχόος

Αισθηματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν φροντίσεις να συγκρατείς τα νεύρα σου κάποιες φορές και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις που να φανερώνουν την αγάπη που του τρέφεις. Αν ακόμη παιδεύεσαι από τη μοναξιά σου βγάλε τη γοητεία -που έχεις αρκετή- και θα δεις ότι τίποτα δε θα μπορεί να σου αντισταθεί.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ποιο είναι το ζώδιο που μαζί του θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα;

Και με ποιο δεν κάνετε χωριό; Μάθε εδώ!