Ο αποκαλυπτικός Μάιος έφτασε για να μας δείξει ότι κάτι πρέπει να τελειώσει ώστε να ξεκινήσει κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό. Το βέβαιο είναι ότι οι επιλογές ανήκουν σ΄ εμάς και αν το συνειδητοποιήσουμε, οι αλλαγές που θα κάνουμε, αν και δύσκολες, θα δημιουργήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας οδηγήσει σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Αναμένουμε λοιπόν ανατρεπτικές νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες και αναζωογονητικές καταστάσεις. 

 

Κριός

Έχετε φωτιά και πάθος μέσα σας και το δείχνετε! Ο καυτός Άρης φλέγεται στο ζώδιό σας δίνοντάς σας δύναμη, ορμή και πάθος αυτόν τον μήνα! Νιώθετε ζωντανοί και ενθουσιώδεις, αγωνίζεστε για τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας και πετυχαίνετε! Τί θέλετε να ανακοινώσετε στον κόσμο; Ακόμα και χωρίς να πείτε λέξη, η παρουσία σας θα είναι αισθητή, γι’ αυτό προσέξτε πώς παρουσιάζεστε στους άλλους, δεν θέλετε να θεωρηθείτε εγωκεντρικοί και αλαζόνες. Είστε άλλωστε συνηθισμένοι στην προσοχή. Συμβουλή: Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς αλλά μην κατηγορείτε τους άλλους για δικά σας λάθη ή δημιουργείτε συγκρούσεις εξαιτίας της έπαρσής σας ή της δυναμικής και εγωιστικής συμπεριφοράς σας. Εκφράστε τις ανάγκες σας αλλά με σεβασμό προς τους άλλους.

Η πανσέληνος φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και αλλάζει την κοσμοθεωρία σας, εξερευνάτε ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων ή φιλοσοφία ζωής. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν είστε υπερβολικοί στα μεγάλα οράματά σας και ότι δεν προσπαθείτε να κάνετε κάτι που είναι πολύ δύσκολο για εσάς, πέρα των δυνατοτήτων σας. Τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας γιατί οι υπερβολές θα μπορούσαν σίγουρα να οδηγήσουν σε μεγάλο άγχος και συναισθηματική υπερένταση, όλα αυτά είναι περιττά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσδιορίσετε τα πιο εμπνευσμένα έργα και τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτά, αντί να είστε διάσπαρτοι ή να κάνετε αρνητική αυτοκριτική όταν δεν πετυχαίνετε το στόχο σας. Αν δεν περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, οι συνέπειες δεν θα είναι διασκεδαστικές.

 

 

Ταύρος

Εάν δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε ή ξυπνάτε στη μέση της νύχτας μπορείτε να κατηγορήσετε τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Εξαιτίας του διαταραγμένου ύπνου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε χαμηλή ενέργεια κι αυτό σας καθυστερεί από το να κάνετε κάποια πράγματα και επηρεάζει ακόμη και την ικανότητά σας να εστιάσετε σε ένα στόχο σας. Προσπαθήστε να κοιμάστε νωρίς, να μη σκέφτεστε πολλά και να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο. Αυτό θα καταπολεμήσει την εξάντληση που είναι πιθανό να σας χτυπήσει εάν διατηρήσετε τον κανονικό σας ρυθμό. Εξαναγκάστε τον εαυτό σας να πει «όχι» σε άτομα που δεν σας δίνουν τίποτα κόβοντας τις νοσηρές σχέσεις συνεξάρτησης. (Υπόδειξη: Θα μπορούσε να είναι ένα άτομο που σας κάνει να νιώθετε ότι του χρωστάτε τα πάντα, παρόλο που δεν κάνει πολλά για σας.) Έχετε τη δύναμη να ενεργείτε για λογαριασμό σας, έτσι επιλέξτε υγιείς σχέσεις, όχι αυτές που σας χαλάνε τη ζωή.

Αναζητάτε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, ίσως ακόμα θέλετε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη, αλλά είστε έτοιμοι να κάνετε το επίσημο βήμα; Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό, σε μια ενδελεχή εξερεύνηση της ψυχής σας. Ένα μέρος σας θέλει πραγματικά να δεχτεί μια σοβαρή οικονομική πρόταση ή/και μια ερωτική πρόταση, αλλά ένα άλλο μέρος σας δεν μπορεί να στερηθεί την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Σκεφτείτε προσεκτικά: Μπορείτε να βάλετε στην άκρη τη φωνή σας, την ελευθερία σας, το πάθος σας, όλα στο όνομα της σταθερότητας και της ασφάλειας; Ίσως χρειάζεστε έναν βαθύ μετασχηματισμό για να εμπλουτίσετε τα πράγματα και να επαναφέρετε το μυστήριο. Το κλειδί είναι να βρείτε την ισορροπία.

 

 

Δίδυμος

Με τον Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε εκκαθάριση του φιλικού σας περιβάλλοντος και να κόψετε σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και εστιάζονται μόνο στον εαυτό τους και στις δικές τους ανάγκες. Στην καλύτερη περίπτωση μπορείτε να θέσετε υγιή όρια, αν βλέπετε ότι οι φίλοι σας είναι εγωιστές και απαιτητικοί. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την τεχνολογία και την ομαδική εργασία. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός μήνας για να μοιραστείτε ένα ανθρωπιστικό ή καινοτόμο μήνυμα στο διαδίκτυο ή για να εμπλακείτε σε μια οργάνωση που αλλάζει τον κόσμο, ειδικά μια συνεργασία με κοινωνικό στοιχείο. (Εισιτήρια για ένα φιλανθρωπικό σκοπό ή μια συναυλία για κάποιο κοινωνικό σκοπό, ίσως;)

Θα κάνετε επιτέλους τα πράγματα επίσημα ή θα βαδίσετε στο δρόμο της ελευθερίας; Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και πρέπει να αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης σας. Αν ο αγαπημένος σας σέβεται την ανεξαρτησία σας είναι πιθανό να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο. Διαφορετικά, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ένταση, καθώς αντιστέκεστε στο να γίνει η σχέση σας πιο στενή. Θα μπορούσε να υπάρχει μια τάση να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να παραμελείτε τις στενότερες σχέσεις σας (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου σας) και τις βασικές ευθύνες σας. Κάποιος από τους δυο σας μπορεί να θέλει να χαλαρώσει λίγο ή έχετε μια έντονη συνομιλία μεταξύ σας που ίσως ρίξει τη σχέση σας στο γκρεμό. Σε άλλη περίπτωση, ένα άλλο μέρος σας είναι έτοιμο να αράξει σε άλλα λημέρια ή απλά διασκεδάζετε με τους πιο στενούς σας φίλους. Κρατήστε την ισορροπία.

 

 

Καρκίνος

Οι φίλοι σας είναι πλάι σας αυτόν το μήνα, σχεδόν τα πάντα! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας πυροδοτούν νέες φιλίες και φέρνουν μερικές συναρπαστικές ευκαιρίες για συνεργασία, ομαδική εργασία και ομαδικές δραστηριότητες. Δημιουργήστε μερικούς νέους στόχους στην ομάδα σας και γίνετε ο ηγέτης σε μια ομαδική εργασία. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας και απολαύστε μαζί κάποιες πολυτέλειες. Πόσο διασκεδαστικό θα ήταν να κάνετε μαζί πράγματα που ανανεώνουν την άχαρη ρουτίνα σας; Είναι σίγουρα μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους που έχουν παρόμοια ιδανικά και αξίες με τα δικά σας. Πάρτε έναν φίλο και ξεκινήστε μαζί να κάνετε περιπάτους στο πάρκο κάθε πρωί και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μιλήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις, πράγμα που θα αλλάξει τον τρόπο της αντίληψής σας για τη ζωή!

Ο ενεργητικός Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας θα μπορούσε να φέρει φήμη, προαγωγή ή επιπλέον επιρροή στην καριέρα σας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να αγωνιστείτε για την επαγγελματική επιτυχία σας, να συμμετέχετε σε επαγγελματικές εκδηλώσεις όπου μπορεί να γνωρίσετε άτομα από την κοινωνική ελίτ. Η δυναμική αύρα σας μπορεί να προσελκύσει ακόμη και μερικά ισχυρά άτομα, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία. Ο Άρης συμμετέχει στο πάρτι που χτίζει την αυτοκρατορία σας καθώς σας χαρίζει δύναμη, ενέργεια, φήμη και επιτυχία. Εν τούτοις, μπορεί η δουλειά σας  να γίνει απαιτητική και να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση με αποτέλεσμα να εξοργίζεστε με τους γύρω σας. Ένα έργο ή ένας πλούσιος πελάτης θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας και δεν θα έχετε πολύ χρόνο να προετοιμαστείτε πριν ξεκινήσετε τη δράση.

 

 

Λέων

Μην ανησυχείτε θα έχετε το θάρρος να πείτε τη δική σας αλήθεια και να  δημιουργήσετε βελτίωση στις σχέσεις σας αντί να κάψετε γέφυρες. Ο Άρης στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας σας ωθεί σε μια ευθεία συζήτηση, βοηθώντας σας να εκφράσετε επιτέλους την αληθινή σας γνώμη και άποψη. Ίσως αυτό το πρόσωπο σας έκανε να αισθάνεστε ότι δεν ακολουθείτε την προσωπική σας πορεία στη ζωή. Τώρα, οι ορίζοντές σας διευρύνονται και βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, στρέφεστε στο μεγαλύτερο όραμά σας και τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ταξιδιωτικά, εκδοτικά ή επιχειρηματικά σχέδια που ήταν σε αναμονή θα μπορούσαν να λάβουν ώθηση. Αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες σας, ο κόκκινος πλανήτης σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά. Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων είναι να προχωρήσετε στα μεγαλύτερα και στα καλύτερα.

Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία σας για σταθερότητα και ασφάλεια και την ανάγκη σας να παίξετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, να ζήσετε λίγο (ή πολύ!) τη ζωή. Με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εάν η σχέση σας έχει βουλιάξει στη ρουτίνα και την ανία, σκεφτείτε τρόπους για να φέρετε λίγη ελαφρότητα, παιχνίδι και χρώμα στον κόσμο σας. Ίσως ένα μακρινό ταξίδι ή απλά κάνοντας κάτι διαφορετικό δείτε μεγάλη αλλαγή. Το φεγγάρι θα μπορούσε να απαιτήσει κάποιο συμβιβασμό και αναπροσαρμογή στα σχέδιά σας, δηλαδή να βρείτε τρόπους να κάνετε τη σχέση σας πιο διασκεδαστική, ενώ κινήστε παράλληλα με στρατηγική. Εξάλλου είστε από τη φύση σας δημιουργικοί και μπορείτε να αλλάξετε πολλά.

 

 

Παρθένος

Προσοχή: Συναισθήματα από το παρελθόν ή την παιδική σας ηλικία θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ηρεμία σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, του σπιτιού και του παρελθόντος. Παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας, ίσως ακόμα γίνετε λίγο περισσότερο υπερβολικοί και παίρνετε ό, τι σας λένε οι άλλοι προσωπικά. Είναι πιθανό να έχετε κάποιους φόβους και ανασφάλειες που εμποδίζουν την ευτυχία σας. Οικογενειακά θέματα γύρω από ζητήματα ακινήτων ή κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσαν επίσης να θολώσουν την κρίση σας, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε. Ίσως σας δοθεί μια ευκαιρία που απαιτεί μετεγκατάσταση ή μπορεί να αποδεχτείτε κάποια πρόταση που απαιτεί να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Εσείς δεν θέλετε να το αναβάλετε αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τους αγαπημένους σας που δεν συμφωνούν μαζί σας. Υπάρχει πιθανώς μια λύση, αλλά μπορεί να μην έρθει άμεσα, δώστε χρόνο και σκεφτείτε καλά!

Οικονομικά θέματα και χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση ή δημιουργούνται εντάσεις με κάποιον που δεν είναι φερέγγυος καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως λάβετε ένα μεγάλο λογαριασμό ή έχετε απροσδόκητα έξοδα και πρέπει να γίνετε γρήγορα δημιουργικοί για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα πλεονέκτημα με το να έχετε τον αγωνιστή Άρη εδώ: Ο κόκκινος πλανήτης σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, επομένως αν κινηθείτε στρατηγικά σε αυτήν τη διέλευση, θα μπορούσατε να κερδίσετε ένα μεγάλο μπόνους, έναν πλούσιο πελάτη ή να κερδίσετε σοβαρή αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας. Το να πιέσετε για λίγο τον εαυτό σας (μέσα σε υγιείς παραμέτρους) δεν θα είναι μάταιο.

 

 

Ζυγός

Ο ενεργητικός Άρης θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και συνιστά εγκράτεια και προσοχή στις συγκρούσεις, στη σύναψη  συμβολαίων και των συνεργασιών σας. Μπορεί να έχετε ενθουσιασμό και να βιάζεστε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή/και συνεργασία, αλλά το σύμπαν σας ζητά να πατήσετε τα φρένα! Θα μπορούσατε να βιάζεστε να κλείσετε μια συμφωνία χωρίς να αντιληφθείτε τους όρους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί επίσης να έχετε ένταση με ένα στενό συνεργάτη, πελάτη ή τον αγαπημένο σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα και αυτό προκαλεί ρήγμα στη σχέση σας. Ή ίσως το στυλ σας για να ολοκληρώσετε τη σχέση ή τη δουλειά δημιουργεί συγκρούσεις. Ενώ πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα, να είστε διπλωματικοί και ευγενικοί, άλλωστε αυτό είναι εύκολο για το διπλωματικό και ευγενικό ζώδιό σας.

Πείτε άφοβα τη γνώμη σας και εκφράστε τις ιδέες σας! Με την πανσέληνο στον επικοινωνιακό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας μεταδίδετε με ευκολία τις προσωπικές απόψεις σας σε κάθε συνομιλία, είτε προσωπική, είτε στα κοινωνικά δίκτυα, όλοι σας θαυμάζουν για την ευγλωττία σας και τη διερευνητική σας ικανότητα. Τώρα γίνεστε πιο ανεξάρτητοι και ίσως προκαλέσετε τη δυσανασχέτηση των αγαπημένων σας, έτσι ενημερώστε τους εκ των προτέρων ότι δεν θα είστε μαζί τους σε κάθε εκδήλωση ή συγκέντρωση. Ετοιμαστείτε για μια αμήχανη παύση που μπορεί να έρθει αφού το πείτε αυτό, οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να είστε πάντα εκεί! Οποιαδήποτε ενόχληση είναι προσωρινή ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να αποδεχτούν πλήρως την τολμηρή έκφρασή σας. Με το να είστε ειλικρινείς, οι άλλοι θα σας θαυμάσουν για τον αληθινό εαυτό σας.

 

 

Σκορπιός

Ενθουσιαστείτε με την καθημερινή σας ρουτίνα, ενεργοποιηθείτε για να φέρετε εις πέρας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ο Άρης στον καθημερινό και υγιή έκτο οίκο σας θα μπορούσε να φέρει περισσότερη καθημερινή δραστηριότητα και καθήκοντα, ίσως ακόμα αισθάνεστε ταραγμένοι από το πρόγραμμά σας το οποίο, αν είναι υπερβολικά πιεστικό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να είστε θετικοί όσον αφορά την τήρηση των προθεσμιών. Όλα έχουν να κάνουν με προτεραιότητες: Αντί να λέτε «ναι» σε οποιονδήποτε σας ζητά να τον εξυπηρετήσετε ή σε κάθε μικρό πράγμα που σας ανησυχεί, δείτε ποιες δραστηριότητες σας δίνουν ενέργεια και θετική σκέψη. Βελτιώστε και απλοποιήστε τα πράγματα όταν πρόκειται να αποφασίσετε πώς θα ξοδέψετε τον χρόνο σας, εστιάστε στο να νιώθετε εσείς καλά.

Μία προειδοποίηση: Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και απαιτεί να είστε εγκρατείς στις δαπάνες σας, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε για να κάνετε φιγούρα. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στο να ζήσετε ξοδεύοντας σε πολυτέλειες και να εστιάσετε στις δικές σας βασικές ανάγκες. Τα ιδανικά σας μπορεί επίσης να επηρεάσουν την ρεαλιστική προσέγγιση των οικονομικών σας, ξέρετε ότι χρειάζεται να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας αλλά θέλετε να ζήσετε πραγματικά το πάθος σας, είτε αυτό σημαίνει να ξοδέψετε χρήματα για τον αγαπημένο σας ή να πάτε το ταξίδι των ονείρων σας. Μην αποσπάτε τόσο την προσοχή σας από τα αναγκαία. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μην έχετε χρήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Προσέξτε επίσης τον προϋπολογισμό σας με τα δώρα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, όχι επιπόλαιοι από οικονομική άποψη.

 

 

Τοξότης

Ο φλογερός Άρης στον παιχνιδιάρικο, ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας αναφλέγει την περιπετειώδη και παθιασμένη φύση σας. Έτσι, ακόμη κι όταν κάνετε μαύρες σκέψεις, ξέρετε ότι υπάρχουν πολλές περιπετειώδεις, λαμπερές στιγμές για να απολαύσετε και να απομακρύνετε τη μονοτονία της καθημερινότητας. Το φυσικό σας ταλέντο της εξερεύνησης εμφανίζεται πλήρως. Ίσως ήρθε η ώρα να είστε με αυτόν τον άνθρωπο που έχετε καιρό στο μυαλό σας και να ζήσετε κάποιες παθιασμένες στιγμές ακόμα κι αν είναι για σήμερα μόνο. Ακόμη κι αν είστε ντροπαλοί (ναι, υπάρχουν κάποιοι του ζωδίου σας) δεν θα χάσετε την ευκαιρία να επιδειχθείτε λίγο και να δράσετε για λογαριασμό σας. Ίσως πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε μια εγκάρδια διαδικτυακή ανάρτηση για το πρόσωπο που αγαπάτε.

Απολαύστε την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας και βεβαιωθείτε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν περιορίζουν τις αυτόνομες επιδιώξεις σας. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας θα μπορούσατε να δείτε την υλοποίηση ορισμένων προσωπικών στόχων σας και έργων σας και δεν θέλετε τίποτα και κανένας να σας ορίσει τη ζωή σας ώστε να τα αφήσετε εντελώς στην άκρη. Τα όνειρά σας δεν ανατρέπονται με τίποτα. Αφιερώστε χρόνο σε αυτούς τους εμπνευσμένους στόχους, επιτρέψτε στον εαυτό σας περισσότερη ελευθερία χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι σε κανέναν. Είστε τώρα πιο διεκδικητικοί με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, το φεγγάρι σίγουρα θα σας ενθαρρύνει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να πείτε άφοβα τη γνώμη σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πατήσετε παύση στις υποχρεώσεις σας και να απολαύσετε, τουλάχιστον μια νύχτα. Επισήμανση: Το να κάνετε έξυπνες, λογικές επιλογές χτίζει την αυτοπεποίθησή σας. Κάντε το!

 

Αιγόκερως

Με τον αγχωτικό Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν είστε οι οικοδεσπότες ή φιλοξενείτε κάποια άτομα στο σπίτι σας ή επισκέπτεστε συγγενείς. Οι ιδιόρρυθμες τάσεις τους θα σας φαίνονται περισσότερο εξοργιστικές παρά διασκεδαστικές τώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάψετε τις γέφυρες παρακάμπτοντας ορισμένες οικογενειακές συγκεντρώσεις όπου ίσως παρευρίσκονται άτομα τα οποία πατάνε τα κουμπιά σας. Δεν χρειάζεστε τον πονοκέφαλο! Δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη νοσταλγία, μπορεί να σκέφτεστε έντονα ένα παλιό οικείο προς εσάς πρόσωπο ή έναν παλιό παιδικό φίλο. Ίσως αυτές οι αναμνήσεις δημιουργήσουν έντονες συγκινήσεις και νιώσετε την ανάγκη να μείνετε στο δικό σας καταφύγιο. Μην ξεχνάτε όμως ότι το να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας είναι μέρος της ζωής.

Βάζετε στην άκρη το πρακτικό και λογικό μυαλό σας και αφήνεστε στα όνειρα και τη φαντασία. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας βοηθά να ανακαλύψετε μια μεγάλη πνευματική αλήθεια. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι πλέον χρήσιμοι στη ζωή σας και αποφασίζετε να κάνετε εκκαθάριση από τη ζωή σας. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ότι μια Ανώτερη δύναμη ορίζει τη ζωή σας και ότι ορισμένα πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό σας; Αν νιώθετε ότι η καριέρα σας δεν κάνει τη διαφορά, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να αλλάξετε, είτε αναζητώντας πιο πνευματικά μονοπάτια, είτε συμμετέχοντας σε εθελοντικά έργα. Μπορεί να βοηθήσετε κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σας ή να πρωτοστατήσετε σε μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία στο γραφείο σας. Με το δημιουργικό μυαλό σας, αυτό θα μπορούσε τελικά τραβήξει την προσοχή των influencers και των VIP.

 

 

Υδροχόος

Προσέξετε τις διαμάχες που θα μπορούσαν να ξεσπάσουν από το πουθενά εξαιτίας του εγωκεντρικού και αλαζονικού τρόπου σκέψης σας καθώς ο μάχιμος Άρης θα μετακομίσει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας σας. Η ένταση με έναν αδερφό, έναν φίλο ή έναν γείτονα θα μπορούσε να εκτιναχθεί στα ύψη κι αυτό απλά λόγω των διαφορών στις απόψεις σας. Προσέξτε για συγκρούσεις συμφερόντων, θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν περισσότερη θλίψη από όσο αξίζουν. Ευτυχώς, το ανοιχτό πνεύμα σας μπορεί να ξεγλιστρήσει από τις επικίνδυνες ατραπούς, οπότε προσπαθήστε να συνεργαστείτε και να συμβιβαστείτε βρίσκοντας μια εφικτή λύση για όλους. Κι αν έχετε μια έκρηξη, θεωρήστε το ένα βήμα προς τη δημιουργία μιας καλύτερης βάσης. Μόλις καθαρίσετε τον αέρα, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Η πανσέληνος στον φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας εντείνει την ανεξάρτητη φύση σας και σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους για το μέλλον με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη στις ενέργειές σας. Το φεγγάρι σας προειδοποιεί να μην ανακατεύετε τα χρήματα με τη φιλία και να μην μπερδεύεστε πολύ με μια ομάδα από άποψη χρημάτων. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ελέγξετε τυχόν συμφωνίες ανταγωνισμού ή αποκλειστικότητας σε ένα συμβόλαιο, για παράδειγμα να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε την πολιτική της εταιρείας αναρτώντας ορισμένα πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ η ανεξαρτησία του ζωδίου σας είναι μια ευγενής ιδιότητα, το φεγγάρι σας υπενθυμίζει: Τα όνειρά σας δεν μπορούν να εκτιναχθούν στα ύψη αν δεν συνεργαστείτε με τους άλλους. Αναζητήστε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τα ταλέντα σας.

 

 

Ιχθείς

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από την οικονομική πίεση καθώς ο αγχωτικός Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, δημιουργεί άγχος με τη δουλειά και τα χρήματά σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο έξοδο, έναν πιο περιορισμένο προϋπολογισμό ή μια απαιτητική προθεσμία στην εργασία σας που σας αναγκάζει να δουλέψετε υπερωρίες χωρίς να πληρωθείτε. (Ένας καλός λόγος για να κάνετε τους άρρωστους τουλάχιστον μία φορά, αν μπορείτε). Πιθανότατα δεν είστε οι μόνοι που πρέπει να εργαστείτε περισσότερο, αλλά αφήστε τους συναδέλφους σας να σηκώσουν κάποιο βάρος όσο μπορείτε, ακόμα κι αν αισθάνεστε δυσαρεστημένοι που πρέπει να σηκώσουν το βάρος σας! Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι τα οικονομικά αποθέματά σας είναι λίγα, οπότε προχωρήστε προσεκτικά με τις δαπάνες σας.

Όσο συναρπαστική κι αν ακούγεται μια επαγγελματική προσφορά, βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε το τίμημα της ελευθερίας. Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας ωθεί να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μεταξύ ασφάλειας και αυτονομίας. Δεν θέλετε να αναλάβετε μια βαριά ευθύνη στη δουλειά σας που παραβιάζει την ελευθερία σας. Βρείτε έναν τρόπο να ικανοποιήσετε αυτές τις ανάγκες σας, ίσως με το να διαπραγματευτείτε ένα πιο ευέλικτο ωράριο ή δουλεύοντας εξ αποστάσεως κάποιες μέρες. Μην παραλείψετε τις κοινωνικές εξόδους και τα πάρτι για να τελειώσετε την εργασία σας. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο να είστε αλυσοδεμένοι στο γραφείο σας και στη διασκέδασή σας. Αν πρόκειται να δουλέψετε σκληρά, πρέπει να … παίξετε σκληρά ή ακόμα καλύτερα, κάντε τη δουλειά με ευχαρίστηση αντί να την αντιμετωπίζετε σαν αγγαρεία. Ίσως χρειαστεί να ορίσετε κάποιες προθεσμίες για τον εαυτό σας.

 

Πηγή: e-zwdia