mjg

Tην Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη όψη Αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στη Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Παρασυρόμαστε σε ψεύτικες υποσχέσεις και έχουμε την τάση να προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με παρασκηνιακούς τρόπους.

Οι αυταπάτες κι οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, φέρνουν απομυθοποιήσεις. Υπάρχει γενική αβεβαιότητα κι ωραιοποίηση των καταστάσεων, αλλά κι αποκαλύψεις που θα μας στεναχωρήσουν. Μεγαλύτερη προσοχή με αυτή την όψη πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς κι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

ΚΡΙΟΣ
Πρόσεχε πολύ στην εργασία σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε σημαντικά λάθη, που μπορεί να σου αποφέρουν μεγάλες απώλειες και επιπλέον προσπάθησε τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Πρόσεξε περισσότερο την ψυχική σου υγεία και περιόρισε όσο μπορείς το άγχος σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να περάσεις ρομαντικές, διασκεδαστικές, ερωτικές στιγμές αλλά όντας επιφυλακτικός απέναντι σε ερωτικά λόγια και πράξεις, που το πιο πιθανό είναι να είναι μούφες χωρίς καμία πραγματική υπόσταση. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την εικόνα της ερωτικής σου, μέχρι τώρα ζωής.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έρχονται οικογενειακή αβεβαιότητα κι επαγγελματική ανασφάλεια και κάνουν το δικό τους πάρτι στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Επιπλέον οι αναμνήσεις σου, μετατρέπονται τώρα σε νοσταλγία για κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία κι ίσως αυτό δε σου βγει σε καλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε επαφές και μετακινήσεις τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως οι ευκαιρίες δεν είναι τόσο καλές όσο νομίζεις κι ίσως τα λόγια που σου λένε, δεν είναι όλα αληθινά. Μην αγνοείς τα σημάδια και να είσαι υποψιασμένος στα πάντα.

 

ΛΕΩΝ
Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου και ως προς τις συναλλαγές σου. Είσαι αρκετά επιρρεπής στο να παρασυρθείς ή να ξεγελαστείς ανοίγοντας οικονομικές τρύπες. Στην ερωτική ζωή γίνε πιο καχύποπτος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Φρόντισε κι εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής και να μην είσαι υπερβολικός σε υποσχέσεις και λόγια. Οτιδήποτε παρασκηνιακό, δεν ευνοείται τώρα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ίσως αισθανθείς πεσμένος ψυχολογικά κι απογοητευμένος, εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που είχες στο μυαλό σου ότι θα έρθουν στη ζωή σου με κάποιον τρόπο που τελικά δεν ήρθε ποτέ. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν έχεις κάποια κρυφή ερωτική επαφή, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι φίλοι σου ίσως σε απογοητεύσουν, με οποιονδήποτε τρόπο. Επιστράτευσε τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο φιλικό σου περιβάλλον. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες για τα σχέδιά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείξε προσοχή κι ωριμότητα στον τομέα της καριέρας. Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, θα σε προσγειώσουν δυσάρεστα και συνάδελφοι-συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν. Επιπλέον, προσπάθησε και εσύ να είσαι απόλυτα «καθαρός», στην κοινωνική σου εικόνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή χρειάζονται όλες οι επαφές και κυρίως οι μετακινήσεις σου. Απόφυγε νέες γνωριμίες, υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες κι άσκοπες μετακινήσεις. Πολλά τα ψέματα κι οι απατηλές ελπίδες, αυτές τις μέρες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτική ανασφάλεια χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή, για σένα, γι’ αυτό μην παρασυρθείς συναισθηματικά, γιατί μάλλον θα είναι παροδικός ο ενθουσιασμός. Πολλή προσοχή πρέπει να δείξεις και στον οικονομικό τομέα και να κόψεις τα περιττά έξοδα!

 

ΙΧΘΥΣ
Ο συντροφικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η ατμόσφαιρα είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές και πιθανόν οι πράξεις του και τα πράγματα μεταξύ σας να μην πάνε έτσι όπως περίμενες. Επιπλέον κι εσύ, παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ενέργειες, που θα μετανιώσεις!

 

Πηγή: oroskopos.gr