Στην αστρολογία, ο Έρωτας αντιπροσωπεύει τις βαθύτερες επιθυμίες και τις σεξουαλικές μας ανάγκες, καθώς και τον τρόπο που εκφράζουμε τα ερωτικά μας συναισθήματα. Κάπου ανάμεσα στη Γη και τον Άρη, ένας αστεροειδής περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο. Αυτός ο αστεροειδής ονομάζεται Έρως και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος από τους αστεροειδείς κοντά στη Γη. Από τις 06/03/2024 ο Έρως διελαύνει το ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε αυτό μέχρι τις 10/04/2024. Και φυσικά, φέρνει τεράστιες αλλαγές στα ερωτικά μας.

 

Κριός

Ο Έρως στον Κριό αντιπροσωπεύει μια σίγουρη και τολμηρή προσέγγιση του έρωτα και της επιθυμίας. Είσαι ένα άτομο που έχεις ασυγκράτητη ορμητικότητα στον έρωτα, διψάς για διεκδίκηση, κατάκτηση, πάθος και δεν μπορείς ούτε στιγμή να μείνεις δίχως ερωτικό κυνήγι! Στον έρωτα θέλεις να έχεις πάντα ηγετικό ρόλο κι η όψη αυτή μπορεί και να σε απογοητεύσει, αφού θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω.

 

Ταύρος

Ο Έρως από το ζώδιο του Ταύρου, αντιπροσωπεύει τη βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με όλες τις αισθήσεις, αλλά και τη φυσική σωματική απόλαυση! Αυτό το διάστημα θα σε βρει στην πιο αισθησιακή εκδοχή σου, ενώ η σαγήνη που έχεις, θα προκαλέσει την απόλυτη δίψα στους γύρω σου, για να ζήσουν την ομορφιά του έρωτα μαζί σου! Εκτιμάς τη σταθερότητα αλλά και την οικειότητα στις σχέσεις, αυτή την περίοδο.

 

Δίδυμοι

Ο Έρωτας στους Διδύμους αντιπροσωπεύει την παιχνιδιάρικη και διανοητική προσέγγιση του έρωτα και της έλξης. Σε αυτή τη θέση, θα βρεθείς να έλκεσαι πρώτα εγκεφαλικά από ένα άτομο που δεν περίμενες, και θα σου αρέσει το φλερτ σας, όμως όταν θα πάει να δημιουργηθεί ερωτική δέσμευση και αφοσίωση θα βαρεθείς γρήγορα και θα το τελειώσεις, ενδεχομένως πληγώνοντάς το.

 

Καρκίνος

Ο Έρως στον Καρκίνο αντιπροσωπεύει τη βαθιά ερωτική ένωση και επιθυμία! Αυτή η περίοδος θα σε βρει να επιζητάς τη συναισθηματική ασφάλεια και την οικειότητα στις σχέσεις, δυσκολεύεσαι ωστόσο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου κι αυτό σε κάνει να δείχνεις απόμακρος και λιγάκι κυκλοθυμικός. Προσπάθησε να εκτεθείς και δε θα σου βγει σε κακό.

 

Λέων

Ο Έρως στον Λέοντα αντιπροσωπεύει τη σίγουρη και δημιουργική προσέγγιση στην αγάπη και την ερωτική επιθυμία. Σε αυτή τη θέση, θα δεις πως θα σου βγαίνουν σταδιακά στοιχεία τρυφερότητας που δεν ήξερες ότι διαθέτεις. Σταδιακά, όμως κι αφού ζητάς τον θαυμασμό από το ταίρι σου, χωρίς να τον λαμβάνεις, θα στραφείς προς κάπου αλλού για να επιβεβαιώσεις την ανασφάλειά σου.

 

Παρθένος

Ο Έρως στην Παρθένο αντιπροσωπεύει την πρακτική και αναλυτική προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Αυτό το διάστημα θέλεις ηρεμία και καθαρές προθέσεις, κι επιζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια, δυσκολεύεσαι ωστόσο να εκφραστείς συναισθηματικά και μπλέκεις σε πάρα πολλούς καβγάδες με το ταίρι σου, χωρίς να βγάζετε άκρη.

 

Ζυγός

Ο Έρως στον Ζυγό αντιπροσωπεύει την αρμονική και ισορροπημένη προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Αυτό το διάστημα δίνεις προτεραιότητα στην ισότητα και την ισορροπία στις σχέσεις, δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις στα ερωτικά σου, ενώ αποφεύγεις διακαώς τη μοναξιά. Έτσι μπορεί να μείνεις προσκολλημένος σε κάποιον άνθρωπο που δεν είσαι απόλυτα ερωτευμένος μαζί του.

 

Σκορπιός

Ο Έρωτας στον Σκορπιό αντιπροσωπεύει την έντονη και μεταμορφωτική προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Αυτή την περίοδο θα απολαμβάνεις τις βαθιές κι ουσιαστικές ερωτικές σχέσεις, που σε μεταμορφώνουν, παράλληλα, σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι! Το αδύναμο σημείο σου είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, οπότε προσπάθησε να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν.

 

Τοξότης

Ο Έρως στον Τοξότη αντιπροσωπεύει την περιπετειώδη και αισιόδοξη προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Αυτή την περίοδο απολαμβάνεις την ελευθερία, το φλερτ και διψάς για τον ερωτικό ενθουσιασμό μίας νέας γνωριμίας. Η ερωτική έλξη και τα συναισθήματα, δε θα κρατήσουν για πολύ στη δική σου περίπτωση, αφού θα βρεθείς να βαριέσαι και θα το τελειώσεις πριν καν αρχίσει.

 

Αιγόκερως

Ο Έρως στον Αιγόκερω αντιπροσωπεύει την πειθαρχημένη και φιλόδοξη προσέγγιση της αγάπης και της επιθυμίας. Αυτό το διάστημα δίνεις προτεραιότητα στη σταθερότητα και την επιτυχία στις σχέσεις, βάζεις τη λογική μπροστά από τα ασυνείδητα ερωτικά σου ένστικτα και δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να κάνεις τους ανθρώπους να νιώθουν ότι δεν μπορούν να σε πιάσουν από πουθενά.

 

Υδροχόος

Ο Έρως στον Υδροχόο αντιπροσωπεύει την αντισυμβατική και καινοτόμο προσέγγιση στην αγάπη και την ερωτική επιθυμία. Αυτές τις μέρες δίνεις προτεραιότητα στην ατομικότητα και την ελευθερία στις σχέσεις, αν και σε μπλοκάρουν τα δυνατά αισθήματα ή οι υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις. Έτσι μια θα τα δίνεις όλα και μετά θα το μετανιώνεις, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ανισόρροπος.

 

Ιχθύες

Ο Έρως στους Ιχθύς αντιπροσωπεύει την ονειρική και ευφάνταστη προσέγγιση της αγάπης και της επιθυμίας. Αυτό το διάστημα η έλξη για σένα θα δημιουργείται ασυνείδητα και αμέσως θα αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα για πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Το πρόβλημα είναι ότι θα δυσκολευτείς να βάλεις όρια τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους, με αποτέλεσμα να την πατήσεις!

 

Πηγή: oroskopos.gr