Από τις 21 Απριλίου, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαΐου 2023. Παλιά οικονομικά ζητήματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο ενώ θα χρειαστεί να επανεξεταστούν προτάσεις που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές κι απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι βιαστικές ενέργειες κι οι παρορμητικές αποφάσεις. Το άγχος δε θα είναι σωστός οδηγός, ενώ η εσωτερική πίεση κι η έντονη ανησυχία θα οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες.

 

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσέξτε τις επιλογές σας, η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, πρωτοβουλίες και νέα εγχειρήματα. Αποφύγετε ενέργειες αβέβαιης κατάληξης και αγοραπωλησίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός και προνοητικός, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα, αποφύγετε τις σπατάλες. Για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τα πλάνα σας, να επαναξιολογήσετε τις βλέψεις και τους στόχους σας και να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με νέες συνεργασίες και ιδιάζουσες απόψεις ή ιδέες, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι βιαστικές ή παρορμητικές. Στην επικοινωνία σας προσοχή στο πείσμα και στην ανάγκη σας για αντιπαράθεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας καλεί να εξοπλιστείτε με υπομονή και συναισθηματική καλλιέργεια. Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις, τα απότομα ξεσπάσματα και τις παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, στη συμπεριφορά σας θα υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη και ανάγκη για αντιλογία, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στις επιλογές σας, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά τις προοπτικές σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σημαντικά χρηματικά ποσά. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να έχετε τη διάθεση να ‘ρθείτε και στη θέση των συνομιλητών σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα έχει επίδραση στη συναισθηματική σας κατάσταση γι αυτό απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο θετικό και αισιόδοξο. Στην περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια καλό θα είναι να αποφύγετε να εστιάσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, επαναξιολογήστε βλέψεις συμπεριφορές και χαρακτήρες αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, δε θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, προσοχή στις εξάρσεις, στις αρνητικές αντιδράσεις και σας απότομα ξεσπάσματα. Στις συζητήσεις σας φανείτε συγκαταβατικοί, αν κρίνετε αυστηρά τους ανθρώπους δε θα καταφέρετε ούτε να συνεννοηθείτε, ούτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία που θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να διατηρήσετε την κοινωνική σας δικτύωση. Εισχωρήστε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε σε αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, οικογενειακές φιλικές και αισθηματικές, στο προσκήνιο θα επανέλθουν παρελθοντικά ζητήματα που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος και εσωτερική πίεση. Αποστασιοποιηθείτε από τοξικά πρόσωπα και γενικότερα από σχέσεις που σας βλάπτουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Στην επικοινωνία σας προσοχή στο πείσμα και στην ισχυρογνωμοσύνη, θα έχετε την τάση για αντιπαράθεση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις και τις έντονες διαφωνίες γιατί η σύγκρουση θα σας κουράσει συναισθηματικά. Σε κοινωνικό και αισθηματικό επίπεδο στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες φανείτε επιφυλακτικοί, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση. Σε ένα γενικό πλαίσιο μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα και στις διαθέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε εκ νέου με παλιές επαγγελματικές προτάσεις, τώρα θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις συνεργασίες πάνω σε μία καινούργια βάση. Η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για καινούργια εγχειρήματα και γενικότερα για ρίσκα αβέβαιης κατάληξης, η συμβουλή είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις δοκιμασίες και τους πειραματισμούς. Προσπαθήστε να επαναξιολογήσετε τις βλέψεις και τους στόχους σας, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε και κυρίως στο πως μπορείτε να προστατεύσετε τα ήδη κεκτημένα. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες, αναβολές, καθυστερήσεις, οργανώστε τις ενέργειές σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας τις τελικές αποφάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα σχέδια και στους προγραμματισμούς σας το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις, αναβολές. Στην περίπτωση που έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα νεύρα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Ίσως να υπάρξουν εμπόδια σε μετακινήσεις, ταξίδια, η χρονική περίοδος θα έχει μικρόατυχίες που καλείστε να τις χειριστείτε με αυτοσυγκράτηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα, δυσκολία θα υπάρξει για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, το κλίμα δε θα είναι πρόσφορο για άμεσες τακτοποιήσεις και οριστικές δεσμεύσεις. Προσπαθήστε να τονώσετε τη διάθεσή σας, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοπειθαρχία.

 

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις, διαφωνίες, παρεξηγήσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση σε αμφιβολίες και άτοπες υποψίες. Από την πλευρά σας προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, αν χειριστείτε τις καταστάσεις πιεστικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδραστικές συμπεριφορές. Για τους χωρισμένους στην περίπτωση που ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ίσως τα φαινόμενα να απατούν. Στον οικονομικό τομέα σκεφτείτε πολύ καλά τις επιλογές σας, θα πρέπει να αποφύγετε την ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, δεν αποκλείεται να προβείτε σε συνεργασίες ή συμφωνίες για τις οποίες αργότερα να μετανιώσετε. Κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και σκεπτόμενα μπορείτε , αποφύγετε την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση, παραδειγματιστείτε από τα λάθη του παρελθόντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρελθοντικές καταστάσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε άλυτες υποθέσεις οικονομικές ή αισθηματικές. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, θα είναι λάθος αν αγχωθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις, θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα με ορθολογισμό και υπομονή. Η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμφωνίες, υποσχέσεις και δεσμεύσεις, για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξανασκεφτείτε αναλυτικά όλα τα ενδεχόμενα και να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες παλιές και καινούργιες. Καλό θα είναι να φανείτε επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε καινούργιο προκύψει, είτε είναι μια επαγγελματική πρόταση, είτε μια γνωριμία αισθηματικής φύσης. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις απογοητεύσεις, θα πρέπει να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο αποφεύγοντας τους θυμούς και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα εκφραστείτε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, οι ρήξεις θα δημιουργήσουν προβλήματα που θα είναι δύσκολο μετά να αντιμετωπιστούν. Οριοθετήστε το πείσμα και την παρόρμηση σας, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας θα πρέπει να κινηθείτε συγκαταβατικά και με αυτοσυγκράτηση. Στις συζητήσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές μιλήστε με σαφήνεια, αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για ρίσκα και αγορές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό και κυρίως προνοητικό για να μην υπάρξουν δυσάρεστες απώλειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Στην περίπτωση που επανέλθει πρόσωπο από το παρελθόν μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε ή να δώσετε τελικές απαντήσεις, κρατήστε μικρό καλάθι. Ενδεχομένως να υπάρχουν καταστάσεις που θα αργήσουν να ξεδιπλωθούν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρόνο. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να φανείτε επιφυλακτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θυμηθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, ίσως στο αρχικό στάδιο τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς όπως θα φαίνονται. Ρυθμίστε την ψυχολογία σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό, μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τα λάθη ενθουσιασμού. Θα υπάρξουν συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, προσοχή στις εξάρσεις θύμου και στην πεισματική αντιλογία κυρίως σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία και στις προσωπικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά οικογενειακά ζητήματα, καλείστε να τα επαναξιολογήσετε και να τα χειριστείτε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Χαλιναγωγήστε τις εσωτερικές σας τάσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τους θυμούς, τις κόντρες και τις πεισματικές αντιπαραθέσεις. Αν υπάρχουν ζητήματα που σας ρίχνουν την ψυχολογία και σας δημιουργούν ανασφάλεια θα πρέπει να τα επανεξετάσετε πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, αν αλλάξετε οπτική αντίληψης θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση, δε θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αποφύγετε να δώσετε έκταση στις απογοητεύσεις που δημιουργούνται από συμπλέγματα και σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Δυσκολίες Θα υπάρξουν σε θέματα επικοινωνιακά, ίσως να ακυρωθούν ραντεβού, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να υπάρξουν κόντρες και έντονες αντιπαραθέσεις. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, εργασιακές, οικογενειακές, κινηθείτε με συγκατάβαση και διαλλακτική διάθεση, αν τεντώσετε το σκοινί και εμπλακείτε σε έντονες αντιπαραθέσεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο σε ισορροπία θα πρέπει να είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, να αποφύγετε τις εξάρσεις και την ανάγκη σας για επίμονη αντιλογία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης το χρονικό διάστημα δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες, κερδίστε χρόνο, αποφύγετε συμβόλαια, δεσμεύσεις. Δε θα λείψουν τα κοινωνικά ανοίγματα για επαφές και συναντήσεις, φροντίστε να περάσετε ευχάριστα με τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

 

Πηγή