Ένα ζευγάρι σαν αυτό που συζητάμε μπορεί να κάνει έναν πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό. Από άποψη προσωπικότητας, είναι εντελώς διαφορετικά ζώδια. Η γήινη παρθένος είναι πιο σοβαρή και συγκρατημένη. Είναι πολύ οργανωμένο ζώδιο και λειτουργεί καλύτερα όταν όλα κινούνται όπως πρέπει. Ο αέρινος Υδροχόος από την άλλη πλευρά, είναι λίγο πιο χαοτικός. Είναι γνωστοί, ως πολύ μοναδικά άτομα, δε συμβαδίζουν με τη ροή. Ωστόσο και τα δύο ζώδια έχουν εσωτερική θέληση να βοηθήσουν τους άλλους. Ο Υδροχόος είναι ο ανθρωπιστής του ζωδιακού κύκλου, ενώ οι Παρθένοι οδηγούνται στο να ζουν σχεδόν για τους άλλους. Ως ζευγάρι, καταλήγουν να υπάρχουν ο ένας για τον άλλο. Όχι όμως από την αρχή.

Παρά τις διαφορετικές προσωπικότητές τους, έχουν στην πραγματικότητα μεγάλη χημεία. Κάνουν ένα ζευγάρι-φωτιά που λέμε. Η Παρθένος ζει το  κλασικό ως κάτι που θα ήθελε να προσπεράσει και στον Υδροχόο αρέσει να το αφήνει μίλια πίσω του. Αυτό το ζευγάρι μπορεί να ξεκινήσει ως μια κατάσταση φίλων με προνόμια που οδηγεί σε κάτι περισσότερο, όσο δένονται μεταξύ τους. Τείνουν να κάνουν ένα καλό ταίριασμα γιατί κι οι δύο λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα- ο καθένας για άλλο λόγο. Η Παρθένος μπορεί να είναι πιο αργή για να εκφράσει τις επιθυμίες τις, αλλά μόλις ο Υδροχόος αποδείξει πόσο ανοιχτός είναι, η χοτ πλευρά της Παρθένου θα βγει να παίξει.

 

 

Καθώς μεγαλώνουν μαζί, μπορεί ακόμη και να δοκιμάσουν μια πολυάμορους σχέση. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με το μη παραδοσιακό και μπορεί να είναι πρόθυμος να εξερευνήσει μια πιο ελεύθερη κατάσταση. Η Παρθένος μπορεί να μη συμφωνεί με αυτό το σενάριο, αλλά θα κρατήσει τα κίνητρά του για εκείνον. Οι Παρθένοι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν ο σύντροφός τους είναι ευτυχισμένος, άρα θα δοκιμάσει το σενάριο αυτό, ίσως κρατώντας μια χαλαρότητα που όμως δε θέλει όντως να έχει. Κι εκεί πια η φιλία με προνόμια, θα αρχίσει να γίνεται κάτι παραπάνω, αν ο Παρθένος αποφασίσει να ζητήσει αυτό που θέλει.

Συναισθηματικά, αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να δυσκολεύονται να συνδεθούν μεταξύ τους. Ο Υδροχόος είναι που αγαπά την ελευθερία, που βγαίνει ραντεβού επειδή είναι διασκεδαστικό ή ψυχικά ανεβαστικό. Θέλει να εξερευνήσει τα όρια της αγάπης. Προσπαθεί να καταλάβει τι είναι στην πραγματικότητα η αγάπη. Η Παρθένος, από την άλλη πλευρά, σχεδιάζει το μέλλον. Εκτιμά την ασφάλεια και θέλει σταθερή, μακροχρόνια σχέση.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις γι’ αυτή τη σχέση είναι η επικοινωνία. Παρ’ όλο που και οι δύο εκτιμούν την ανοιχτή κι ειλικρινή επικοινωνία στις σχέσεις, έχουν την τάση να ξεφεύγουν από ορισμένα θέματα συζητήσεων μεταξύ τους- κυρίως ως προς το τι νιώθουν. Σπάνια μιλούν για τα συναισθήματά τους, τα οποία μπορεί να φέρουν δυσαρέσκεια. Γι’ αυτό και προτιμούν να κρατάνε τη μορφή μιας φιλίας με επαφή, καθώς θεωρούν πως μπορούν να τη φέρουν βόλτα, ενώ ουσιαστικά θέλουν παραπάνω πράγματα.

Είσαι Υδροχόος κι έχεις σχέση με Παρθένο; Είσαι Παρθένος και κάνεις μια προσπάθεια με Υδροχόο; Να θυμάσαι να λες αυτό που θέλεις. Είναι αμήχανο, είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα μια τέτοιας κουβέντας, όμως μπορεί να φέρει τη σχέση που δεν ήξερες ότι μπορείς να έχεις και σίγουρα χρειάζεσαι.

 

Πηγή