Στις 2 Φεβρουαρίου ξυπνούν μέσα μας συναισθήματα που θα εκφραστούν με ποικίλους τρόπους, δεδομένου ότι ευνοούνται οι επαφές με συνεργάτες και φίλους, τα λόγια και οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική μας πορεία και τις κοινωνικές μας σχέσεις, αλλά και οι σκέψεις μας που αφορούν στη συναισθηματική μας ζωή και τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά μας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που είναι η αιτία για να συμβούν όλα τα παραπάνω, μας στέλνει επίσης ρομαντική, στοργική και τρυφερή διάθεση, ενώ η γλυκύτητα στους τρόπους και στη συμπεριφορά μας, μπορεί να αποφέρει ικανοποίηση και ανταμοιβή, καθώς και ευτυχισμένες και χαρούμενες στιγμές.

Από τη συγκεκριμένη, πλανητική όψη, ευνοούνται περισσότερα τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να έρθουν πολύ κοντά με τον ερωτικό σύντροφο, σβήνοντας πληγές του κοντινού ή του μακρινού παρελθόντος, ενώ οι αδέσμευτοι φίλοι, μπορούν να ποντάρουν στην επικοινωνία, προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον εξαιρετικών φλερτ και καυτών γνωριμιών.

 

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, τα εκφραστικά σας μέσα και την επικοινωνιακή σας ικανότητα με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, για να αρπάξετε τις ευκαιρίες ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η επαγγελματική σας πορεία, ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιείται και η συναισθηματική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έμπνευση, δημιουργικότητα, διαίσθηση, αλλά και γλυκύτητα και γοητεία προς τον ερωτικό σας σύντροφο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας που επηρεάζονται από τη συγκεκριμένη όψη, φέρνοντας χαρά, ευημερία και ευτυχία σε κάθε σας επιδίωξη. Χρησιμοποιείστε προς όφελος σας, τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρκεί μόνο να αφουγκραστείτε τη διαίσθησή σας, αλλά και τα βαθιά σας αισθήματα, τόσο για φίλους και συνεργάτες, όσο και για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις για την κατάκτηση κάθε σας επιθυμίας. Αν χρειαστεί, κινηθείτε παρασκηνιακά (αλλά ηθικά) για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα ακαταμάχητα ταλέντα σας και τη γλυκύτητα της έκφρασης του λόγου που εκπέμπετε με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, όλες οι φιλικές σας και οι προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται αισθητά κι έτσι μπορείτε ευκολότερα και ασφαλέστερα να κατακτήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα όνειρά σας. Με ακρίβεια, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

 

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σας βοηθάει να επενδύσετε στον επαγγελματικό τομέα και να διαπρέψετε στη δουλειά σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικες ελπίδες ανθρώπων στο περιβάλλον σας, που επιθυμούν να σας βλάψουν. Βασιστείτε στην άριστη κοινωνική σας υπόσταση, εκμεταλλευτείτε τη διπλωματική σας πλευρά και κάντε υπομονή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μάλλον, είναι το ευνοϊκότερο διάστημα για να αποκτήσετε την επιτυχία και τις χαρές που λαχταρούσατε σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας. Με τη συγκεκριμένη όψη, υπάρχει αισιόδοξη διάθεση και αυτοπεποίθηση στις ικανότητές σας, ώστε να έρθουν θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που εκκρεμούν και σας ταλαιπωρούν. Οικονομικά, θα είναι μια σχετικά δύσκολη περίοδος για εσάς, αλλά ευτυχώς αυτό δε θα κρατήσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιώντας με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, την ισχυρή σας πειθώ και τη διορατικότητά σας, μπορείτε κάλλιστα να πραγματοποιήσετε τόσο τις οικονομικές σας φιλοδοξίες, όσο και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Κρατήστε λογική αλλά και τρυφερή στάση στον δεσμό σας, αγκαλιάστε με ζεστασιά το ταίρι σας. Είναι μια περίοδος που θα σας δοκιμάσει συναισθηματικά, γι’ αυτό κρατάτε την ψυχραιμία σας και δώστε χρόνο στη σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συντροφική και συναισθηματική σας καθημερινότητα, σας απασχολεί ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη πλανητική όψη, τόσο που εκφράζεστε με τον πιο γλυκό, στοργικό και τρυφερό τρόπο στο άλλο σας μισό, όμως δεν παίρνετε πίσω όλα όσα λαχταράτε. Ταυτόχρονα, έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ορθάνοιχτα, για να μην πέσετε θύματα μιας εξαπάτησης ή μιας κοροϊδίας από συνεργάτες ή φίλους που δεν έχουν τόσο καθαρές προθέσεις όσο νομίζετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο η δημιουργικότητά σας, όσο και η εξαιρετική συμπεριφορά προς τους άλλους, αυξάνουν τις επιδόσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο, και έτσι βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις, αλλά κι εκείνες με τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας. Ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά, τολμήστε αλλαγές στην εμφάνισή σας. Είναι η τέλεια περίοδος γι’ αυτό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματική εύνοια και δημιουργικότητα, ρομαντική επικοινωνία από και προς τον ερωτικό σας σύντροφο, εξομολογήσεις και λόγια αγάπης, αλλά και πρωτόγνωρα φλερτ για τους αδέσμευτους, επιφυλάσσουν οι μέρες με την επιρροή του εξαγώνου Ερμή-Ποσειδώνα. Απολαύστε εκπληκτικές στιγμές στην προσωπική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα σας έχει αδικήσει αρκετά. Τώρα είναι η ώρα να ρεφάρετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτιώνονται οι στενές, φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ μπορούν να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις του χθες, που ακόμα επηρεάζουν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αν το ένστικτό σας, προστάζει να επικοινωνήσετε με ερωτικό άτομο του παρελθόντος, τότε ακολουθήστε το. Απλώς να είστε προετοιμασμένοι για αναταραχές σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας- αν κι είστε μαθημένοι σε αυτές.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Σπουδαία και σημαντικά μηνύματα καταφθάνουν με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που προέρχονται από τις αδελφικές και κλειστές φιλικές σας σχέσεις. Κάντε τώρα σημαντικές συζητήσεις και ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που στηρίζουν τις απόψεις και τις θέσεις σας, τα νέα που έρχονται είναι σπουδαία και ευχάριστα. Οικονομικά κρατάτε μια πιο μαζεμένη στάση, γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.

 

Πηγή: e-zwdia