Ενώ κάποια ζώδια θα τα πάνε καλά στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, άλλα θα περάσουν πιο δύσκολα- πολύ πιο δύσκολα, για την ακρίβεια. Αν ξέρετε τι είναι πιθανό να έρθει, όμως, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Από τα 12 ζώδια, τα 5 θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο καθώς θα κυλά ο μήνας της αγάπης. Μερικά θα βρεθούν σε σημεία καμπής στη ζωή τους κι άλλα θα αναγκαστούν να επιβραδύνουν την πορεία τους με τρόπους που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Καθώς οι μέρες περνούν και ο Φεβρουάριος έρχεται, η αρνητικότητα που θα τα περιβάλλει θα αρχίσει να φαίνεται. Παρακάτω, αναλύουμε τα 5 αυτά ζώδια και το τι θα πρέπει να γνωρίζουν για να αντέξουν τις δυσκολίες που έρχονται.

 

Ταύρος

Επεισοδιακό το διάστημα και η αλλαγή του μήνα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προβλήματα πρακτικά και συναισθηματικά θα έρθουν στο προσκήνιο και μάλλον δε θα μπορείτε με τίποτα να τα αποφύγετε, επομένως λίγος συμβιβασμός δε θα έβλαπτε και μερικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συμφωνίες θα σας διευκόλυναν. Ο έρωτας θα σας βάλει υποψίες, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από το ανικανοποίητο που σας τρώει. Μη βιάζεστε όμως να μπείτε σε μια σχέση για να το νικήσετε. Ψάξτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Πολλοί θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, άλλοι για δοκιμή και άλλοι αναγκαστικά. Τα παιδιά θα απασχολήσουν με τη συμπεριφορά τους, αν υπάρχουν και μια είδηση θα σας στεναχωρήσει ιδιαίτερα.

 

Δίδυμοι

Ένταση στις εξελίξεις της προσωπικής ζωής θα σημειωθεί τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην παρασύρεστε σε άγνωστα για σας μονοπάτια που μπορεί να σας βγάλουν σε γκρεμό. Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη σας για κάποιον ή το ταλέντο σε κάτι που επιχειρείτε να καταφέρετε από καιρό, επομένως αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, μπορεί και να ξεφύγετε από τον στραβό δρόμο που φαίνεται να παίρνετε. Η εργασία από τη μία, οι νέες υποχρεώσεις που συνεπάγονται την ολοκλήρωση ενός έργου και η υγεία ενός δικού σας θα απασχολήσουν σημαντικά το ενδιαφέρον σας και θα απορροφήσουν μεγάλο μερίδιο από τον χρόνο σας!

 

Καρκίνος

Ο Κρόνος, που συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθείς, σας δυσκολεύει λίγο τη ζωή. Σας βάζει σε σκέψεις και σας παρακινεί να πάρετε αποφάσεις που δε θέλετε με τίποτα. Επειδή έχετε διαπιστώσει ότι τίποτα δε γίνεται αυτόματα, αναλογιστείτε το κόστος αυτού που θέλετε να κάνετε και προχωρήστε, γιατί αρκετό καιρό μείνατε στα ίδια. Άλλωστε, ένας καινούριος έρωτας θα λειτουργήσει ανατρεπτικά, ενώ θα βρίσκεστε εν μέσω είτε πολλής δουλειάς, είτε της υποχρέωσής σας να την εκτελέσετε εφ όσον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δε θα είναι τόσο ήρεμο το διάστημα και δε θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί και τα παρασκήνια, οπότε υπομονή.

 

Λέων

Ένταση στις συναισθηματικές και στις κοινωνικές σας συνεργασίες με την είσοδο του Φεβρουαρίου. Δεν μπορείτε να έχετε τον πρώτο λόγο όσο και αν διαθέτετε τα προσόντα. Πρέπει να προλάβετε τα γεγονότα, να καθορίσετε τα όριά σας, να διαχωρίσετε τη θέση σας από ό,τι φαίνεται να επιδιώκουν οι άλλοι και δε σας εξυπηρετεί. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και στην καθημερινότητά σας, αλλά όχι με την ταχύτητα που υπολογίζατε κι αυτό σας αγχώνει και σας στεναχωρεί. Μη δειλιάζετε μπροστά στις αλήθειες και μη διστάζετε να θυσιάσετε κάποιον ή κάτι για το δικό σας ελεύθερο μέλλον, αν αυτό χρειάζεστε. Ο Φεβρουάριος θα έχει αρκετή ένταση για εσάς.

 

Ζυγός

Μερικές υποθέσεις γύρω από τα οικονομικά σας θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Στο μεταξύ, μια σχετική πίεση στις ερωτικές σας σχέσεις σας δίνει την παρόρμηση για πρωτοβουλίες που θα αποσοβήσουν μια παρεξήγηση. Άλλοι καταφέρνετε να φθάσετε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αυτό έχει τη μορφή της επιλογής ή μιας αγοράς. Κάποιοι έχετε ανησυχία για ένα θέμα υγείας, ή την ψυχολογική κατάσταση ενός δικού σας ανθρώπου. Ο γάμος για πολλούς από εσάς ανακυκλώνει μια αίσθηση ανασφάλειας αλλά δε σας αφήνει να δείτε καθαρά ούτε τι φταίει, ούτε τι θα πρέπει να πείτε και να κάνετε για να ορθοποδήσετε. Θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος μήνας για τα ερωτικά σας.

 

Πηγή: youweekly.gr