Μπορεί το 2022 να μην είναι σαν μια βόλτα στα λιβάδια, Υδροχοάκι μου, αλλά θα φύγει η μιζέρια κι η μαυρίλα από πάνω σου -οπότε το λες μια νίκη. Ό,τι δεν έκανες, ή έκανες αλλά δεν το χάρηκες τη χρονιά που μας πέρασε, θα έχεις τη δυνατότητα να το ευχαριστηθείς με τον ερχομό του νέου έτους. Ετοιμάσου για ένα διάστημα γεμάτο επικοινωνία, νέες γνωριμίες, επαφές που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πονηρό, κι άλλα τέτοια όμορφα που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα.

Αν είσαι σε σχέση, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς τσάγια και μαντζούνια που φέρνουν ηρεμία, ή να κάνεις κανένα από αυτά τα ανατολίτικα αθλήματα που σε φέρνουν πιο κοντά στη νιρβάνα. Πίστεψέ με, θα τα χρειαστείς, γιατί όλο και κάτι θα πηγαίνει στραβά και θα σου χαλάει την ηρεμία. Κι ως γνωστόν, αντί να κάτσεις να φτιάξεις μία κατάσταση, εσύ θα θες να πάρεις το καπελάκι σου και να πας στη μαμά σου. Αν δεν έχει προλάβει να σε στείλει το ταίρι σου, δηλαδή.

Η ζωή, για σένα που είσαι μόνος σου, είναι πιο χαλαρή αλλά όλο και κάτι κάνεις για να χαλάσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Μην τολμήσεις μετά να διαμαρτυρηθείς ότι είσαι μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο. Παραδόξως, όμως, ο έρωτας της ζωής σου θα ‘ναι η δουλειά σου, κάτι που με κάνει να πιστεύω πως θες ένα ξεμάτιασμα για να συνέλθεις. Η πολλή σοβαρότητα βλάπτει, και σένα αυτά δε σου πάνε. Χαλάρωσε λίγο κι άντε να χαρείς το 2023, πριν αποκτήσεις ψυχοσωματικά.

Υδροχόε μου, το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Θα μπορούσε κανείς σε κάποιες περιπτώσεις να τους χαρακτηρίσει επεισοδιακούς αλλά το κυριότερο καθόλου βαρετούς. Κατά τ’ άλλα έρχονται πολλές ανατροπές, τις οποίες φρόντισε να απολαύσεις. Με τον Άρη σε Σκορπιό μεριά, φρόντισε να εξελίξεις τη σχέση σου και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις το θέμα αυτό.

Αν κάτι θέλεις να επιβιώσει και να εξελιχθεί, φρόντισε να το κάνεις τώρα. Τουλάχιστον το διάστημα αυτό δείχνεις μια πρωτοφανή ωριμότητα στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων και αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός, που αν μη τι άλλο δείχνει ότι μέσα από όλες τις δοκιμασίες του 2022 πιθανότατα να ωρίμασες και συναισθηματικά. Και λέω πιθανότατα, διότι το τεστ θα το περάσεις το δεύτερο εξάμηνο.

 

Extra note: Οι εκλείψεις αποτελούν το αγκαθάκι της φετινής χρονιάς και πιθανότατα θα σε πληγώσουν ανεπανόρθωτα. Γίνεται να πληγωθεί ένας Υδροχόος, θα ρωτήσουν οι πολλοί; Γίνεται, γίνεται, θα πω εγώ. Το στοίχημα της νέας χρονιάς είναι να βρεις τη συναισθηματική σου ολοκλήρωση μέσα σε μια σχέση ή έξω από αυτή, αν αυτό επιβάλλεται.

Yes I do: Φωτιά στα πρέπει, Κριός, Λέων, Τοξότης.

Ούτε στον εχθρό σου: Ταύρος, Παρθένος.

 

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Εδώ έχουν μια μεγάλη πυρκαγιά, που θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Εσείς είστε ο συνδυασμός, που πέρασε τα πιο δύσκολα, στο προηγούμενο έτος αλλά μόνο έτσι αποδείχτηκε η αληθινή αγάπη που υπάρχει στο μεταξύ σας. Από το πρώτο 2μηνο του έτους, θα υπάρξουν προτάσεις για επόμενα βήματα δέσμευσης, ίσως και γάμου – συγκατοίκησης – απογόνων
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 01 και 10 Ιανουαρίου

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είσαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, που όλα δείχνουν να χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν. Ίσως ο ένας στον άλλον, και με το πέρασμα και την τριβή του χρόνο, να έχει να έχει δει πράγματα που δεν τους αρέσουν. Αυτό είναι κάτι που από τον πρώτο μήνα του 2023 θα πρέπει να το δείτε πιο αναλυτικά και να παρθούν οι αποφάσεις.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 05 και 27 Ιανουαρίου

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είσαστε ένα δυναμικό Duo, που αυτό το έτος θα απογειωθεί. Έχετε τις καλύτερες αστρολογικέ όψεις, για να εξελίξετε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Οι σοβαρές σχέσεις, θα πάνε προς την κατεύθυνση της επίσημης δέσμευσης. Πολλά και τα διαζύγια που θα τρέξουν, προκειμένου οι σύντροφοι να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 10 και 24 Ιανουαρίου

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Εσείς δεν μπορείτε να βρείτε την ισορροπία με τίποτα. Σίγουρα και με τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, όλα μεγαλοποιούνται. Ωστόσο αν υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Από το τέλος της εποχής του Αιγόκερω και μετά, θα υπάρξει και η οικονομική άνθιση, που θα σας ολοκληρώσει και τους σκοπούς σας.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 09 και 14 Ιανουαρίου