Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και καλές Απόκριες! Το Σάββατο μπορεί να μας δώσει πολλές όμορφες στιγμές στην προσωπική μας ζωή, αρκεί να μην περιοριστούμε στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Επιπλέον, στρέφει το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ό,τι αφορά υποχρεώσεις που έχουμε, όμως μπορεί το άγχος να αυξηθεί και να υπάρξει γκρίνια κι επικριτικότητα που θα χαλάσει το κλίμα στην προσωπική μας ζωή.

Η Κυριακή μπορεί να μας βοηθήσει να εκδηλώσουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας, που θα λειτουργήσουν θετικά στο να βελτιώσουμε τη σχέση μας σε καθημερινά πράγματα που μπορεί να ενοχλούν και να δημιουργούν προστριβές. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη βαθύτερη πλευρά του συντρόφου μας, να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που μας δένει μαζί του, αφήνοντας στην άκρη λεπτομέρειες που μόνο προβλήματα μπορούν να προκύψουν.

 

Κριός

Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να επικεντρωθείς σε μικρά καθημερινά πράγματα που να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου, καθώς μπορεί να γκρινιάξεις και να γίνεις επικριτικός. Από το μεσημέρι της Κυριακής η διάθεσή σου ανεβαίνει αι αυτό βγαίνει και στη σχέση σου. Το απόγευμα της Κυριακής βοηθά για να βρείτε το κέφι και τη χαρά, να επικοινωνήσετε μοναδικά, να περάσετε υπέροχα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μην αφεθείς στον εκνευρισμό και την γκρίνια της καθημερινότητας, γιατί το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει στο να μην έχεις διάθεση για παρέες και ερωτικό παιχνίδι. Από το μεσημέρι της Κυριακής, η ψυχολογία σου βελτιώνεται κι η ανάγκη σου για φλερτ γίνεται εντονότερη από ποτέ. Το απόγευμα μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και τη γοητεία σου.

 

Ταύρος

Το Σάββατο είναι ιδανικό για να περάσεις μία όμορφη ημέρα με το ταίρι σου, αφού η διάθεση είναι εξαιρετική κι άκρως ερωτική. Το απόγευμα του Σαββάτου εκτοξεύσει την έξαψη και τον πόθο και μπορεί να «στρώσει το χαλί» για ένα υπέροχο βράδυ. Το πρωί της Κυριακής απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία, ομορφαίνοντας τις στιγμές με το ταίρι σου. Από το μεσημέρι της Κυριακής δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι ότι η καθημερινότητα έρχεται.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ο έρωτας είναι κυρίαρχος και η σκέψη σου επικεντρώνεται στο να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Το απόγευμα του Σαββάτου εντείνει το πάθος και το μαγνητισμό και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα καταλήξουν φιάσκο. Το πρωί της Κυριακής μπορεί να φέρει μαζί με την πρωινή βόλτα και μια συνάντηση από τα παλιά, οπότε από το μεσημέρι και μετά μπορεί να χάσεις το κέφι σου και να κλειστείς στις αναμνήσεις.

 

Δίδυμος

Το Σάββατο η εσωστρέφεια είναι έντονη κι αυτό θα σε οδηγήσει στο να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα για δύο. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, η διάθεσή σου εκτοξεύεται και δεν χάνεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα της Κυριακής εντείνει την ανάγκη για διασκέδαση, κέφι, πάθος κι επικοινωνία με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να μην έχεις τη διάθεση να βγεις το Σάββατο και να προτιμήσεις να μείνεις κοντινά σου πρόσωπα, περνώντας μια ήρεμη βραδιά. Από το μεσημέρι της Κυριακής, η χαρά και το κέφι σου είναι εμφανή και δε χάνεις ευκαιρία να ερωτοτροπήσεις, με πιθανές τις νέες γνωριμίες. Ιδιαίτερα το απόγευμα σε ωθεί να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις και να κατακτήσεις πρόσωπα που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

 

Καρκίνος

Η επικοινωνία για εσένα είναι κυρίαρχη το Σάββατο, όπως και η ανάγκη να αποδράσεις με το σύντροφό σου και να περάσεις καλά. Το απόγευμα του Σαββάτου σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τονώνοντας τη σχέση σου με πάθος. Το πρωί της Κυριακής εκτοξεύει την αισιοδοξία και το κέφι, σημαντικοί παράγοντες για να περάσετε όμορφες στιγμές. Από το μεσημέρι της Κυριακής το πιθανότερο είναι να επιλέξεις στιγμές για δύο, μακριά από την πολυκοσμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, επικοινωνείς, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που εντυπωσιάζονται από τη θετική σου διάθεση. Το απόγευμα του Σαββάτου εκτοξεύει τον ερωτισμό και το πάθος, μαγνητίζοντας όποιο πρόσωπα σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις. Το πρωί της Κυριακής απογειώνει την αισιοδοξία και το ερωτικό παιχνίδι, από το μεσημέρι όμως και μετά η εσωστρέφεια γίνεται έντονη και πιθανά να θέλεις να απομονωθείς στο χώρο σου.

 

Λέων

Το Σάββατο νιώθεις έντονα την ανάγκη για ασφάλεια που θέλεις να σου παρέχει το ταίρι σου, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να προγραμματίσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, περνώντας ήρεμες στιγμές μαζί του. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, η διάθεση για επικοινωνία και διασκέδαση είναι δεδομένη. Το απόγευμα της Κυριακής σε γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και διάθεση να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με το σύντροφο και την παρέα σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να περάσεις τη μέρα σου με λίγους και καλούς φίλους, μακριά από την πολυκοσμία αλλά και τις ερωτικές προκλήσεις. Από το μεσημέρι της Κυριακής η διάθεσή σου αλλάζει, γεμίζεις ενέργεια και διάθεση για φλερτ και πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες που πιθανά να σε απασχολήσουν. Ιδιαίτερα το απόγευμα της Κυριακής, δίνει στην επικοινωνία χαρά και ζωντάνια, αλλά και διάθεση για έρωτα, πάθος, έξαψη, έλκοντας πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από εσένα.

 

Παρθένος

Αυτό το διήμερο επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και το πιθανότερο είναι να τις εκφράσεις στο ταίρι σου, προσπαθώντας να τις ικανοποιήσεις. Προσοχή καλείσαι να δείξεις σε εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό για να αποφύγεις προστριβές. Το απόγευμα του Σαββάτου σου δίνει την μοναδική ευκαιρία για έντονες στιγμές πάθους και ερωτικής απογείωσης με το σύντροφό σου. Το πρωί της Κυριακής εκτοξεύει την αισιοδοξία και την διάθεση να για επικοινωνία, προσοχή μόνο γιατί μετά το μεσημέρι η διάθεση σου αλλάζει, εντείνοντας την κτητικότητα και την απολυτότητα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, αφού ο δυναμισμός και ο ερωτισμός ξεχειλίζουν και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Το απόγευμα του Σαββάτου εκτοξεύει το πάθος και την έξαψη, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα άκρως μαγνητική, που θα φέρει κοντά σου νέες γνωριμίες. Το πρωί της Κυριακής σε γεμίζει αισιοδοξία, χιούμορ και διάθεση για φλερτ που δημιουργούν την προϋπόθεση για μία νέα γνωριμία.

 

Ζυγός

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι γίνεται πιο εσωστρεφής και μελαγχολικός και δεν θα διστάσεις να δημιουργήσει στο πλαίσιο να βρεθείς με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, βγαίνεις στο προσκήνιο με δυναμισμό, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη σχέση σου. Το απόγευμα της Κυριακής σε γεμίζει διάθεση για επικοινωνία, για διασκέδαση και μπορείς να κλείσεις αυτό το διήμερο παίρνοντας υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η διάθεσή σου είναι μουντή και το πιθανότερο είναι να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι χωρίς έντονη διάθεση για κοινωνικότητα. Από το μεσημέρι της Κυριακής η διάθεσή σου εκτοξεύεται, η θετικότητα επίσης και είναι βέβαιο ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις με τις νέες γνωριμίες να είναι πιθανές. Ιδιαίτερα το απόγευμα της Κυριακής, εντείνει την επικοινωνιακή σου διάθεση, τη χιουμοριστική σου σκέψη και τη διάθεση για φλερτ προκαλώντας τυχόν πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

 

Σκορπιός

Είναι ιδανική συνθήκη για να συναναστραφείς τους φίλους σου και για να δράσεις από κοινού με τον σύντροφό σου σε στόχους που έχετε ή σε ομάδες που συμμετέχετε. Το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να δώσει εκ βαθέων συζητήσεις και είναι στιγμή που πιθανά έχεις την ανάγκη να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Το πρωί της Κυριακής βοηθά για να περάσετε ένα υπέροχο μεσημέρι Κυριακής διασκεδάζοντας με φίλους, αφήνοντας αυτό το διήμερο πίσω με τις καλύτερες συνθήκες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έχεις την διάθεση να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον. Το απόγευμα του Σαββάτου δημιουργεί ένα κλίμα μαγνητισμού που κεντρίζει πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Το πρωί της Κυριακής ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία αλλά και τη διάθεση για φλερτ, πιθανές είναι οι νέες κατακτήσεις.

 

Τοξότης

Το Σάββατο είναι πιθανό να σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα που σε αγχώνουν και πιθανά να δημιουργήσουν γκρίνια και προστριβές με το ταίρι σου. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, δεν χάνεις την ευκαιρία με τον σύντροφό σου να βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα και να περάσετε όμορφα. Το απόγευμα της Κυριακής σε καθιστά πρωταγωνιστή στην παρέα αλλά και συναισθηματικό πρωταγωνιστή στην ερωτική σου ζωή, με το ταίρι σου να περνάει μοναδικά δίπλα σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι πιθανό το μυαλό σου να γυρνάει συνεχώς σε υποχρεώσεις και ευθύνες επαγγελματικές και το άγχος να μη σε αφήνει να ξεφύγεις και να περάσεις όμορφα. Από το μεσημέρι της Κυριακής είναι ιδανική συγκυρία για να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα και γιατί όχι μέσα από αυτά να υπάρξουν και νέες γνωριμίες. Ιδιαίτερα το απόγευμα της Κυριακής, το κέφι είναι περίσσιο, η διάθεση για φλερτ επίσης και δεν μπορεί κανένας να αντισταθεί στην γοητεία σου.

 

Αιγόκερως

Το κέφι και η ευεξία είναι χαρακτηριστικά και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε εμποδίσει στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Το απόγευμα του Σαββάτου σε γεμίζει πάθος, καθώς τα έντονα συναισθήματα μπορούν να εκδηλωθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Το πρωί της Κυριακής σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Η επικοινωνία είναι σημαντική και για τους δύο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το ερωτικό παιχνίδι έρχεται στην πρώτη γραμμή και είναι βέβαιο ότι μπορείς να γίνεις το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθείς. Το απόγευμα του Σαββάτου βγάζει στην επιφάνεια τον έντονο μαγνητισμό σου και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σε αναστατώσουν. Το πρωί της Κυριακής σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα παίρνοντας όμορφα με το φιλικό σου περίγυρο. Η διασκέδαση και η χαρά καθορίζουν τις σχέσεις με νέα πρόσωπα που πιθανά να μπουν στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Το Σάββατο δημιουργεί σου ένταση και εκνευρισμό, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρήξεις κυρίως στην ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό καλό είναι να προσέξεις. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, η διάθεσή σου εκτοξεύεται, με την αισιοδοξία και την ευεξία να είναι οι ιδανικές συνθήκες για να περάσεις όμορφα και χαρούμενα με το ταίρι σου. Το απόγευμα της Κυριακής σου δίνει την ευκαιρία για ευχάριστες συζητήσεις και πειράγματα που θα εντείνουν τον ερωτισμό με τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι πιθανή η εσωστρέφεια, καθώς νιώθεις απωθημένα και φόβους να σε κατακλύζουν και μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου. Από το μεσημέρι της Κυριακής η διάθεσή σου αλλάζει, μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να εντυπωσιάσεις με την αισιοδοξία και το παιχνιδιάρικο ύφος σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα της Κυριακής, σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις και να κατακτήσεις οποία νέα γνωριμία σε ενδιαφέρει, μην χάσεις αυτή την ευκαιρία είναι μοναδική!

 

Ιχθύς

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου, να περάσετε όμορφα μαζί, να επικοινωνήσετε, να έρθετε πιο κοντά, να δείξετε κατανόηση ο ένας τον άλλον. Το απόγευμα του Σαββάτου σε βοηθά καταλυτικά στο να εκδηλωθούν τα βαθύτερα σου συναισθήματα, κάτι που θα επιδράσει μοναδικά στην ερωτική σου ζωή. Το πρωί της Κυριακής δίνει πινελιές αισιοδοξίας και ευτυχίας και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης έχοντας δίπλα σου τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι έντονη διάθεση σου για φλερτ, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, καθώς έχεις την ανάγκη για επιβεβαίωση που μόνο νέες γνωριμίες μπορούν να σου δώσουν. Το απόγευμα του Σαββάτου σε εφοδιάζει με πάθος και αυτό γίνεται έντονο στο περιβάλλον που βρίσκεσαι ,αφού μπορείς να μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Το πρωί της Κυριακής δημιουργεί προϋποθέσεις ευτυχίας, χαράς, ζωντάνιας και δεν θα είναι εύκολο για νέες γνωριμίες να μείνουν ασυγκίνητες σε αυτή σου τη στάση.

Πηγή: e-zwdia